کنسرت در دوردست در تالار رودکی اجرا می شود
گروه مشرق به سرپرستی و آهنگسازی محمد سلیمانیان کنسرت در دوردست را ۱۲ و ۱۳ دی ماه ساعت ۲۰ در تالار رودکی اجرا می کند.
![کنسرت در دوردست در تالار رودکی اجرا می شود](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/WskdhIbw2peJ/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAehxwt6qk5lS-h/%D8%AF%D9%88%D8%B1%D8%AF%D8%B3%D8%AA.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج، گروه مشرق به سرپرستی و آهنگسازی محمد سلیمانیان کنسرت در دوردست را ۱۲ و ۱۳ دی ماه ساعت ۲۰ در تالار رودکی اجرا می کند .
در این کنسرت، فرمهای متنوع موسیقی ایرانی و قطعاتی از محمد سلیمانیان بر روی اشعار سهراب سپهری، در دو پارت ۵۰ دقیقه ای اجرا می گردد .
در این اجرا ؛ سرپرست گروه، آهنگساز و نوازنده سنتور: محمد سلیمانیان ، خواننده: سید محسن حسینی و نوازنده تمبک: مهدی رنگین کمان هنر نمایی می کنند .
گروه مشرق از سال ۸۶ تشکیل شده و کنسرت های متعددی در تهران ،شهرستانها و جشنواره های موسیقی برگزار کرده است . آلبوم موسیقی فریاد بی حاصل با آهنگسازی محمد سلیمانیان و آواز حسین علیشاپور که توسط انتشارات ماهور روانه بازار شده از کارهای اخیر این گروه می باشد .
علاقه مندان جهت تهیه بلیت می توانند به سایت ایران کنسرت مراجعه کنند .
ارسال نظر