English

«سندباد» در سواحل مصر غرق شد

در پی غرق شدن یک فروند زیردریایی گردشگری در سواحل مصر، ۶ تبعه روس جان باختند.

«سندباد» در سواحل مصر غرق شد

به گزارش خبرگزاری موج، به‌دنبال غرق شدن یک فروند زیردریایی تفریحی در سواحل مصری دریای سرخ در شهر غردقه، ۶ تبعه روس جان باخته و ۳۹ گردشگر خارجی نجات یافتند.

به گفته مقامات مصری، در این حادثه هیچکدام از گردشگران مفقود نشدند. یکی از مقامات مصری تأیید کرد که این زیردریایی مجوز داشته و کاپیتان آن نیز تمام گواهینامه‌های آکادمیک مورد نیاز را داشته است.

در بیانیه‌ای که از سوی فرمانداری منطقه‌ای صادر شده، تعداد سرنشینان این زیردریایی که «سندباد» نام داشت، ۵۰ تن شامل ۴۵ گردشگر روس، هندی، نروژی و سوئدی همراه با پنج خدمه مصری عنوان شده است.

غردقه یکی از مقاصد بزرگ گردشگری برای غواصان محسوب می‌شود و سایر گردشگران با جاذبه‌های دیگر این شهر ساحلی از جمله صخره‌های مرجانی جذب این منطقه می‌شوند.

در نوامبر یک کشتی تفریحی پس از عدم توجه به هشدارهای دریایی، غرق شد و دست کم چهار نفر در آن حادثه جان باختند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه