English

توسط بسیج دانشجویی

فیلم « ماجرای نیمروز» برای دانشجویان دانشگاه امام صادق(ع) اکران شد

به همت دفتر هنر و رسانه دیدبان بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق علیه‌السلام، نشست اکران و تقدیر از فیلم سینمایی «ماجرای نیمروز» با حضور نادر طالب‌زاده و سید محمود رضوی تهیه‌کننده این فیلم برگزار شد.

فیلم « ماجرای نیمروز» برای دانشجویان دانشگاه امام صادق(ع) اکران شد

به گزارش خبرگزاری موج، به همت دفتر هنر و رسانه دیدبان بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق علیه‌السلام، نشست اکران و تقدیر از فیلم سینمایی «ماجرای نیمروز» با حضور نادر طالب‌زاده و سید محمود رضوی تهیه‌کننده این فیلم برگزار شد.

در ابتدای این برنامه که با استقبال پرشور دانشجویان دانشگاه امام صادق علیه‌السلام همراه بود نادر طالب‌زاده به بیان نکاتی پیرامون فیلم «ماجرای نیمروز» پرداخت.

وی با اشاره به نوآوری نسل جوان در سبک‌های سینمایی و هنری گفت: فیلم‌سازان دیگری داشتیم که کار داخلی کرده بودند و فیلم‌هایشان واقعا زیبا و دلنواز بود. ولی درست زمانی که فکر می‌کردیم این درب بسته شده و به یک سکویی رسیدیم، یک چیز جدیدی به صحنه آمد که کاملا سبک و سیاق خودش را دارد و این کار آقای مهدویان است با یک پشتوانه جالب! از آن کلیپی که درباره شهدای غواص ساختند بگیرید تا برسیم به ایستاده در غبار و‌ ماجرای نیمروز.

طالب‌زاده با بیان این که پرداختن به مساله مهم انقلاب از ویژگی‌های این فیلم است، افزود: این کار از چند جهت عجیب است! در مورد سبک و سیاقش تقریبا می‌توانم بگویم که قبلا چنین فیلمی نداشتیم. از فهم این کارگردان بگیرید که از چه تکنیک و وسیله‌ای استفاده بکند تا انتخاب موضوع.

وی تصریح کرد: اما اینکه جوانی بیاید از نسلی که ندیده و از زمانی که نبوده با این سبک و سیاق و با این واقع‌گرایانه کار کند طوری که این کار به لحاظ سبک واقعا منحصر به خودش باشد خیلی حرف است. کار مهدویان یک کار شجاعانه ای بود و به نظر من یک دوره ای را زنده کرده است و این خدمت بسیار بزرگی است و امیدواریم ایشان همین مسیر را ادامه بدهد.

طالب زاده با توجه به ظرفیت‌های این فیلم برای اکران به عنوان نماینده ایران در جشنواره‌های خارجی گفت: این فیلم برای صدور فوق‌العاده است و اینجا مخاطب از خودش می‌پرسد که این‌ها چه کسانی بودند و چند هزار نفر به دست این‌ها کشته شدند.

وی افزود: این فیلم، فیلم شجاعی است! یعنی همه را به چالش می‌کشاند. هیچ کسی از خائن خوشش نمی‌آید. همه جای دنیا ضد خائنند. لذا چون این فیلم به لحاظ ساختار بسیار قوی است و سبک دارد مورد توجه مخاطب خارجی قرار خواهد گرفت.

طالب‌زاده تاکید کرد: به نظرم اول، مخاطب داخلی، مخاطب اصلی این فیلم است؛ دوم برای خارج فرستادنش هم باید کمی بحث کرد. مثلا برای فیلم یتیم خانه من پیشنهاد دادم که اول فیلم را بفرستیم لندن تا در مرکز اسلامی لندن اول اکران شود تا چند شبی انگلیسی‌ها را به چالش بکشانند. بیایند و صحبت کنند. الان یک فیلم باهویت انقلاب اسلامی داریم که باید به دنیا معرفی بشود.

در ادامه سید محمود رضوی گفت: من روزی که سراغ مهدویان رفتم تا این فیلم را بسازم از من پرسید هدفت چیست. من گفتم دو تا هدف دارم یکی همین هدفی است که شما گفتید. یک هدف ثانویه برای خودمان مفروض دانستیم که ما در دنیا به تروریسم مشهوریم.

وی گفت: یکی از جاهایی که می‌شد نشان دهیم ما تروریست نیستیم بلکه قربانی تروریسمیم. رئیس جمهوری که در فیلم هم تاکید کردیم در سالی که ۳۵ میلیون جمعیت داشتیم، ۱۲ و خرده ای میلیون نفر انتخابش کردند توسط همین تروریست‌ها کشته شد. این‌ها از کجا آب می‌خورد؟!

وی افزود: رجوی رفت فرانسه و وقتی برگشت این خط و خطوط را داشت. از من اگر بپرسند امسال چه فیلمی باید برود برای اسکار، حتما می‌گفتم همین فیلم. حتی اگر انتخابش هم نکنند! حداقل این تعداد داور می‌بینند. اما چشمم از مسئولین آب نمی‌خورد که پشت این فیلم بایستند. همیشه یک سری آدم‌های ثابت هستند و بیست سال است که این‌ها دارند تصمیم می‌گیرند چه فیلمی به اسکار برود.

لازم به ذکر است در پایان با اهدای هدایایی از سوی بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق علیه‌السلام از این دو هنرمند جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی تقدیر شد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه