English

رییس ستاد اسکان مهمانان نوروزی آموزش و پرورش استان خبر داد؛

اسکان بیش از ۱۴۰ هزار نفرروز در مدارس فارس

رییس ستاد اسکان مهمانان نوروزی آموزش و پرورش فارس گفت: از زمان آغاز به کار ستادهای اسکان و پذیرش فرهنگیان در فارس تاکنون بیش از ۱۴۰ هزار و ششصد نفرروز مهمان نوروزی درمدارس استان اسکان داده شده اند.

اسکان بیش از ۱۴۰ هزار نفرروز در مدارس فارس
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، فرشید قاسمی در حاشیه بازدید از ستاد اسکان ناحیه دو شیراز گفت: از زمان آغاز به کار ستادهای پذیرش و اسکان فرهنگیان استان تا صبح روز جمعه اول فروردین ۱۴۰۴، پنجاه هزار و ۲۴۲ نفر در قالب چهارده هزار و ۳۵۵ خانواده و در مجموع ۱۴۰ هزار و ششصد و هفتاد و هشت نفرروز در مدارس استان اسکان داده شدند.

رییس ستاد اسکان مهمانان نوروزی آموزش و پرورش فارس گفت: در سطح فارس ۶۷ پایگاه پذیرش مهمانان نوروزی آموزش و پرورش فعال خواهد شد که ۶ پایگاه آن در شهر شیراز و ۶۱ پایگاه در سراسر استان، کار پذیرش مسافران وراهنمایی آنها به سمت مکان های اسکان را برعهده خواهند داشت.

قاسمی گفت: مدارس و کلاس های درس محل اسکان برای میزبانی از مهمانان نوروزی به امکانات رفاهی مانند: فرش، پتو، و عمدتا یخچال و تلوزیون تجهیز شده اند و تقریبا همه مدارس مشمول طرح اسکان از حمام و آشپزخانه برخوردار هستند.

رییس ستاد اسکان مهمانان نوروزی آموزش و پرورش فارس گفت: در این زمینه تعداد ۵ هزار دستگاه یخچال، ۱۹ هزار تخته فرش و ۹۰۰ دستگاه اجاق گاز و ۷۰۰ دستگاه تلویزیون در مدارس قرار داده شدند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه