English

یک فعال سیاسی اصلاح طلب؛

شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان نمره قبولی نمی گیرد

یک فعال سیاسی اصلاح طلب گفت: شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان در حال حاضر و با توجه به شرایط امروز، نمره قبولی نمی گیرد.

شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان نمره قبولی نمی گیرد

حجت الاسلام مصطفی درایتی در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری موج، درباره عملکرد شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان اظهار داشت: برای بررسی بهتر، باید عملکرد این شورا را به دو بخش تقسیم کنیم. اگر به گذشته باز گردیم و نتیجه برخی کارها را ببینیم، به نظرم موفق بوده ایم.

وی افزود: البته در وضعیت فعلی ایراداتی به ساز و کارها و چگونگی توانمندتر کردن شورا داریم، اما با توجه به اینکه هنوز هیچ جایگزین مناسبی برای شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان وجود ندارد، باید از همین ظرفیت ها استفاده کرده و شورا را توانمندتر کنیم. اگر قرار است تغییراتی هم در شیوه کاری اصلاح طلبان داده شود، باید از طریق همین شورا انجام شود.

عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت تصریح کرد: به طور قطع شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان کامل نیست؛ در یک وضعیت خاص این شورا تشکیل شد و در دو مرحله نیز از آن استفاده گردید که مربوط به انتخابات ۹۲ و ۹۶ ریاست جمهوری و مجلس است.

درایتی افزود: با توجه به مشکلاتی که در ابتدای راه بود، به نظرم در انتخابات ۹۲ و ۹۶ شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان موفق عمل کردند، اما در شرایط امروز لازم است که این شورا تقویت و تکمیل شود تا کارآمدی بیشتری داشته باشد.

وی با اشاره به برخی اظهار نظرهای اصلاح طلبان برای جایگزینی پارلمان اصلاحات به جای شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان گفت: اگر قرار است جایگزینی هم مطرح شود، باید جایگزین موفق تری پیش بینی گردد و طبیعی است که تا آن زمان نمی توانیم شورا را تعطیل کنیم.

این فعال سیاسی اصلاح طلب ادامه داد: کسی اصراری بر اینکه هیچ ساز و کار دیگری نباید جایگزین شورا شود، ندارد. اما می گوییم تشکیلاتی که دو بار امتحان خود را در مقاطع حساس به خوبی پس داده، را نمی توان تعطیل و تضعیف کرد.

برخی اظهار نظرها در مورد شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان شعاری است

درایتی در پاسخ به پرسش خبرنگار موج مبنی بر اینکه برخی معتقدند این شورا بیش از آنکه ساز و کار شورایی داشته باشد، متکی به فرد است و همین امر عامل اصلی ناکامی آن بوده، گفت: به نظر می رسد این مطالبی که گفتید و امروز در بخش های مختلف نیز مطرح می شود، شعاری باشد. اگر منظور، آقای خاتمی است، باید گفت که جریان اصلاح طلبی با آقای خاتمی معنی می شود و حضور و نفوذ تک نفری وی شاید به مراتب بیش از بسیاری از تشکیلاتی است که به نام اصلاح طلبی مطرح هستند.

وی اظهار داشت: اگر فرد دیگری منظورشان است که در شورا به صورت تک نفره فعالیت می کند، من از وجود چنین فردی بی اطلاع هستم و او را نمی شناسم. حضور آقای خاتمی منجر شد که در انتخابات ۹۲ و ۹۶ که دو بزنگاه مهم تاریخی بود، اصلاح طلبان موفق باشند.

عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه آیا کارکرد شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان تنها در دوره انتخابات است و کارکرد دیگری ندارد، گفت: یکی از ایرادات همین است و ما معتقدیم باید شورا فعال تر می شد، ضمن اینکه در بزنگاه های تاریخی این شورا عملکرد خود را ثابت کرده است.

نظر درایتی درباره عملکرد شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان

اصلاحات در سال 92 به محاق رفته بود

درایتی در پاسخ به پرسش مجدد خبرنگار موج مبنی بر اینکه آیا شرایط امروز را که اصلاح طلبان به دلیل عملکرد دولت تحت شدیدترین انتقادها به ویژه از سوی بدنه و جوانان اصلاح طلب هستند را بزنگاه تاریخی نمی داند، گفت: متاسفانه حافظه تاریخی ما خیلی خوب کار نمی کند. ما باید به گذشته نگاه کنیم و به یاد بیاوریم که با عملکرد دولت های  نهم و دهم و فشارهای بیش از حد، اصلاحات در سال 92 تقریبا به محاق رفته بود.

وی ادامه داد: در آن زمان بسیاری از دوستان اصلاح طلب پراکنده بودند و هیچ تشکلی سر پا نبود. در آن شرایط شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان وارد میدان شد و توانست نتیجه انتخابات را به سود اصلاح طلبان رقم بزند و به همین دلیل است که می گویم در آن دوران موفق بوده است.

این فعال سیاسی اصلاح طلب اظهار داشت: امروز را من بزنگاه تاریخی برای جریان اصلاح طلبی نمی دانم، بلکه معتقدم شرایط برای کل کشور حساس است و به همین دلیل نقش اصلاح طلبان بار دیگر برای صیانت از جمهوریت نظام پررنگ تر شده است.

برخی می دانند تا اصلاحات زنده است، فروپاشی نظام ایران معنی ندارد

درایتی افزود: اگر هجمه ای هم به جریان اصلاح طلبی در این روزها شاهد هستیم، به این دلیل است که می دانند تا اصلاحات زنده است، فروپاشی نظام ایران معنی نخواهد داشت. البته این هجمه ها باید فعالان اصلاح طلب را هوشیارتر کرده و بدانند که باید برای رفع اشکالات تلاش کنند. حمله به یک تشکیلات و تلاش برای تعطیلی آن بدون اینکه جایگزین مطلوبی داشته باشیم، یک خودزنی تاریخی است. ما در شرایط امروز نمی توانیم داشته های خود را از بین ببریم.

وی درباره عملکرد امروز شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان نیز گفت: به نظرم اگر به عملکرد شورا در دو مقطع انتخابات نگاه کنیم، قابل قبول است. اما اگر منظور شرایط پس از انتخابات و عملکرد شورا در هدایت جریان اصلاح طلبی است، باید بگویم که نمره قبولی نمی گیرد.

عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت تاکید کرد: متاسفانه شورا پس از انتخابات فعال نبوده و این اشکال به طور کامل وارد است. بخشی از این اشکال به ریاست شورا مربوط است که باید نظارت بیشتری داشته باشد و بخشی نیز به اعضای شورا و فعال نبودن کمیته ها باز می گردد.

آیا این خبر مفید بود؟
نویسنده:
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه