دیدار کاندیداها با علما و مراجع تبلیغاتی است یا گزارشی
در بحبوبه تبلیغات نامزدهای حاضر در انتخابات ریاست جمهوری کشورمان، برخی رسانه های کشور از احتمال دیدار حسن روحانی رئیس جمهور و نامزد طیف اصلاح طلب با علما و مراجع تقلید در قم خبر می دهند.
![دیدار کاندیداها با علما و مراجع تبلیغاتی است یا گزارشی](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/40j0Z8aV9Tbu/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAehx5wd0Sv74NR/%D8%B9%D9%84%D9%85%D8%A7.jpg)
دکتر محمود رضا امینی کارشناس مسائل سیاسی در گفت وگو با سرویس سیاسی خبرگزاری موج در پاسخ به این سئوال که نظرتان درباره دیدار احتمالی حسن روحانی با مراجع و علما چیست؟ گفت: نفس دیدار یک رئیس جمهور با مراجع و علما، بسیار پسندیده است و در مواقعی که مسائل حساس کشور وجود دارد اینگونه دیدارها یک اقدام لازم و ضروری است.
وی افزود: اما در شرایطی که هر تایید و هر اتفاقی دیگری می تو.اند تبلیغ محسوب شود و این تبلیغ در آرای عمومی موثر باشد و به عبارتی خق عمومی مورد توجه قرار گیرد، دیدار ها به شرطی که مراجع دیدار هریک از نامردها را در این ایام مجاز و مناسب بدانند عمل قابل پذیرشی از دید تبلیغاتی است
این استاد دانشگاه در ادامه تاکید کرد: اما اگر صرفا رئیس جمهور را به حضور بپذیرند علمای بزگوار مختارند و نیاز به نظر هیچ کسی به پذیرش یا عدم پذیرش نیست اما دیدارها به حمایت تبلیغاتی تعبیر خواهد شد. و قبل از آنکه اساس و اهمیت دیدار جلوه کند، استفاده از محضر علما و مراجع به عنوان فرصت تبلیغاتی محسوب خواهد شد.
دکتر امینی بیان داشت: قطعا این نکته را همه مراجع و علمای بزرگوار در نظر خواهند داشت و آنطور که صلاح می دانند عمل خواهند کرد.
از کارشناس مسائل سیاسی سئوال شد: باتوجه به اینکه حسن روحانی عضو مجلس خبرگان و رئیس جمهور کشور است، آیا دیدار وی با علما و مراجع می تواند مورد استقبال آنان قرار گیرد؟ که وی اینگونه پاسخ داد: البته عملکرد چهار ساله ایشان در ریاست جمهوری دوره یازدهم اگر موجب گلایه و نقد بین طلاب و علما و فظلا نباشد و رفتار و خلق انتخاباتی ایشان هم با تایید علما و مراجع و طلاب و فضلا منطبق با اخلاق اسلامی باشد و هیچ بهره ای از فرصت های و بیت المالی که در اختیار وی قرار داد صورت نگیرد، دیدارها به قضاوت شخص علما فضلا و طلاب خواهد بود.
دکتر امینی در این خصوص که آیا انتصاب رئیس به مسئولیت تولیت آستان قدس رضوی می تواند موجب اقبال طلاب و علما از وی شود؟ گفت: بیش از انتصاب در مسئولیت ها رفتار خود نامزدها مهم است که می تواند مورد توجه قرار گیرد . اطلاع دارم که جناب اقای رئیسی خلقا و خویا، از فرصت ها و امکانات آستان قدس رضوی برای تبلیغات استفاده نخواهند کرد. منش تبلیغاتی ایشنان نیز تاکنون نشان از یک روحانی متخلق به اخلاق اسلامی دارد و البته این ممکن است تاثیر لازم خود را در قشر علما روحانیون و طلاب و فظلا داشته باشد.
ارسال نظر