در نشست «بررسی نقش و تاثیر جریان سازی رسانهای در اجتماع عظیم اربعین حسینی» عنوان شد:
کنشگری دیجیتال به عنوان عامل مهم جریان ساز
در نشست بررسی نقش و تاثیر جریان سازی رسانه ای در اجتماع عظیم اربعین حسینی با حضور فعالان فضای مجازی حوزه های علمیه خواهران در شیراز، کنشگری دیجیتال به عنوان عامل مهم جریان ساز معرفی شد.
به گزارش خبرگزاری موج از فارس، نشست «بررسی نقش و تاثیر جریان سازی رسانهای در اجتماع عظیم اربعین حسینی»با حضور طلاب ، اساتید و مبلغان فعال فضای مجازی مدارس علمیه شهرهای شیراز ، مرودشت و سپیدان در مدرسه فاطمه الزهرا (س) شهر شیراز برگزار شد، «سیدعلی موسوی» فعال فضای مجازی، استاد سازمان فضای مجازی سراج و صاحب تالیفات متعدد در زمینه فعالیت در فضای مجازی، کنشگری دیجیتال را به عنوان عامل مهم جریان ساز معرفی کرد.
وی ضمن تشریح نقش وجایگاه شبکه های اجتماعی گفت : این شبکه های اجتماعی ، مجموعه گره های انسانی هستند که در سراسر جهان به فعالیت اشتغال دارند. این شبکه ها چنان زندگی انسان ها را به هم مرتبط ساخته که به همین منظور پدر علم ارتباطات تعبیر «دهکده جهانی» را خلق نمود.
موسوی اظهار داشت: شبکه های اجتماعی و ابزار جدید اطلاع رسانی در ایران یک میهمان ناخوانده محسوب می شود به همین علت نحوه روبرو شدن با ابعاد این ابزار تکنولوژی به خوبی مورد بررسی قرار نگرفته است.
این فعال فضای مجازی بیان کرد: رسانه به معنای ابزار انتقال پیام می باشد بنابراین هر وسیله ای که قادر باشد پیامی را منتقل نماید رسانه محسوب می شود
وی در ادامه درباره «سواد» صحبت نمود و اظهار کرد «سواد» تنها به معنای توانایی بر نوشتن و خواندن نیست بلکه سواد ۶ شاخصه اصلی دارد که عبارت است از: سواد عاطفی، سواد ارتباطی، سواد مالی، سواد تربیتی، سواد رایانه ای و سواد آموزش و پرورش.
استاد سازمان فضای مجازی سراج ادامه داد: ماهیت زندگی در فضای مجازی با توجه به جمعیت کل دنیا به سوی کاربران فعال در شبکه های اجتماعی با ۳/۱۹۶ درصد و در بین کاربران موبایل مورد برررسی قرار گرفت.
موسوی ضمن اشاره به اهمیت فضای مجازی در امر تبلیغ در هر جامعه، خاطر نشان نمود: مردم جامعه به سه گروه راست، چپ وخاکستری تقسیم می شوند که باید قشر خاکستری موردتوجه ویژه قرارگیرد یعنی رسانه می بایست بر روی این قشر سرمایه گذاری بیشتری نماید.
ارسال نظر