English

رئیس سازمان بهزیستی مرکز نگهداری کودکان در سبزوار بازدید کرد

رییس سازمان بهزیست گفت: نوجوانان در مراکز شبه خانواده بهزیستی باید مهارت های فنی و شغلی را بیاموزند.

رئیس سازمان بهزیستی مرکز نگهداری کودکان در سبزوار  بازدید کرد
به گزارش خبرگزاری موج از خراسان رضوی

، سیدجواد حسینی امروز در بازدید از یک مرکز نگهداری کودکان در سبزوار گفت: در مراکز شبه خانواده بهزیستی محیطی عاطفی تر از خانواده با رویکرد توانمندسازانه و مستقلانه شکل گرفته است.

رییس سازمان بهزیستی افزود: رسالت مراکز شبه خانواده این است که نوجوانان مهارت فنی و شغلی را یاد بگیرند و آموزش ها به اشتغال منجر شود.

حسینی ادامه داد: در مراکز شبه خانواده چهار مرحله برای کودکان بی سرپرست و بدسرپرست طراحی شده است که گام اول و دوم غربالگری و سنجش خصوصیات شخصیتی، علایق شغلی و تحصیلی آنها و آموزش مهارت‌های نرم زندگی است.

وی تصریح کرد: در مرحله سوم مهارت‌های حرفه‌ای و شغلی متناسب با نیاز جامعه و توانمندی‌ به آنها آموزش داده می شود و در مرحله چهارم که دوره پسارهسپاری این فرزندان است، تسهیلات اشتغال به آنان اعطا می شود تا از طریق مهارتی که فرا گرفته اند به زندگی مستقل مبتنی بر توانمندی برسند و بتوانند زندگی مستقلانه و خوبی داشته باشند.

رییس سازمان بهزیستی گفت: حدود ۹ هزار فرزند در ۶۴۰ مرکز شبه خانواده مخصوص کودکان بی سرپرست و بدسرپرست در سطح کشور تحت پوشش هستند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه