عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس در گفت و گو با خبرگزاری موج؛
هزینه ۳۰ میلیارد دلاری برای نابودی طرح ۵ تریلیون دلاری غرب بود/افرادی که در صحنه میدان سوریه بودند باید پاسخگو باشند
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با بیان اینکه هزینه ایران در سوریه با هدف از بین بردن نقشه ۵ تریلیون دلاری غرب بود گفت: با این حال امروز تمام کسانی که در صحنه میدان بودند مورد سوال قرار دارند که باید طرح جایگزین برای شرایط احتمالی پیش بینی می کردند.
ابوالفضل ظهره وند درباره خبر هزینه ۳۰ میلیارد دلاری جمهوری اسلامی ایران در سوریه به خبرنگار سیاسی خبرگزاری موج گفت: مسئله امنیت یک امر پایدار و ممتد است. برای مثال افراد پیوسته برای سلامتی و بقای خود هزینه می کنند حال اگر دچار بیماری یا حادثه ای بشوند، آیا می گویند من اشتباه کردم که در گذشته برای پایایی و سلامتی خودم هزینه کردم؟! لذا طرح چنین اخباری نشان میدهد طرف یا مغرض است یا عقب افتاده. چون ما ۴۰ میلیارد دلار هزینه کردیم که ۵ تریلیون دلار هزینه غرب را در سوریه از بین ببریم که بردیم.
نماینده مردم تهران تصریح کرد: غرب ۵ تریلیون دلار هزینه کرد تا ژئوپلتیک منطقه و ایران را از هم بپاشند و ما امروز بعد از ۱۵ سال برد موشک هایمان بالاتر رفته است، قدرت اقتصادی مان بیشتر شده و توان تکنولوژیک هسته ای مان افزایش یافته است. وقتی این ها را بررسی می کنیم متوجه می شویم هزینه-فرصت به مراتب بیش از آن چیزی است که به عقل برخی ها که امیدشان به غرب است، برسد.
باید برای هزینه های بعدی آماده باشیم
عضو کمیسیون امنیت ملی تأکید کرد: بنابراین همین که ما این هزینه بزرگ غرب را تحت عنوان پروژه داعش نابود کردیم، افتخار می کنیم که ۳۰ میلیارد دلار در سوریه هزینه کنیم. این نشان دهنده کارایی این تفکر و مدیریت شهید سلیمانی است. همچنین ما برای هزینه های بعدی هم باید آماده باشیم.
ظهره وند در خصوص علت عدم پیش بینی تحرکات معارضین سوری که از یکسال قبل شروع شده بود و همچنین سفر عراقچی به دمشق چند روز قبل از سقوط حکومت اسد اظهار داشت: در سوریه وزارت خارجه بخشی از مسئولیت ها را در سوریه بر عهده داشت ولی تمام کسانی که در صحنه میدانی سوریه بودند امروز مورد سوال قرار دارند که باید طرح جایگزین برای شرایط احتمالی پیش بینی می کردند که این اتفاق نیفتاده است. اما در عرصه میدان همیشه سعی و خطا رخ می دهد و آنها هم نظرات خودشان را دارند. با این حال قاعدتاً می بایست سطح و شیوه مدیریت را ارتقا دهیم تا بتواند پاسخگوی تحولات پیش رو باشد.
ارسال نظر