از دل خاکریزها تا قاب سینما؛ روایتی برای فراموشنشدن رشادتهای صیاد+ فیلم
رئیس ستاد و معاون هماهنگکننده ارتش گفت: ساخت فیلم از استوره های ایرانی سبب می شود که رشادت های این بزرگواران به فراموشی سپرده نشود.

، امیر حبیب الله سیاری رئیس ستاد و معاون هماهنگکننده ارتش در آیین اکران فیلم سینمایی «صیاد» ضمن تقدیر از عوامل تولید این اثر فاخر، اظهار داشت: همه شهدا امام خود را شناخته بودند و شهدای ارتش جمهوری اسلامی ایران، بهویژه شهید علی صیاد شیرازی، از برجستهترین الگوهای ایثار و فداکاریاند که باید بهدرستی به نسل امروز و فردا معرفی شوند.
وی با اشاره به تلاشهای سازندگان فیلم «صیاد» در به تصویر کشیدن گوشهای از تاریخ انقلاب و دفاع مقدس، افزود: انتقال ارزشها و نشان دادن زحمات رزمندگان باید از طریق ابزارهای هنری تقویت شود. امروز کمتر کسی از نسل فعلی، خاطرات دوران انقلاب و دفاع مقدس را به یاد دارد. این ما هستیم که باید روایت کنیم چه گذشت تا انقلاب و کشور بماند.
وی با بیان اینکه ملت ایران از ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ تا آغاز جنگ تحمیلی با بحرانهای متعددی مانند تجزیهطلبی و ناامنی مواجه بوده، ادامه داد: اگر شخصیتهایی مانند شهید صیاد نبودند، امروز ایران در برابر دشمنان تجزیه شده بود.
این مقام نظامی خاطرنشان کرد: در دوران جنگ تحمیلی، ۲۷ کشور از دشمن ما حمایت میکردند؛ از تسلیحات شرقی گرفته تا فناوری غربی، همه به دشمن ما داده شد. اما ملت ما با ایثار و فداکاری در برابر آنها ایستاد. حتی با تحریم مهمات و تجهیزات نظامی، رزمندگان با کمترین امکانات ممکن جنگ را اداره کردند.
وی با اشاره به عملیاتهای سرنوشتسازی چون فتحالمبین، بیتالمقدس و طریقالقدس تصریح کرد: این عملیاتها با وجود تمامی کمبودها، تنها با ایثار و اراده مردمی پیروز شد. دفاع مقدس پر از معجزه بود، و این حقیقت باید برای نسلهای آینده باقی بماند.
وی در پایان تأکید کرد: هنر یکی از مؤثرترین ابزارها برای انتقال مفاهیم عمیق انقلاب و دفاع مقدس است. فیلم، سریال و مستندهای فاخر میتوانند این مسیر را هموار کنند. آثار ارزشمندی همچون «آسمان غرب» یا همین فیلم «صیاد» میتوانند الگوهای جدیدی از مقاومت و ایثار را به نسل آینده نشان دهند. باید این مسیر را با قدرت و برنامهریزی ادامه داد.
در انتهای این برنامه از هنرمندان این فیلم تقدیر شد.
ارسال نظر