تحلیلگر انگلیسی:
امروز تسلیم شدن حماس و غزه به معنای تسلیم شدن مساله فلسطین است
دیوید هرست تحلیلگر انگلیسی و سردبیر وب سایت میدل ایست آی در مقالهای با بیان اینکه رژیم صهیونیستی باید درک کند که حماس هرگز تسلیم نخواهد شد، تاکید کرد: امروز تسلیم شدن حماس و غزه به معنای تسلیم شدن مساله فلسطین است چرا که مقاومت تنها راه باقیمانده برای پایان دادن به اشغالگری است.

به گزارش
، این نویسنده انگلیسی در این مقاله نوشت: این اعتقاد که رهبران حماس در غزه پولهای زیادی دریافت و فرار کردهاند در حالی که ۱۸ ماه از جنگ همه جانبه و دو ماه از تحمیل گرسنگی و قحطی به نوار غزه میگذرد نشان دهنده کم فهمی بنیامین نتانیاهو نخست وزیر (رژیم) اسرائیل نسبت به حماس است.هرست افزود: حماس از دو شرط خود که در ابتدای جنگ بر آنها تاکید کرد عقب نشینی نکرده است و آن شروط عدم خلع سلاح و عقب نشینی کامل نیروهای اسرائیلی از نوار غزه و پایان قطعی جنگ است.
سردبیر وب سایت میدل ایست آی گفت: به طور مکرر و آشکار بر این مساله تاکید شده است که نتانیاهو مانع اصلی دستیابی به راه حل مذاکرات است چرا که در دو مقطع تفاهمهایی با حماس امضا کرده و پس از آن به صورت یک جانبه توافقها را نقض کرده است.
«یائیر گولان» رئیس حزب موسوم به «دموکراتهای» رژیم صهیونیستی پیش تر در اظهاراتی با انتقاد از سیاستهای بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم گفت که جنگ علیه نوار غزه منجر به تسلیم جنبش حماس نخواهد شد و نتانیاهو از ادامه این جنگ نفع شخصی میبرد.
نتانیاهو گفت: تداوم جنگ غزه منافع سیاسی برای نتانیاهو دارد و او میخواهد که اسرائیلیها همواره در وضعیت ترس و فشار زندگی کنند.
با تداوم حملات تجاوزگرانه ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه، شمار کل شهدای این منطقه از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تاکنون به ۵۱ هزار و ۳۰۵ نفر رسید.
وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه روز چهارشنبه در جدیدترین آمار خود اعلام کرد که طی ۲۴ ساعت گذشته ۳۹ نفر در نوار غزه شهید و ۱۰۵ نفر دیگر مجروح شدند.
براساس این گزارش، از زمان آغاز مرحله جدید تجاوزهای رژیم صهیونیستی به غزه از ۱۸ مارس ۲۰۲۵ (۲۸ اسفند ۱۴۰۳) تاکنون یک هزار و ۹۲۸ فلسطینی شهید و پنج هزار و ۵۵ نفر دیگر مجروح شدهاند.
با احتساب این شهدا، شمار کل شهدای نوار غزه از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون به ۵۱ هزار و ۳۰۵ نفر و شمار مجروحان به ۱۱۷ هزار و ۹۶ نفر رسید.
این درحالی است که نوار غزه با اوضاع انسانی وخیمی نیز در سایه کمبود شدید مواد غذایی، آب آشامیدانی، تجهیزات پزشکی و دارو رور است و برنامه جهانی غذا وابسته به سازمان ملل روز یکشنبه تاکید کرد: ۲ میلیون نفر در نوار غزه که بیشتر آنها آواره هستند به طور کلی به کمکهای غذایی متکی هستند.
این سازمان افزود: با توجه به کمبود ذخیره مواد غذایی و تداوم بسته بودن گذرگاهها، نوار غزه به طور فوری به غذا نیاز دارد.
برنامه جهانی غذا افزود: هزاران نفر در نوار غزه به دلیل کمبود ذخیره غذایی در معرض خطر قرار دارند.
ارسال نظر