English

معاون استانداری فارس:

احداث شهرک صنایع‌دستی شیراز با جدیت پیگیری می‌شود

معاون هماهنگی امور گردشگری و زیارت استانداری فارس از نشست کارگروه پیگیری ساخت شهرک صنایع دستی شیراز خبر داد و افزود: با حضور مدیران ارشد استان تک‌تک مصوبات بررسی و دستورات لازم صادر شد.

 احداث شهرک صنایع‌دستی شیراز با جدیت پیگیری می‌شود
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، محمد فرخ‌زاده، معاون هماهنگی امور گردشگری و زیارت استانداری فارس با بیان اینکه احداث این شهرک مصوبه سال ۱۳۸۶ هیات وزیران بوده، اظهار کرد: پس از ۱۶ سال وقفه در آخرین سفر ریاست جمهوری ساخت این شهرک وارد فاز اجرایی شد.

وی یکی از مشکلات شروع به کار احداث این شهرک را عدم‌تملک زمین توسط شرکت شهرک‌های صنعتی و عدم‌تخصیص توسط وزارت راه و شهرسازی دانست و افزود: با تصمیم استان خوشبختانه کمیسیون مربوطه تشکیل و اداره کل راه و شهرسازی صورت جلسه تحویل زمین را تحویل شهرک‌های صنعتی کرده و مقرر شد ظرف دو هفته کاری مصوبه تثبیت و نسبت به طی مراحل واگذاری قطعی و صدور سند اقدام شود.

فرخ‌زاده همچنین افزود: به‌منظور تسریع در پیگیری اجرای این پروژه کارگروهی تحت نظارت این معاونت و با حضور اداره کل میراث فرهنگی و شرکت شهرک‌های صنعتی برای طراحی شهرک تشکیل شد تا با معماری متفاوت این شهرک خود به‌عنوان یک جاذبه گردشگری در استان ایفای نقش کند. میراث فرهنگی کار طراحی این شهرک را برعهده گرفت و مقرر شد ظرف دو ماه طراحی ها در کارگروه بررسی و نهایی شود.

معاون استاندار فارس از تامین آب توسط آبفای شیراز در محیطی با وسعت ۱/۵ هکتار در دل پروژه (توسعه مخزن آبرسانی فعلی) و تعهد تامین برق این پروژه نیز خبر داد.

فرخ‌زاده خاطرنشان کرد: هزینه‌های آماده‌سازی پروژه حدود ۲۰۰ میلیارد تومان برآورد اولیه شده که توسط سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان و شرکت شهرک‌های صنعتی در ۳ سال و از سال ۱۴۰۳ و با دیوارگذاری شهرک آغاز خواهد شد.

رئیس کارگروه صنایع دستی و فرش دستباف استان فارس هدف از ساخت این شهرک را توسعه زنجیره ارزش صنایع‌دستی و راه‌اندازی خطوط تولید انبوه برخی آثار و ایجاد مراکز فروش تولید به مصرف عنوان کرد و افزود: توجه به تبلیغات، تجاری‌سازی و فروش در این صنعت گام مهمی جهت صادرات و رشد اقتصادی استان در این حوزه خواهد بود.

این شهرک در کنار نمایشگاه‌های بین‌المللی استان فارس در زمینی مرغوب و شیب‌دار با چشم‌اندازی زیبا شکل خواهد گرفت.

گفتنی است استان فارس با دارا بودن ۱۲۰ رشته صنایع‌دستی و ۸۵ رشته نسبتاً فعال در کشور نیازمند تقویت و شکوفایی بیشتر به‌ویژه در زمینه صادرات است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه