English

رئیس جمهور در همایش تجلیل از برگزیدگان بخش کشاورزی:

سرمایه‌های بزرگ این کشور کشاورزان هستند

رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه کشاورزان سرمایه‌های بزرگ این کشور هستند، گفت: هر تغییری از باور اولیه شکل می‌گیرد. این باور که من می‌توانم تغییر ایجاد کنم سرآغاز رشد و توسعه و ترقی است، ما می‌توانیم مشکلات کشور را خودمان حل کنیم.

سرمایه‌های بزرگ این کشور کشاورزان هستند
به گزارش خبرگزاری موج

، مسعود پزشکیان امروز شنبه ۲۹ دی‌ماه ۱۴۰۳ در «تجلیل از برگزیدگان بخش کشاورزی  افزود: مگر دیگران چه کردند که ما نمی‌توانیم، چه کسی گفته ما از دیگران کمتر و پایین‌تر هستیم؟

وی ادامه داد: بسته به سوالی که در ذهن ما شکل می‌گیرد و دغدغه‌ای که در ذهن ما ایجاد می شود، فرداها تغییر خواهد کرد. جایگاه ما اینجا نیست که هستیم، وقتی این را بپذیریم، برای جایگاه واقعی خود تلاش خواهیم کرد، شروع به مطالعه کردن، زحمت کشیدن، بیدار ماندن، تجربه کردن و یاد گرفتن می کنیم.

پزشکیان با تاکید بر این که جایگاه ما را خودمان مشخص می‌کنیم و این نقطه آغاز هر تحولی است، گفت: پدرم کارمند معمولی و ساده بود، در مزارع کشاورزی و کارگری کرده‌ایم اما همواره بر این باور بودیم که خانواده ما، محله ما، شهر ما و استان ما باید بهتر از این باشد که اکنون هست. وقتی نسبت به شرایط موجود نگاه اعتراضی داشته باشیم، برای رسیدن تلاش خواهیم کرد.

وی اظهار داشت: منابع آب و خاک ایران مشخص است، ما باید کاری کنیم که این آب و خاک همیشه برای ایران ما بماند و بتواند جاری و ساری باشد. مدیریت این امر با شماست، اگر بیشتر تعادل منابع و مصارف خالی کنیم، فردا باید این سرزمین را رها کنیم و برویم، چرا که اگر آب نباشد دیگر نمی‌شود کاری کرد. 

پزشکیان ادامه داد: اینکه چگونه آب و خاک را مدیریت کنیم، چه چیزی بکاریم، با چه کیفیتی بکاریم، به چه مقداری بکاریم و در کجا توزیع کنیم، جز الفبای تصمیم‌گیری سیاست کشاورزی است. سالها تولیدی را انجام داده‌ایم، بعد روی دست کشاورز مانده است و سال دیگر چیز دیگری کم می‌آید. انجمن‌ها و سازمان‌های مدنی باید برای برقراری تعادل بین عرضه و تقاضا برنامه‌ریزی کنند.

وی افزود: وظیفه حاکمیت و دولت است که مشخص کند، چه چیزی، کجا، با چه کیفیتی، چه مقداری را باید کاشت و سپس باید در کجا توزیع کرد.

رئیس جمهور ادامه داد: باید مشخص کنیم که چگونه می‌توان محصولات کشاورزی را با همسایگان تبادل کرد، چه استانداردهایی باید داشته باشیم که ر بازارهای بین‌المللی رد نشویم. محصولات ما باید کیفیتی داشته باشد که بازارها تشنه کالاهای تولیدی ایران باشد. اگر این نگاه و باور را داشته باشیم، راه را پیدا می‌کنید، بازار را به دست می‌گیریم و آینده را نیز حفظ خواهید کرد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه