در جلسه سران قوا مطرح شد؛
پیگیری پرونده اعتراضات و اغتشاشات اخیر در چارچوب قانون و شرع باشد
نشست سران قوای مجریه، مقننه و قضائیه عصر امروز شنبه در محل دفتر رئیس جمهور برگزار شد.
![پیگیری پرونده اعتراضات و اغتشاشات اخیر در چارچوب قانون و شرع باشد](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/A3bseaapRgNx/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAehw7ipeRuyioR/%D8%AC%D9%84%D8%B3%D9%87+%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86+%D9%82%D9%88%D8%A7%DB%8C+%D8%B3%D9%87+%DA%AF%D8%A7%D9%86%D9%87.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج، در نشست از سوی سران سه قوه مجریه، مقننه و قضاییه مقرر شد برنامه هفتم توسعه و لایحه بودجه سال ۱۴۰۲ کل کشور در زمان مورد توافق سران، تقدیم مجلس شورای اسلامی شود.
همچنین سران سه قوه تاکید کردند، رسیدگی به پروندههای عوامل ناآرامی و اغتشاشگران مبتنی بر موازین قانونی و شرعی صورت گیرد.
گفتنی است که سید ابراهیم رئیسی، محمدباقر قالیباف و غلامحسین محسنی اژهای همچنین خواستار تلاش بیوقفه همه مسئولان و دستاندرکاران امور در قوای سهگانه برای جلب رضایت مردم و اعتمادسازی عمومی شدند.
ارسال نظر