English

مکرون خواستار توقف حملات این رژیم علیه غزه شد

رئیس جمهور فرانسه در جریان یک تماس تلفنی با نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی خواستار توقف حملات این رژیم علیه غزه شد.

مکرون خواستار توقف حملات این رژیم علیه غزه شد

به گزارش خبرگزاری موج، امانوئل مکرون در پیامی در حساب کاربری خود در ایکس (توئیتر سابق) نوشت: در جریان یک گفت‌وگوی تلفنی با بنیامین نتانیاهو از او خواستم تا حملات به غزه را متوقف کند تا امکان برقراری مجدد آتش‌بس و ازسرگیری ارسال کمک‌های بشردوستانه به این منطقه فراهم شود.

رئیس جمهور فرانسه با بیان اینکه ما به بررسی طرح بازسازی غزه از سوی کشورهای عربی و بازگشت به راه‌حل دو دولتی ادامه خواهیم داد، خاطرنشان کرد: این راه‌حل تنها راهی است که می‌تواند صلح و امنیت را در منطقه برقرار کند و هرگونه جابه‌جایی (فلسطینی‌ها) یا الحاق اجباری سرزمین‌های فلسطین به (رژیم) اسرائیل با این دیدگاه مغایرت دارد.

مکرون در ادامه همچنین تاکید کرد که آزادی همه گروگان‌ها (اسرای اسرائیلی) و تضمین امنیت (رژیم) اسرائیل همچنان اولویت اول پاریس است.

رئیس جمهور فرانسه با اشاره به توافق آتش‌بس میان لبنان و رژیم صهیونیستی از نتانیاهو خواست که به شدت به این توافق پایبند باشد و افزود: تمام طرف‌ها باید نهایت تلاش خود را برای تداوم این آتش‌بس انجام دهند.

مکرون در ادامه خواستار تقویت مکانیسم نظارتی برای بازگرداندن حاکمیت کامل لبنان به این کشور شد و تاکید کرد: این مکانیسم نظارتی از جمله شامل خروج کامل نیروهای (رژیم) اسرائیل از خاک لبنان است.

منابع آگاه پیشتر از رایزنی های گسترده قاهره و دوحه برای برقراری آتش بس در غزه قبل از عید فطر خبر دادند.

این منابع بیان کردند که هیات های مصری و قطری، مذاکرات فشرده ای را با طرف ها به منظور دست یابی به توافق مبادله اسیران و آتش بس موقت قبل از عید فطر مسلمین و عید پسح یهودی انجام داده اند.

منابع آگاه افزودند که حماس سیکنال مثبت به پیشنهادهای مطرح شده در این باره داده است و هیات های مصری و قطری سلسله دیدارهایی با هیات جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس به رهبری «خلیل الحیه» در قطر انجام داده اند.

پیشنهادهای مطرح شده بر بازگشت ارتش رژیم صهیونیستی به مواضعی که قبل از سرگیری دور کنونی حملات در آن مستقر بود و نیز گشودن گذرگاه رفح به روی بیماران و زخمی ها و اجازه ورود کمک ها به غزه استوار است.

این طرح جدید مبتنی بر سازوکاری است که در مرحله اول مذاکرات وجود داشت. طبق این طرح ۵۰ اسیر فلسطینی با محکومیت های ابد و طولانی در ازای آزادی اسیران رژیم صهیونیستی آزاد می شوند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه