حسین الله کرم در گفتوگو با خبرگزاری موج:
پیش بینی ائتلافات دقیقه ۹۰ نامزدهای انتخاباتی/ حمایت خاتمی به ضرر پزشکیان است
فعال سیاسی اصولگرا گفت: پس از مناظره ها بدلیل وجود سبد مشترک آراء ، امکان اجماع و انصراف سه نفر از رقابت انتخابات وجود دارد.
حسین الله کرم در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری موج با حمایت از نامزدی سعید جلیلی در انتخابات ریاست جمهوری اظهار داشت: جمعیت رزمندگان مدافع انقلاب اسلامی برای حمایت از نامزد ریاست جمهوری ، سه پارامتر را بررسی کردند و درنهایت نامزدی جلیلی را مورد حمایت قرار دادند .
وی افزود: نخست اینکه موضوع حماسه انتخابات باید در تداوم حماسه بدرقه شهیدان باشد که مفهوم آن یعنی مشارکت گسترده درانتخابات ریاست جمهوری.
الله کرم بیان کرد: در این رابطه وجود شش نامزد باگرایشات مختلف که هریک وابسته به جناح های متفاوت اند ، می توانند این انتخابات را به رقابتی ترین انتخاباتی که تا کنون وجود داشته است تبدیل و موجب حضور حداکثری مشارکت گردد.
دبیر هیئت موسس حزب جمعیت رزما در تحلیلی از جناح ها و رویکرهای سیاسی نامزدهای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، افزود: سعید جلیلی و علیرضا زاکانی در جناح انقلابی تحول خواه، محمدباقر قالیباف و سید امیر حسین قاضی زاده هاشمی در جناح انقلابی محافظه کار، مسعود پزشکیان در جناح اصلاح طلب و حجت الاسلام مصطفی پورمحمدی نیز در دو جناح اصولگرای سنتی و اعتدال گرا می باشد. .
وی در خصوص پارامتر دومی که در انتخاب فرد اصلح برای حمایت در چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری مورد ارزیابی قرار دادند، عنوان کرد: پارامتر دوم شاخص هایی بود که رهبر معظم انقلاب ۱۴ خرداد در مراسم سالگرد رحلت حضرت امام فرمودند که رئیس جمهور باید فعال، پرکار، آگاه و معتقد به مبانی انقلاب باشد.
الله کرم با عنوان اینکه جمعیت رزما تمامی نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری را بر اساس چهار شاخص فوق مورد بررسی قرار داند، بیان کرد: آقایان قاضی زاده هاشمی و محمد باقر قالیباف هر چهار شاخصه رهبری در باره رئیس جمهوری را نسبت به دولت رئیسی در۳۴ ماه گذشته بطور نسبی دارا می باشند البته آقای قالیباف در دو شاخص اول سابقه بالایی داشته اند .
دبیر هیئت موسس حزب جمعیت رزما افزود: آقای علیرضا زاکانی دو شاخصه نخست را در سطح بالا و دو شاخص دیگر را بصورت نسبی دارد.
وی عنوانکرد: آقای سعید جلیلی دو شاخصه نخست را بطور نسبی و دو شاخصه بعدی را در سطح بالا دارند .
حسین الله کرم تصریح کرد: آقای مسعود پزشکیان دو شاخصه اول را ندارد اما دو شاخص دیگر را به صورت نسبی دارد.
دبیر هیئت موسس حزب جمعیت رزما افزود: حجت الاسلام مصطفی پور محمدی نیز دو شاخصه اول را ندارد گرچه در گذشته دو شاخص اول را بطور بالا داشته است.اما دوشاخصه دیگر را بطور نسبی دارد .
الله کرم در این پارامتر آقایان جلیلی و زاکانی را دارای جایگاه بهتری نامید.
وی با بیان اینکه پارامتر سوم بحث آرای بالا به رئیس جمهور است ، که ارتباط مستقیم با آرای رئیس جمهور شهید دارد ، گفت : در این خصوص ما به تیم ها و ستاد های نامزدها توجه کردیم.
وی عنوان کرد: آقای نیکزاد ستاد آقای قالیباف را اداره می کند که می تواند یادآور دو بار حضور ایشان در ستاد انتخاباتی رئیس جمهور شهید باشد این در حالی است که بار نخست در انتخابات سال۹۶ باحکم شهید رئیسی و بار دیگر درسال ۱۴۰۰ بدون حکم از شهید رئیسی فعالیت کرده است لذا نمی تواند بهره لازم از آرای شهید رئیسی را جذب کنند .
الله کرم بیان کرد: آقایان عبدالعلی زاده ستاد آقای پزشکیان، فروزنده ستاد آقای زاکانی، ایوبی و آشنا ستاد حجت الاسلام پورمحمدی و میرشمسی ستاد آقای قاضی زاده هاشمی اند که نسبتی با شهید جمهور ندارد.
وی گفت: آقای منصوری ستاد آقای جلیلی را اداره می کند، ایشان معاونت اجرایی رئیس جمهور شهید را برعهده داشته است .
دبیر هیئت موسس حزب جمعیت رزما خاطرنشان کرد: جمعیت رزما معتقد است از آنجا که تیم شهید جمهور در ستاد آقای جلیلی حضور دارند برآورد می شود آرای تقریبا ۱۸ و نیم میلیونی آیت الله شهید رئیسی و همچنین آرای چند میلیونی افرادی که درپی جبران مافات و در پاسخ به خدمات صادقانه شهید رئیسی می خواهند رای خود را به شبیه ترین فرد به رئیس جمهور شهید بدهند، سعید جلیلی را حداقل با آرای بیش از۲۰ میلیون رای پیروز دور اول می نمایند .
الله کرم در پایان به چگونگی اجماع بین نامزدها در رقابت دوقطبی یا رقابت سیاسی چند ضلعی اشاره کرد وگفت : امکان دوقطبی بین دو نامزدی که یک طرف آن آقای پزشکیان باشد وجود ندارد؛ چرا که اولا حمایت تاج زاده از داخل زندان و آقایان محسن هاشمی وظریف و... ازبیرون به حمایت از آقای پزشکیان ، هیچکدام جایگزین حمایت مرحوم هاشمی که موجب رای بالای۵۰ درصد به آقای روحانی در انتخابات ۹۲ گردید نمی شوند.
وی افزود: ثانیا حمایت ۱۶ حزب اصلاح طلب به همراه محمد خاتمی از نامزدی همتی در انتخابات ۱۴۰۰ نیز نتوانست حتی آرای برابر با آرای باطله را نصیب همتی کند، لذا اکنون که محمد خاتمی واحزاب حامی که چهار ماه قبل حکم به عدم مشارکت در انتخابات مجلس داده بودند حمایت کنونی شان از نامزدی آقای پزشکیان به ضرر وی خواهدبود.
ثالثا اینکه آرای آقای پزشکیان در انتخابات چهارماه قبل در تبریز ، آزاد شهر واسکو با آرای حدود۱۰ درصد از آرای کلی به مجلس۱۲ راه یافت که نشان از کم توجهی مشارکت به ایشان است.
رابعا عدم وجود کلید رفع تحریم آقای حسن روحانی است ، که با توجه به خنثی سازی موفق شهید رئیسی جایی برای دوقطبی کاذب باقی نمی گذارد.
الله کرم گفت: به نظر می رسد در این انتخابات عمل به اخلاق و پرهیز از لجن پراکنی و تهمت زدن و...براساس اوامر حضرت آقا ، معنویت موجود از اربعین شهدای خدمت واعلام برخورد وزارت اطلاعات و قوه قضائیه امکان پذیر خواهدشد.
وی عنوان کرد: برهمین اساس یک رقابت کامل بین اعتدالگرا، اصلاح طلب، انقلابیون محافظه کار و تحول خواه تا قبل از مناظره ها شکل می گیرد اما پس از مناظره ها بدلیل وجود سبد مشترک آراء ، امکان اجماع از یکطرف بین پور محمدی و پزشکیان واز طرف دیگر بین جلیلی و زاکانی و همچنین بین قالیباف و قاضی زاده هاشمی صورت پذیرد ، با این روند دو قطبی کاذب گذشته به فراموشی سپرده شده و رقابت سیاسی بوجود آمده بین پزشکیان، جلیلی و قالیباف به پیروزی آقای جلیلی در مرحله اول انتخابات منجر خواهدشد.
ارسال نظر