English

طی یکسال اخیر صورت گرفته است؛

گزینش بیش از ۲۰ هزار نیرو در آموزش و پرورش استان فارس

مدیر هسته گزینش آموزش و پرورش فارس گفت: در یک ساله اخیر بیش از ۲۰ هزار نیرو در آموزش و پرورش استان، مورد گزینش قرار گرفتند.

گزینش بیش از ۲۰ هزار نیرو در آموزش و پرورش استان فارس
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، حسین رنجبر در جمع گزینشگران مناطق و شهرستان های سراسر استان، در باشگاه فرهنگیان شیراز، اظهار کرد: حساس ترین موضوع در فرآیند گزینش رعایت عدالت است لذا اگر در مراحل مختلف گزینش عدالت را رعایت نکنیم قطعا به سمت پرتگاه خواهیم رفت.

وی افزود: گزینشگر نباید بر اساس حب و بغض ها در مورد افراد قضاوت کند.

رنجبر خاطرنشان کرد: نباید به راحتی دیگران را متهم کرد و بدون دلیل به قضاوت پرداخت چرا که ممکن است به دلایلی همچون پیوند خویشاوندی، مدیون افراد بودن، عدم شجاعت، عدم ایستادگی در برابر جریانات، و ...، دچار قضاوت ناعادلانه شویم.

وی اضافه کرد: امتیازات ارزیابی های تخصصی، اختصاصی و بخش عمده ای از ارزیابی های عمومی در حیطه کاری هسته گزینش نیست لذا شایسته است افراد معترض به نتایج استخدامی ها، به مراجع مربوطه مراجعه کند.

رنجبر گفت: تنها بررسی و پاسخگویی به اعتراضات افراد شامل کد ۱۹ شده اند می توانند به دایره گزینش مراجعه و اعتراض خود را پیگیری کنند بنابراین افرادی که شامل سایر کد ها شده اند باید از طریق مراجع ذی ربط دیگر موارد را پیگیری کنند.

وی اضافه کرد: در یک ساله اخیر  بیش از ۲ هزار ۵۰۰ نفر در رسته آموزگاری، حدود ۳ هزار و ۲۰۰ دبیری و هنر آموزی، حدود ۷ هزار و ۲۰۰ دانشجو معلم دانشگاه فرهنگیان، حدود ۳ هزار نفر مشاغل کیفیت بخشی و حدود ۵ هزار نفر نیز سایر بخش ها مورد گزینش قرار گرفتند.

مدیر هسته گزینش آموزش و پرورش فارس اذعان کرد: بیش از ۳۰ هزار تحقیق، حدود ۱۷ هزار مصاحبه و اعمال نظر در حدود ۱۹ هزار پرونده از جمله عملکرد یک ساله هسته گزینش فارس است.

 

کار گزینشگران بسیار ارزشمند، حساس و مسئولیتی سنگین و خطیر است

فرشید قاسمی مدیر کل آموزش و پرورش فارس در این جلسه اظهار کرد: کار گزینشگران بسیار ارزشمند، حساس، و مسئولیتی سنگین و خطیر است.

وی افزود: در هیچ جای دنیا این طور نیست که افراد بدون گزینش وارد یک مجموعه شوند و این روال طبیعی جذب نیرو در کشور ما نیز مرسوم است.

قاسمی تصریح کرد: در فرآیند گزینش ممکن است ظاهر فرد، گزینشگر را دچار خطای انتخاب و شایسته گزینی کند، بنابراین نهایت دقت در گزینش ها امری اجتناب ناپذیر است.

وی ادامه داد: در برخی موارد ممکن است فردی وارد مجموعه ای شود که شایستگی لازمه را نداشته باشد لذا سعی می شود شرایط آن مجموعه را با شخصیت فرد مذکور متناسب سازی کنند که این کاری نامطلوب است.

مدیرکل آموزش و پرورش فارس خاطرنشان کرد: در دنیا روال به این‌گونه است که افراد متناسب با مشاغل گزینش می شوند نه اینکه مشاغل را متناسب با مشاغل انتخاب کنند.

وی افزود: در آموزش و پرورش بر اساس تناسب فرد با مشاغل مورد نیاز، گزینش صورت می گیرد اگر در فرآیند گزینش افراد، خطایی حتی یک درصد صورت گیرد این خطا ماندگار و اثرگذاری طولانی مدت دارد چرا که این را باید ضرب در ۳۰ سال و هر سال را ضرب در تعداد دانش آموز یک کلاس یا یک مدرسه نمود تا اثر گذاری بزرگ این خطای کوچک و عمق فاجعه را متوجه شویم لذا کار شما گزینشگران فوق العاده و بی نظیر است.

قاسمی گفت: اگر معلمی شایسته نباشد و در فرآیند تعلیم و تربیت دچار اشتباهاتی شود عواقب آن تنها بر عهده معلم نیست بلکه به گزینشگر نیز بر می گردد چرا که نتیجه خطای گزینش گر در انتخاب فرد غیر شایسته است.

وی اضافه کرد: گزینشگر باید خود آموزش های لازمه را دریافت کند تا دچار خطا حتی یک درصد هم در گزینش افراد، نشود.

قاسمی اذعان کرد: نمی شود فرد را آموزش نداد و بعد توقع داشته باشیم در گزینش افراد شایسته را انتخاب کند دو بال آموزش و انگیزه باعث می شود تا گزینشگر، افراد شایسته را گزینش و انتخاب کنند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه