English

ترامپ مکان کنگو را بلد نیست!

ترامپ که بارها با اظهارات تحقیرآمیز خود درباره کشورهای آفریقایی جنجال آفریده، این بار مدعی شد که هیچ اطلاعی درباره «جمهوری دموکراتیک کنگو» نداشته و حتی نمی‌داند که این کشور در چه نقطه‌ای از زمین واقع شده است!

ترامپ مکان کنگو را بلد نیست!
به گزارش خبرگزاری موج

، دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا در اظهاراتی جنجالی گفت که هیچ اطلاعی درباره جمهوری دموکراتیک کنگو ندارد، اما مدعی شده که بسیاری از مهاجران غیرقانونی در آمریکا از این کشور آمده‌اند.

به گزارش پایگاه خبری «آفریکانیوز»، ترامپ در روز پنجشنبه در جریان دیدار با «جورجیا ملونی» نخست‌وزیر ایتالیا در کاخ سفید، این اظهارات را مطرح کرد و مدعی شد که زندان‌های بسیاری از کشورها - نه فقط در آمریکای جنوبی بلکه در سایر قاره‌ها - زندانیان خود را آزاد کرده‌اند و این افراد اکنون در حال ورود به ایالات متحده هستند.

ترامپ در اشاره‌ای آشکار به جمهوری دموکراتیک کنگو گفت: «بسیاری از افراد از کنگو آمده‌اند. من نمی‌دانم این کجا هست، اما آن‌ها از کنگو و سراسر جهان به اینجا آمده‌اند.»

جمهوری دموکراتیک کنگو دومین کشور بزرگ قاره آفریقاست و جمعیتی بیش از ۱۰۰ میلیون نفر دارد. «جمهوری کنگو»، کشور دیگری با نام مشابه، در مرز غربی جمهوری دموکراتیک کنگو قرار گرفته است.

این نخستین باری نیست که ترامپ درباره کشورهای آفریقایی اظهارات بحث‌برانگیزی مطرح می‌کند. در ماه مارس نیز او درباره کشور «لسوتو» گفته بود: «هیچ‌کس هرگز چیزی درباره لسوتو نشنیده است.» این در حالی است که لسوتو در جنوب آفریقا واقع شده و دولت قبلی ایالات متحده برای پروژه‌های توسعه بین‌المللی، ۸ میلیون دلار به آن کمک کرده بود.

در واکنش به این اظهارات، وزیر امور خارجه لسوتو اعلام کرد که دولت این کشور از این سخنان شوکه و دلخور شده است. او این اظهارات را «بسیار توهین‌آمیز و مایه ناامیدی» دانست و گفت: «واقعاً شوکه شده‌ام که رئیس‌جمهور کشوری که در لسوتو هیئت دیپلماتیک دارد، این‌گونه درباره کشور ما صحبت کند.»

اوایل ماه جاری میلادی، ایالات متحده مجموعه‌ای جدید از تعرفه‌های متقابل را بر واردات کالا از نزدیک به ۹۰ کشور اعمال کرد. سپس یک تعلیق موقت ۹۰ روزه و کاهش نرخ تعرفه به ۱۰ درصد برای برخی کشورها اعلام شد.

این تعرفه‌های جدید ۲۰ کشور آفریقایی از جمله ماداگاسکار (با تعرفه ۴۷ درصد)، آفریقای جنوبی (۳۰ درصد) و جمهوری دموکراتیک کنگو (۱۱ درصد) را تحت تأثیر قرار داده است. لسوتو نیز با بالاترین نرخ تعرفه یعنی ۵۰ درصد مواجه شده است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه