English

تشریح دلایل مخالفان و موافقان طرح دو فوریتی تغییر مهلت جذب اعتبارات طرح های عمرانی

مخالفان و موافقان طرح دو فوریتی تغییر مهلت جذب اعتبارات پروژه (طرح) های عمرانی سال ۱۳۹۵ به تشریح دلایل خود برای مخالفت و موافقت با این طرح پرداختند.

تشریح دلایل مخالفان و موافقان طرح دو فوریتی تغییر مهلت جذب اعتبارات طرح های عمرانی

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری موج، در نشست علنی امروز (یکشنبه، 25 تیرماه) مجلس شورای اسلامی مخالفان و موافقان طرح دو فوریتی تغییر مهلت جذب اعتبارات پروژه (طرح) های عمرانی سال 1395 به تشریح دلایل خود برای مخالفت و موافقت با این طرح پرداختند.

مخالفان: افزایش مهلت جذب اعتبارات عمرانی بودجه را یک سال و نیمه می کند

نادر قاضی پور به عنوان نخستین مخالف طرح دو فوریتی تغییر مهلت جذب اعتبارات پروژه های عمرانی از پایان تیرماه به پایان شهریور ماه گفت: به استناد اصل 52 قانون اساسی بودجه سالیانه کشور باید برای یک سال مالی تنظیم شود لذا با تصویب این طرح دوفوریتی در واقع بودجه برای یک سال و نیم بسته می شود.

نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی افزود: مجلس به عنوان ناظر بر عملکرد دولت از بازوی نظارتی خود دیوان محاسبات می خواهد که با تفریغ بودجه عملکرد مالی دولت را محاسبه کند که با تصویب این دو طرح دو فوریتی دیوان محاسبات نیز دچار مشکل می شود.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در بودجه درباره طرح ها و بودجه های عمرانی به خاطرمناطق سردسیر که فصل فعالیت در آن محدود بوده زمان اعتبار جذب اعتبارات عمرانی تا پایان تیرماه در نظر گرفته شده که به نظر بنده تا همین زمان کفایت می کند.

محمدحسین فرهنگی به عنوان نخستین موافق طرح دو فوریتی تغییر مهلت جذب اعتبارات پروژه (طرح) های عمرانی سال 1395 گفت: همگی از وضعیت تامین اعتبارات و تخصیص ها در حوزه تملک دارایی و اعتبارات طرح های عمرانی اطلاع دارند چرا که از زمان تخصیص تا زمان خرج آن زمان زیادی باقی نیست.

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی افزود: باید به سازمان های برنامه استان ها و دستگاه های استانی اجازه داده شود تا اگر مقامی زمان اجرای پروژه های عمرانی را پس از مهلت قانونی انجام داد دیوان محاسبات با آن برخورد نکند.

عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: منابعی که اخیراً در استان ها تامین شده زمان کافی برای خرج ندارد لذا با تصویب این دو طرح دو فوریتی می توان این بودجه را به طرح های عمرانی و پیشرفت آنها اختصاص داد.

علیرضا رحیمی به عنوان مخالف این طرح دو فوریتی با بیان اینکه قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم مقررات مالی دولت برخی اختیارات را به دولت برای اختصاص بودجه های عمرانی پس از پایان مهلت تعیین شده داده است گفت: براین اساس تملک دارایی های سرمایه ای و اعتبارات عمرانی در پایان هر سال مالی پس از واریز به خزانه می تواند به سال بعد منتقل شود، لذا قانون در این زمینه تصریح داشته و نیازی به طرح دو فوریتی نیست.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی افزود: براساس آیین نامه داخلی مجلس طرح های دو فوریتی باید برای کشور ضرورت داشته باشد در حالی که این طرح دو فوریتی ضرورتی ندارد.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: تصویب این طرح دو فوریتی سبب خروج سیستم مالی از انضباط مالی شده و تفریغ بودجه را با تاخیر مواجه می کند.

 موافقان: زمان تخصیص و خرج اعتبار پروژه های عمرانی با یکدیگر همخوانی ندارند

قاسم احمدی لاشکی به عنوان موافق پایانی طرح دو فوریتی تغییر مهلت جذب اعتبارات پروژه (طرح) های عمرانی سال ۱۳۹۵ گفت: ۳۱ تیرماه هر سال پایان زمان جذب اعتبارات پروژه های عمرانی بوده که اگر اقدامات مورد نیاز برای تخصیص آن تا پایان شهریور نشود پروژه های عمرانی دچار مشکل می شود.

نماینده مردم نوشهر و چالوس در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: بودجه اعتبارات عمرانی تقریبا ۱۰ درصد از بودجه کل کشور است که اگر زمان لازم برای تخصیص آن پس از جذب اختصاص نیابد طرح های عمرانی کشور دچار مشکل می شود.

 

عضویت در کانال تلگرامی خبرگزاری موج
آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه