English

سرپرست شرکت شهرک‌های صنعتی فارس:

آموزش‌های مهارتی، سرمایه‌گذاری بلندمدت برای صنعت کشور و استان است

سرپرست شرکت شهرک‌های صنعتی فارس با بیان اینکه آموزش‌های مهارتی نه‌ تنها هزینه نیست بلکه سرمایه‌ گذاری بلندمدت برای صنعت کشور و استان است، افزود: گسترش آموزش‌های کاربردی متناسب با نیازهای واقعی صنایع، نقش مهمی در افزایش سطح اشتغال، ارتقای کیفیت تولید و تأمین نیروی انسانی ماهر ایفا می‌کند.

آموزش‌های مهارتی، سرمایه‌گذاری بلندمدت برای صنعت کشور و استان است
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، در نشست سرپرست شرکت شهرک‌های صنعتی فارس با رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان بر گسترش همکاری ها برای ارتقای آموزش های مهارتی و کاربردی در واحدهای تولیدی و صنعتی تاکید شد.

سرپرست شرکت شهرک‌های صنعتی فارس در این نشست، سرمایه‌گذاری در آموزش‌های فنی و مهارتی را یکی از مهم‌ترین راهبردهای حمایت از تولید دانست و بر گسترش همکاری‌های آموزشی میان دو مجموعه تأکید کرد.

عباس برنهاد با اشاره به نام‌گذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سال «سرمایه‌گذاری برای تولید» اظهار داشت: یکی از مؤلفه‌های اصلی حمایت از تولید، سرمایه‌گذاری در حوزه مهارت‌آموزی و آموزش‌های فنی و کاربردی  است که با ارتقای بهره‌وری نیروی انسانی، به توسعه پایدار صنعتی منجر می‌شود.

وی با بیان اینکه آموزش‌های مهارتی نه‌ تنها هزینه نیست بلکه سرمایه‌گذاری بلندمدت برای صنعت کشور و استان است، افزود: گسترش آموزش‌های کاربردی متناسب با نیازهای واقعی صنایع، نقش مهمی در افزایش سطح اشتغال، ارتقای کیفیت تولید و تأمین نیروی انسانی ماهر ایفا می‌کند.

برنهاد با اشاره به چالش‌های موجود در زمینه جذب نیروی ماهر در برخی واحدهای صنعتی، تصریح کرد: یکی از عوامل  بیکاری در نداشتن مهارت‌های مورد نیاز بازار کار از سوی فارغ‌التحصیلان و جویندگان کار است که بر این اساس، هم‌راستا کردن آموزش‌های دانشگاهی با نیاز صنایع، ضرورتی اجتناب‌ ناپذیر است.

سرپرست شرکت شهرک‌های صنعتی فارس در ادامه با اشاره به اقدامات حمایتی این شرکت در حوزه توانمندسازی واحدهای صنعتی افزود: شرکت شهرک‌های صنعتی فارس با اختصاص یارانه‌های آموزشی، هر ساله دوره‌های آموزشی متعددی برگزار می‌کند. در سال جاری نیز طبق هدف‌گذاری انجام‌ شده، برگزاری دوره‌های مهارتی برای بیش از ۳۵۰۰ نفر از شاغلان واحدهای صنعتی در دستور کار قرار گرفته است.

برنهاد در پایان با اشاره به ظرفیت‌های آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی فارس، بر آمادگی این شرکت برای توسعه همکاری‌های مشترک در راستای ارتقای سطح آموزش‌های مهارتی برای واحدهای صنعتی استان تأکید کرد و افزود: بر اساس تفاهم‌نامه‌های منعقده میان دو مجموعه، نیازسنجی آموزشی واحدهای تولیدی در حال انجام است و برگزاری دوره‌های تخصصی بر مبنای این نیازها در دستور کار مشترک قرار دارد.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی فارس نیز در این نشست بر  تعامل با شرکت شهرک‌های صنعتی فارس برای مهارت‌افزایی و رشد تولید تاکید کرد.

سید آیت‌اله رزمجو، با اشاره به نام‌گذاری سال جاری از سوی رهبر معظم انقلاب به‌عنوان «سرمایه‌گذاری برای تولید»، گفت: یکی از اولویت‌های مهم این دانشگاه، کمک به بخش تولید و صنعت در راستای رشد و شکوفایی اقتصادی  و تحقق شعار سال است.

وی افزود: دانشگاه جامع علمی کاربردی فارس تلاش می‌کند با تعامل، همکاری و هم‌افزایی گسترده با مجموعه شرکت شهرک‌های صنعتی فارس، در جهت ارتقای آموزش‌های مهارتی و تخصصی، به شکل جدی‌تری وارد عرصه صنعت شود و این همکاری‌ها را در مسیر توسعه مهارت و اشتغال پایدار تداوم بخشد.

رزمجو با اشاره به راهبرد اصلی دانشگاه در مهارت‌افزایی برای بازار کار تصریح کرد: ما به دنبال ایجاد و توسعه رشته‌هایی هستیم که پاسخ‌گوی نیاز بازار کار و صنایع استان به‌ ویژه شهرک‌های صنعتی باشد تا دانشجویان پس از فارغ‌التحصیلی به‌ سرعت جذب بازار کار شوند و واحد های تولیدی بدون هیچ مشکلی نسبت به تامین نیروی ماهر اقدام کنند.

وی با تأکید بر انعطاف‌پذیری بالای این دانشگاه در تعریف رشته‌های کاردانی و کارشناسی و نیز طراحی دوره‌های آموزشی کوتاه‌مدت متناسب با نیاز روز بازار افزود: آمادگی کامل برای برگزاری دوره‌های آموزشی تخصصی و تعریف رشته‌های نوین مورد نیاز صنایع، به‌ویژه با همکاری شرکت شهرک‌های صنعتی فارس، در دانشگاه وجود دارد.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی فارس همچنین به ضرورت توجه به رشته‌های نوین به‌ویژه در حوزه هوش مصنوعی اشاره کرد و گفت: با افزایش نیاز صنایع و سازمان‌ها به مهارت‌های نوین، دانشگاه در پی راه‌اندازی دوره‌ها و رشته‌های آموزشی جدید در این حوزه است.

وی نقش این دانشگاه را در توسعه آموزش‌های مهارتی کشور و استان اثرگذار دانست و اظهار داشت: مهارت‌آموزی یکی از الزامات اساسی برای اشتغال مؤثر است و دانشگاه علمی کاربردی این مسئولیت را با جدیت دنبال می‌کند.

رزمجو در ادامه با تأکید بر نقش دانشگاه در پیوند میان صنعت و دانشجو گفت: صنایع به نیروی کار آماده نیاز دارند و فرصتی برای آموزش ندارند، وظیفه دانشگاه‌های مهارتی این است که این خلأ را پر کنند و پلی میان نیاز صنایع و توانمندی‌های آموزشی ایجاد نمایند. در این مسیر، همکاری با شرکت شهرک‌های صنعتی فارس نقش محوری دارد.

وی همچنین آمادگی دانشگاه را برای همکاری در طرح‌های پژوهشی با صنایع اعلام کرد و گفت: از ظرفیت‌های علمی و پژوهشی موجود برای ارتقای عملکرد صنعت در استان بهره خواهیم برد.

رزمجو به اهمیت توسعه آموزش‌های کوتاه‌مدت اشاره کرد و افزود: این دوره‌ها که با اعطای مدارک دانشگاهی همراه هستند، می‌توانند بر اساس نیاز صنایع و متقاضیان طراحی و برگزار شوند و مسیر مناسبی برای افزایش مهارت و موفقیت شغلی فراهم کنند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه