English

معاون سیاسی وزیر کشور:

احزاب در بزنگاه‌های سیاسی مسئولانه عمل کردند

معاون سیاسی وزیر کشور با تاکید بر اینکه احزاب در بزنگاه‌های سیاسی مسئولانه عمل کردند، گفت: در حمایت از منافع و امنیت ملی و پشتوانه‌سازی برای نظام، از احزاب هیچ موضع شخصی یا بیانیه‌ای خارج از چارچوب نشنیدیم و این پیام مهمی از انسجام داخلی بود.

احزاب در بزنگاه‌های سیاسی مسئولانه عمل کردند

به گزارش خبرگزاری موج​، علی زینی‌وند در نشست دبیران کل احزاب و شخصیت‌های سیاسی با وزیر کشور با اشاره به سیاست‌های وزارت کشور در قبال احزاب، اضافه کرد: طبق تدابیری که وزیر کشور از همان روزهای ابتدایی دولت و استقرار در وزارت کشور اتخاذ کرد، تعامل با احزاب آغاز شد. ما یک همایش سه‌روزه با حضور اعضا در قالب فراکسیون‌های سه‌گانه احزاب برگزار کردیم و گزارش آن را نیز تقدیم وزیر کشور کردیم.

وی افزود: علاوه بر آن، جلسات متعددی با خانه احزاب داشتیم؛ از همان آغاز دولت، کمیسیون ماده ۱۰ احزاب را فعال کردیم و پس از استقرار نمایندگان مجلس شورای اسلامی، نمایندگان این کمیسیون نیز معرفی شدند. در دولت جدید، چهار جلسه کمیسیون ماده ۱۰ احزاب تشکیل شد و در حال حاضر در حال به‌روزرسانی پرونده‌ها و سوابق موجود هستیم.

زینی‌وند ادامه داد: برخی از احزاب در تایید کنگره‌ها و مسائل اداری خود با چالش‌هایی روبه‌رو بودند که با تعامل و هم‌افزایی ایجادشده در کمیسیون ماده ۱۰، آرام‌آرام این موانع را برطرف می‌کنیم تا احزاب قانونی و دارای شناسنامه رسمی بتوانند فعالیتی مؤثرتر داشته باشند.

معاون سیاسی وزیر کشور با تقدیر از رویکرد احزاب، تصریح کرد: آنچه به احزاب مربوط می‌شود، این است که در این مدت، اعضای احزاب در حمایت از منافع ملی، امنیت ملی، استقلال کشور و پشتیبانی از مردم و توان نظامی، موضع‌گیری‌های مسوولانه‌ای داشتند. ما هیچ موضع شخصی یا بیانیه‌ای خارج از این چارچوب از سوی احزاب شاهد نبودیم و این یک پیام مهم انسجام و هماهنگی در کشور بود.

وی در ادامه اظهار داشت: در برخی مقاطع، بعضی از اعضای احزاب گلایه‌هایی درباره تجمعات یا احساس تبعیض داشتند؛ اما حتی در این شرایط نیز، در دو مقطع از جمله در کوی دانشگاه، احزاب رفتاری مسوولانه‌ داشتند تا آرامش و امنیت کشور حفظ شود.

زینی‌وند با بیان اینکه تعامل و همدلی خوبی بین وزارت کشور و احزاب شکل گرفته است، گفت: خدا را شاکریم که به واسطه فضای امروز کشور، همدلی و هم‌افزایی میان احزاب و جریانات سیاسی نیز ایجاد شده است.

وی ادامه داد: در حال حاضر ۴۸ حزب ملی، ۳۱۸ شعبه استانی و ۲۵۴۸ دفتر فرعی احزاب در کشور فعالند و امیدواریم با تداوم تعامل با احزاب و مکاتبات صورت‌گرفته، بتوانیم پس از حدود ۱۰ سال ارزیابی دقیقی از قانون احزاب داشته باشیم.

معاون سیاسی وزیر کشور با تاکید بر محور بودن احزاب در فرآیندهای اصلاح قوانین، خاطرنشان کرد: در حوزه لوایحی که در دستور کار وزارت کشور قرار دارد، از جمله قانون انتخابات، تقسیمات کشوری و موضوع تجمعات، تلاش داریم که احزاب محور باشند و نظرات آن‌ها را اخذ می‌کنیم.

در این نشست نمایندگان سه فراکسیون اصولگرا، اصلاح‌طلب و مستقل و همچنین نمایندگانی از احزاب ملی و استانی که اسامی آن‌ها از سوی خانه احزاب اعلام شده بود، مطالبی درخصوص احزاب متبوع خود و مسائل روز مطرح کردند.

تقویت حزب‌گرایی، شرایط ایران در جامعه بین‌الملل، انتخابات در ایران، اتباع و مهاجرین خارجی، انتصاب استانداران و مدیران استانی، سرمایه اجتماعی احزاب، لزوم اصلاح و بازنگری در قانون احزاب، حکمرانی مردم‌پایه، لزوم ارائه قانون تجمعات و راهپیمایی‌ها، مذاکرات ایران و آمریکا، لزوم تلاش برای لغو تحریم‌ها، تقویت ناوگان حمل و نقل عمومی و تلاش برای کاهش آلودگی هوا، از جمله موضوعاتی بود که در این جلسه مطرح شد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه