English

تایمز از آماده کردن کی‌یف برای مذاکره توسط انگلیس خبر داد

روزنامه بریتانیایی تایمز گزارش داد که لندن اوکراین را برای مذاکره با واشنگتن در ریاض آماده می‌کند تا از درگیری جدید بین طرف‌های اوکراینی و آمریکایی جلوگیری شود.

تایمز از آماده کردن کی‌یف برای مذاکره توسط انگلیس خبر داد
به گزارش خبرگزاری موج

، کاخ سفید قبلا تایید کرده بود که رایزنی‌ها با هر دو طرف درگیری ادامه دارد و قرار است نشست جدیدی در مورد مسائل صلح طی روزهای آتی در عربستان سعودی برگزار شود. 

تایمز نوشته است: «جاناتان پاول»، مشاور امنیت ملی «کر استارمر»، نخست‌وزیر انگلیس، طی روزهای گذشته به اوکراین سفر کرد تا قبل از شرکت نمایندگان کشورش در مذاکرات با آمریکا در روز سه‌شنبه، دستورات لازم را به «ولودیمیر زلنسکی» بدهد و از تکرار فاجعه‌ اتاق بیضی با دونالد ترامپ جلوگیری کند.

به گفته این نشریه، مشاور استارمر توصیه کرده است که زلنسکی به آمریکایی‌ها توضیح دهد که به درخواست‌های واشنگتن پاسخ می‌دهد تا دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا این تصور را داشته باشد که «روسیه مانع اصلی صلح است». 

مسکو بارها اعلام کرده است که برای مذاکرات در مورد اوکراین آماده است، اما کی یف ممنوعیتی را در سطح قانونگذاری برای آنها معرفی کرده است. 

در اکتبر ۲۰۲۲، ولودیمیر زلنسکی فرمانی را امضا کرد که مذاکره با رهبری روسیه را ممنوع می کرد.« ولادیمیر پوتین»، رئیس جمهور روسیه، در دیدار با اعضای دائم شورای امنیت روسیه در ماه ژانویه، اعلام کرد که هدف از حل و فصل مناقشه در اوکراین نباید آتش بس کوتاه و مهلتی برای سازماندهی مجدد نیروها و تسلیح مجدد با هدف ادامه درگیری ها باشد، بلکه باید صلح بلندمدت باشد. به گفته پوتین، مقامات روسیه به مبارزه برای منافع مردم روسیه ادامه خواهند داد، این معنای عملیات ویژه است. پوتین خاطرنشان کرد که صلح در اوکراین باید مبتنی بر «احترام به منافع مشروع همه مردم، همه ملت‌های ساکن در این منطقه» باشد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه