English

ظریف:

آمریکا باید در آزمون ساختن آینده‌ای بهتر برای جهان شرکت کند

ظریف در رابطه با مذاکره ایران و آمریکا نوشت: ایران انتخاب درست را انجام داده است. اکنون نوبت ایالات متحده است که در این آزمون سرنوشت سازِ ساختن آینده‌ای بهتر برای منطقه و جهان مشارکت کند.

آمریکا باید در آزمون ساختن آینده‌ای بهتر برای جهان شرکت کند
به گزارش خبرگزاری موج

، محمدجواد ظریف در رابطه با مذاکرات غیر مستقیم با آمریکا در شبکه ایکس اظهار خوشحالی کرد که مسئولیت این مذاکرات با سید عباس عراقچی است.

متن پیام ظریف به این شرح است:

سلام بر دوستان گرامی و تبریک مجدد سال نو و عید فطر

بسیار باعث دلگرمی و خوشحالی است که مسئولیت گفتگوهایی که از شنبه آغاز می‌شود را دوست و همکار توانمندم، دکتر سید عباس عراقچی و همکاران ارزشمند و باسابقه ایشان در وزارت امور خارجه برعهده دارند که دانش، جدیت و اراده برای رسیدن به تفاهمی بر اساس منافع ملی و احترام متقابل را بارها به نمایش گذاشته‌اند.

اگر تیم آمریکا هم با همین اراده و با احترام به حقوق و منافع مردم ایران وارد مذاکرات بشود، حرکت در مسیر درستی خواهد بود.

ایران انتخاب درست را انجام داده است. اکنون نوبت ایالات متحده است که در این آزمون سرنوشت سازِ ساختن آینده‌ای بهتر برای منطقه و جهان مشارکت کند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه