English

مدیر کل امور عشایر استان فارس:

اردوهای کتابخوانی نهضت فرهنگی موثری در جامعه عشایری فارس بوده است

مدیر کل امور عشایر استان فارس گفت: به همت اداره کل کتابخانه های عمومی استان در بخش فرهنگی و اجرای برنامه های اردوی، کتابخوانی نهضت موثر فرهنگی در این جامعه بوده است.

اردوهای کتابخوانی نهضت فرهنگی موثری در جامعه عشایری فارس بوده است
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، جلسه هم اندیشی و تبادل نظر در رابطه با اردوهای کتابخوانی عشایری استان فارس با حضور فیروزی مدیرکل کتابخانه های عمومی استان فارس و هیئت همراه در اداره کل امور عشایر فارس برگزار شد.

عبدالحمید کریمی مدیرکل امور عشایر فارس در این جلسه ضمن اشاره به تفاهم نامه همکاری مشترک سه جانبه بین اداره کل امور عشایر استان فارس، اداره کل کتابخانه های عمومی استان، مدیریت آموزش و پرورش عشایر فارس به منظور بهره گیری از ظرفیت های کتابخانه های عمومی استان در راستای توسعه و تعالی جامعه عشایری، اردوی کتابخوانی عشایر فارس در سال ۱۴۰۲ افزود: در سال گذشته جامعه هدف اردوهای کتابخوانی دانش آموزان بودند که امیدواریم با تجربه های بدست آمده جامعه هدف را به اقشار مختلف عشایر استان افزایش دهیم.

کریمی در ادامه گفت: باتوجه به گستردگی جامعه عشایری در استان پهناور فارس و پراکندگی جمعیتی عشایر در مناطق عشایری که وظایف نظارتی اداره کل امور عشایر فارس طبق آئین نامه ساماندهی عشایر کشور، همت اداره کل کتابخانه های عمومی استان در بخش فرهنگی و اجرای برنامه های اردوی کتابخوانی نهضت موثر فرهنگی در این جامعه بوده است.

 

رشد چشمگیر کمی و کیفی اردوهای کتابخوانی در استان

فیروزی مدیرکل کتابخانه های عمومی استان فارس نیز در این جلسه ضمن اعلام اینکه در حال حاضر ۶ شهرستان جهت برگزاری اردوهای کتابخوانی در سال جاری اعلام آمادگی کرده اند گفت: امیدواریم با کسب تجربه مفیدی که در سال گذشته بدست آمده، حداقل ۱۵ اردو نیز در سال ۱۴۰۳ برگزار گردد.

وی با اشاره به رشد چشمگیر کمی و کیفی اردوهای کتابخوانی در استان افزود: برگزاری اردوهای کتابخوانی عشایری یکی از عملکرد های نمونه و فاخر اداره کل کتابخانه های استان فارس بود که مورد تقدیر ملی نیز قرار گرفت و نفس برگزاری این اردوها یک جریان و حرکت امیدآفرین بوده است که تجربه متفاوتی در بین دستگاه های خدمات رسان به جامعه عشایری استان می باشد.

مدیرکل کتابخانه های استان از در اختیار گرفتن یک دستگاه کتابخانه سیار از طریق شهرداری شیراز خبر داد و گفت: یکی از پیشنهاداتی قابل اجرا در مناطق عشایری علاوه بر حضور کتابخانه های سیار بهره مندی از سامانه حمل و توزیع آب در بین عشایر است که بتوان در نقاطی که دسترسی کمتری به عشایر وجود دارد نیز ارسال تجهیزات و ملزومات کتاب و کتابخوانی صورت گیرد و همچنین میتوان از آزمایشگاه های سیار مدارس عشایری تحت مدیریت آموزشو پرورش عشایری استان نیز در این راستا بهره برد.

وی گفت: با هماهنگی اداره کل امور عشایر فارس و همکاری آموزش و پرورش عشایر استان و اداره کل کتابخانه های عمومی فارس کمیته ای جهت ارزیابی، شناسایی نقاط مورد نیاز و... تشکیل خواهد شد که اردوهای کتابخوانی عشایری با برنامه ریزی دقیق تری صورت پذیرد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه