دستیار اجتماعی رییس جمهور مطرح کرد؛
آثار دراز مدت همراهی خیرین عرصه سلامت بر توسعه اجتماعی
دستیار اجتماعی رئیس جمهور در دومین اجلاس بیمارستان های خیریه، با اشاره به اهمیت حوزه سلامت بر ابعاد توسعه اجتماعی، تاثیر مشارکت خیرین عرصه سلامت بر این حوزه را درازمدت دانست.
، علی ربیعی دستیار اجتماعی رئیس جمهور در دومین اجلاس بیمارستان های خیریه کشور که امروز در هتل بزرگ شیراز برگزار شد، با اشاره به نقش موثر انسان هایی که از توان مالی، روحی و جسمی خود می بخشند، گفت: اگر می خواهید بدانید رفتار یک جامعه چقدر انسانی است، به میزان توجه آن جامعه به کودکان، سالمندان و مستمندان توجه کنید.
او با بیان اینکه هر جامعه ای نیازمند امنیت، آموزش و سلامت است؛ گفت: آثار سلامت در جامعه به صورت کوتاه مدت مشاهده نمی شود، بلکه با مطالعات بین نسلی قابل مشاهده است؛ مادری که درست تغذیه نشده باشد کودکی به دنیا می آورد که در آینده با بیماری های مختلف درگیر می شود.
ربیعی، دو مقوله آموزش و سلامت را ریشه و اساس هر جامعه برشمرد و افزود: در این میان سلامت بیش از همه مسایل بر جامعه تاثیرگذار است و نابرابری در سلامت، نقش مهمی در جامعه ایفا می کند.
دستیار اجتماعی رییس جمهور آثار ناشی از کار خیر را در سه حوزه ارزیابی کرد و گفت: یک اثر فردی است؛ یک اثر روی موضوع کار خیر است که برای شما موضوع سلامت است؛ و یک اثر نیز در بعد اجتماعی است که قابل اندازه گیری نیست.
او نیکوکاری را یک داستان توصیف کرد و افزود: جوامع با داستان ها و قهرمان های ذهنی زنده اند و خیرین، قهرمانان داستان کارهای خیر هستند.
ربیعی در بخش دیگری از صحبت های خود با اشاره به توانمندی های مجمع خیرین تامین سلامت فارس اظهار کرد: این مجمع می تواند بخشی از ظرفیتی باشد که در توسعه و ارتقای کشور در حوزه سلامت قابل استفاده است.
او با اشاره به ارائه موارد مطرح شده در این نشست به رییس جمهور گفت: بخشی از این مسایل نیازمند وضع قانون است، اما بخشی دیگر با آیین نامه های دولتی قابل اجرا و حل است.
بخش اعظمی از کمک های مردمی، زمینه معنوی و خداپسندانه دارد
معاون وزیر کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در دومین اجلاس بیمارستان های خیریه کشور، محور کمک های مردمی در کشور را رویکرد معنوی و خداپسندانه عنوان کرد.
غلامحسن محمدی در این اجلاس، گفت: در دنیا سالانه گزارشی منتشر می شود که در مورد کارهای خیر است؛ بر اساس این گزارش ایران در سال ۲۰۲۳ میلادی در زمینه کارهای خیر، رتبه ۴۰ دنیا بین ۱۴۰ کشور را کسب کرده که حاصل مشارکت های مردمی در کارهای خیر است.
او افزود: بر اساس این گزارش با وجود این که وضعیت کار خیر در ایران خوب است، اما کمک های مردم سیستمی نیست.
محمدی بخش اعظمی از کمک های مردمی در کشور را دارای زمینه معنوی و خداپسندانه عنوان کرد و ادامه داد: ۶۱ درصد کمک ها به صورت فردی و حدود ۲۰ درصد به صورت جمعی انجام می شود.
این مقام مسوول در وزارت کار و رفاه اجتماعی با اشاره به حمایت دولت از خیرین و بیمارستان های خیریه، حضور خیرین حوزه سلامت و فعالیت ۳۷ بیمارستان خیریه در فارس را ظرفیت خوبی برای ارایه خدمات سلامت عنوان و بر بهره مندی از مشارکت های مردمی در این راستا تاکید کرد.
این اجلاس امروز هشتم آذرماه، به میزبانی مجمع خیرین تامین سلامت فارس، با حضور دستیار اجتماعی رئیس جمهور؛ معاون وزیر کار و رفاه اجتماعی؛ معاون اداره کل خیرین و سازمان های مردم نهاد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی؛ نمایندگان مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی؛ رییس هیات امنای مجمع خیرین تامین سلامت فارس؛ اعضای هیات امنای مجمع خیرین تامین سلامت فارس؛ مشاور عالی رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز؛ معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز؛ روسای بیمارستان های خیریه کشور و جمعی از خیرین حوزه سلامت فارس؛ در هتل بزرگ شیراز برگزار شد.
ارسال نظر