English

معاون استانداری فارس:

زلزله اخیر هشداری برای مقاوم سازی منازل روستایی فارس بود/۷۰۰ واحد مسکونی نیازمند بازسازی یا تعمیر

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری فارس با اشاره به اینکه زلزله دهستان دهرم شهرستان فراشبند یک هشدار برای منازل روستایی غیر ایمن در روستاهای استان است گفت: حدود ۷۰ درصد کل بناهای روستایی مقاوم سازی شدند و حدود ۳۰ درصد باقی مانده که بنیاد مسکن مقاوم سازی آنها را در دستور کار خود قرار داده است.

زلزله اخیر هشداری برای مقاوم سازی منازل روستایی فارس بود/۷۰۰ واحد مسکونی نیازمند بازسازی یا تعمیر
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، محمود رضایی کوچی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری فارس با بیان اینکه زلزله دهستان دژگاه در بخش دهرم شهرستان فراشبند در شامگاه روز دوشنبه ۴.۷ زمین ریشتری ساعت ۲۰ و ۵۳ دقیقه دوشنبه‌ شب در عمق ۱۰ کیلومتری زمین توسط ژِئوفیزیک دانشگاه تهران ثبت شده است گفت: براساس دستور استاندار و براساس الگوهای متعارفی در ارتباط با موضوع زلزله عوامل کمک رسان در منطقه حضور پیدا کردند.

رضایی کوچی با بیان اینکه در ساعت اولیه زلزله گروه‌های هلال احمر و ستادهای بحران استانداری و فرمانداری شهرستان فراشبند در منطقه حضور یافتند، افزود: بعد از بروز زلزله در منطقه، پناهگاه های موقت، مدارس و مساجد که از استحکام بناهای بالایی برخودار است به عنوان محل های اسکان موقت انتخاب شدند.

به گفته معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری فارس افرادی که منازل آنها  در زلزله آسیب دیده بود در مکان‌های مذکور مستقر شدند و بازید های میدانی با حضور کارشناسان بنیاد مسکن  از بناهای اسیب دیده صورت گرفت. 

رضایی با اشاره به توزیع چادرهای اسکان موقت برای افرادی که  منازل  آنها اسیب دیده است  یادآوری کرد: حدود ۱۴۰۰ چادر بین خانوارهای روستاییان که منازل آنها دچار اسیب شده بود  توزیع شده است.

ارزیابی منازل مسکونی آسیب دیده در ساعات اولیه روز بعد از زلزله با حضور ۴۰ نفر از کارشناسان بنیاد مسکن استان موضوع دیگری بود که معاون استاندار استان به ان پرداخت و گفت: در مجموع حدود ۷۰۰ واحد مسکونی نیاز به بازسازی کامل یا نیازمند تعمیرات جزیی شناسایی شدند که از این تعداد ۳۰۰واحد نیاز به بازسازی و ۴۰۰واحد نیاز به تعمیرات دارند. 

رضایی یادآوری کرد: اطلاعات از طریق ستاد بحران استان به ستاد بحران کشوری ارسال شده است که براساس مصوبه دولت تسهیلاتی در اختیار روستاییان قرار خواهد گرفت.

او ادامه داد: کمک های معیشتی و وام های بلا عوض برای تعمیرات واحدهای مسکونی آسیب دیده در نظر گرفته می‌شود.
  
او خاطر نشان کرد: علاوه بر پیش بینی و ارائه تسهیلات دولتی دستگاه هایی مانند ستاد اجرایی فرمان امام (ره) و بنیاد مستضعفان بعضی کمک ها که در قالب مصالح ساختمانی به واحدهای مسکونی آسیب دیده اختصاص یافته که به زودی عملیات ساخت و ساز برای واحد‌های خسارت دیده آغاز می گردد. 

رضایی در پایان با اشاره به اینکه این زلزله یک هشدار برای منازل روستایی غیر ایمن در روستاهای استان است گفت: حدود ۷۰ درصد کل  بناهای روستایی استان مقاوم  سازی شدند و حدود ۳۰درصد باقی مانده است و بنیاد مسکن  مقاوم سازی آنها را در دستور کار خود قرار  داده است و امیدواریم با با همت روستاییان امسال و سال آینده بناهای روستایی مقاوم و مصون از زلزله باشند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه