English

در نشست خبری جشنوار فیلم فجر ۳۸ عنوان شد؛

فیلم های کوتاه و مستند راه یافته به جشنواره برای سینماگران هم نمایش داده می شود/ارسال کاروان کمک به سیل زدگان در روز افتتاحیه

نشست خبری سی‌وهشتمین جشنواره فیلم فجر صبح پنجشنبه دهم بهمن ماه در پردیس سینمایی ملت برگزار شد.

فیلم های کوتاه و مستند راه یافته به جشنواره برای سینماگران هم نمایش داده می شود/ارسال کاروان کمک به سیل زدگان در روز افتتاحیه

به گزارش خبرنگار سینمایی خبرگزاری موج، نشست خبری سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر با حضور ابراهیم داروغه زاده دبیر این جشنواره، پویا محمدی معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث فرهنگی و محسن جوادی یگانه معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران و برخی از مدیران تصویر شهر و جشنواره فجر، در سالن تازه تاسیس همایش های پردیس سینمایی ملت برگزار شد.

در ابتدای این نشست، مسعود نجفی مدیر روابط عمومی سازمان سینمایی و جشنواره فیلم فجر، ضمن خوشامدگویی به حضار اظهار داشت: به دلیل مشکلی که برای اینترنت منطقه بوجود آمده و به رغم رفع مشکل اینترنت پردیس سینمایی ملت، ابتدا محسن جوادی یگانه ، معاون امور اجتماعی شهرداری سخنرانی خواهد کرد و در ادامه از  سیمرغ ایرانی جشنواره رونمایی خواهیم کرد.

حمایت و مشارکت شهرداری در جشنواره فیلم فجر ۳۸ با تاکید بر آموزش های شهروندی

پس از آن، جوادی یگانه پشت تریبون حاضر شد و گفت: با توجه به شایعاتی که در مورد حمایت هشت میلیارد تومانی شهرداری تهران از جشنواره فیلم فجر بوجود آمده باید بگویم که حمایت از جشنواره‌ها و حتی برگزاری برخی از مهمترین جشنواره های سینمایی توسط شهرداری ها در دنیا رایج است. در تهران نیز شهرداری این حمایت را طی این سال‌ها داشته است. حمایت از جشنواره فیلم فجر وظیفه شهرداری است و شهرداری از بقیه جشنواره‌های معتبر نیز در حد وسع خود حمایت خواهد کرد. بخشی از این حمایتها در اختیار قرار دادن فضاهای فرهنگی از قبیل برج میلاد و پردیس ملت است.

وی افزود: ما معتقدیم بسیاری از مشکلات شهر تهران راه حل های فرهنگی دارد و باید از زبان فرهنگ و هنر برای کاستن از آن مشکلات استفاده کرد. بنابراین در این دوره بنای ما مشارکت بود و تنها بر حمایت تاکید نداشتیم. بر این اساس سعی کردیم آموزش های شهروندی را پیش از نمایش فیلم ها مد نظر قرار دهیم. مسائلی که اگر مورد توجه سینماگران و اصحاب رسانه قرار بگیرد می‌تواند موثر باشد و بخشی از مشکلات را حل کنند.

این همکاری شروع تازه ای است که در دستور کار قرار داده ایم لذا حضور شهرداری در این دوره این دوره هم مشارکت و هم حمایت است. امیدوارم جشنواره امسال به یاد ماندنی شود و از این طریق برخی مشکلات مردم را حل کنیم.

رونمایی از سیمرغ بلورین ایرانی سی و هشتمین دوره جشنواره فیلم فجر

در ادامه این مراسم نوبت به رونمایی از سیمرغ ساخت ایران این دوره جشنواره رسید که با حضور پویا محمودیان، انجام شد. معاون صنایع دستی وزارت میراث درباره ساخت سیمرغ ایرانی گفت: بسیار خرسندیم که در مراسم رونمایی از تندیس جشنواره فیلم فجر هستیم و افتخارمان این است که این تندیس ساخته دست هنرمندان کشورمان است. امروز را به فال نیک می گیریم و خرسندیم که گوشه‌ای از هنر صنایع دستی ایران را به اهالی هنر و سینماگران عرضه کرده ایم.

وی افزود: صنایع دستی و سینما به عنوان ارکانی از صنایع هنر خلاق و موثر کشور، در یک هم‌افزایی می‌توانند در به جهت به رخ کشیدن اقتدار هنر ایران در عرصه های جهانی و داخلی اقتصاد هنر ثمرات خوبی داشته باشند. اهالی صنایع دستی و هنرمندان سینما امسال را با هم دلی سپری می کنند و ما تلاش کردیم تا در سال رونق تولید به کمک یک یاز کارخانه های ایرانی این تندیس را آماده کنیم. مهندس فراهانی و همکارانشان در شرکت جهان کریستال با مهارت عشق و هنر این تندیس را طراحی و تولید کرده اند.

محمودیان در ادامه به جشنواره فجر صنایع دستی نیز اشاره ای داشت و گفت: در روز سیزدهم بهمن ماه، چهارمین فجر صنایع دستی را در موزه ملی رونمایی خواهیم کرد که جوانترین رشته جشنواره فجر است و گوشه ای دیگر از اقتدار هنر صنایع دستی ایران به نمایش گذاشته خواهد شد. هم‌نشینی فجر سینما و صنایع دستی می‌تواند برای هر دو حوزه موثر باشد و خبرهای خوبی در این حوزه را به گوش مردم برساند.

در ادامه محمودیان، به همراه داروغه‌زاده و فرهانی از تندیس سیمرغ ایرانی رونمایی کردند و پس از آن ابراهیم داروغه زاده به تنهایی از داروغه زاده از پوستر سی و هشتمین دوره جشنواره فیلم فجر برای اهالی رسانه رونمایی کرد.

شعار امسال فیلم فجر: با سینما در کنار هم باشیم

در ادامه نوبت به ابراهیم داروغه‌زاده رسید تا پشت تریبون قرار بگیرد و ضمن ارائه توضیحاتی به سوالات خبرنگاران پاسخ دهد.

وی در ابتدای سخنان خود در این نشست، اظهار داشت: امسال دی ماه سختی را پشت سرگذاشتیم. در ابتدا با شهادت سرباز وطن، حاج قاسم سلیمانی مواجه شدیم. سردار حاج‌قاسم سلیمانی بیش از چهل سال برای تأمین امنیت ایران مبارزه کرد و لباس رزمش را در این سال‌ها از تن در نیاورد. سه سال پیش ولیعهد سعودی ادعا کرده بود که جنگ را به خیابان های پایتخت ایران می بریم که سردار سلیمانی و یارانش با مقاومتشان در بیرون از مرزهای کشور مانع آنها شدند و در نهایت  در نهایت به دست همان دشمنان به شهادت رسیدند. این اتفاق و همچنین حادثه سقوط هواپیمای مسافربری و از دست دادن جوانان این مرز و بوم، مردم ایران را مجددا داغدار کرد. به شکلی که حال مردم خوب نبود و شرایط روحی بدی را برای هنرمندان و مردم ایران به همراه داشت.

وی تاکید کرد: صحبت هایی با اهالی سینما شد و براینکه اتفاقا مردم به سینما نیاز دارند تا از آلام خود کم کنند، تاکید شد. جشنواره هم سعی می کند از مراسم جشن و شادی خود کم کند تا در این مسیر با مردم و هنرمندان همراه باشد. امیدواریم بتوانیم همانند سال‌های گذشته جشنواره خوبی دلشته باشیم که پل ارتباطی بین مردم و سینماگران باشد. تاکنون همه سینماگران در جشنواره حاضر هستند. ۱۰۰ فیلم ثبت نام کرده بودند که همه آنها بازبینی شده و نهایتا ۲۲ فیلم در بخش سودای سیمرغ و ۱۰ فیلم در بخش نگاه نو حضور خواهند داشت.

داروغه زاده ادامه داد: شعار امسال جشنواره جشنواره فیلم فجر این است که با سینما در کنار هم باشیم. شعار امسال این است که با سینما در کنار هم باشیم و سینماگران هم امسال بیش از پیش، به رسالت رسانه ای سینما برای رساندن مظلومیت مردم ایران به گوش جهانیان تلاش کنند. اتفاقی که در دنیا برعلیه مردم ایران می افتاد صد در صد ظالمانه است و امیدواریم سینماگران آنچه در این سال‌ها از طرف آمریکا و رژیم صهیونیستی بر علیه مردم ایران صورت گرفته را تصویر کنند.

از نظر قانونی امکان نمایش فیلم امیریوسفی را نداشتیم

داروغه‌زاده در پاسخ به خبرنگاری درباره درخواست محسن امیریوسفی برای حضور در جشنواره و احتمال تلاش او برای عدم بازپرداخت بدهی اش به بنیاد سینمایی فارابی گفت: ما طبق آیین نامه نمی‌توانستیم به تقاضای ایشان جواب مثبت دهیم. فیلمی که نمایش داده شده نمی‌تواند در جشنواره حضور داشته باشد و در مورد دلیل ثبت نام مجدد ایشان در جشنواره هم باید خودشان پاسخگو باشند چرا که ما نمی توانیم نیت خوانی کنیم.

امکان نمایش فیلم های رزرو برای اهالی رسانه وجود دارد

داروغه زاده در درخواستی مبنی بر نمایش فیلم‌های بیرون مانده از جشنواره بویژه آثار رزرو برای اصحاب رسانه گفت: این امکان وجود دارد اما مشروط به درخواست مکتوب صاحبان آثار است. اگر صاحبان اثر این درخواست را مطرح کنند ما می‌توانیم این امکان را برای اصحاب رسانه فراهم کنیم.

هیچ نهادی در کنار گذاشته شدن فیلمی دخالت نداشته است

دبیر سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر درباره دخالت دیگر نهادها در انتخاب فیلم‌های جشنواره، گفت: هیچ نهادی در کنار گذاشته شدن فیلمی دخالت نداشته است و فیلم‌ها تنها با نظر هیأت انتخاب برگزیده شدند. هیأت انتخاب فیلم‌هایی را که پروانه ساخت سینمایی از سازمان سینمایی داشتند را بازبینی کردند و نهاد دیگری در این زمینه دخیل نیست. هیات انتخاب تنها خودش فیلم‌ها را دیده و خوشبختانه تمام فیلم‌های امسال مجوز نمایش گرفتند.

وی با تاکید براینکه هیچ فیلمی قبل از بازبینی هیات انتخاب کنار گذاشته نشده است، تصریح کرد: البته اگر موضوع یک‌ فیلم به یک حوزه یا ارگان خاص مربوط شود ممکن است سازندگان آن، از قبل تعاملاتی با آن ارگان داشته و نظرات مشورتی آنها را اخذ کنند. در این دوره فیلمی که ممکن است مد نظر شما باشد از سوی قوه قضاییه مشکلی نداشت و از طریق شورای پروانه نمایش مجوز گرفته و عدم حضور آن فیلم، نظر هیات انتخاب بوده است.

داروغه زاده برای اثبات استقلال جشنواره در نمایش فیلم ها گفت: حتی در دوره پیش نیروی انتظامی موافق نمایش فیلم متری شیش و نیم در جشنواره نبود اما ما آن را به نمایش گذاشتیم.

صحبت اعضای هیات انتخاب در مورد آثار مورد تایید جشنواره نیست

وی درباره تحریم جشنواره از سوی افراد و برخی اظهارنظرهای غیرکارشناسی اعضای هیأت انتخاب که می‌تواند بر داوری هم اثر بگذارد گفت: ما هر زمان که کارمان با هیأت انتخاب شروع می‌شود، تاکید می کنیم که اعضای محترم این هیات با رسانه‌ها در مورد فیلم ها گفت‌گویی نکنند اما متاسفانه در برخی مواقع این اتفاق می‌افتد که مورد تایید جشنواره هم نیست. اما باتوجه به اینکه اعضای هیات داوری افرادی حرفه ای و با تجربه هستن، اظهارنظرها در رای آنها تاثیری نخواهد گذاشت.

تحریم جشنواره بیشتر یک فضاسازی رسانه ای هدایت شده از خارج از کشور بود

داروغه زاده درباره تحریم جشنواره و لزوم استفاده از هنرمندان انقلابی بیشتر برای داوری آثار، ادامه داد: درباره تحریم‌ها هم به واقع باید بگویم که تحریم یک فضاسازی رسانه ای بود که بیشتر از خارج از کشور هدایت می شد ما ما که در ستاد برگزاری بودیم، تحریمی احساس نکردیم و تنها شاهد چند اظهارنظر احساسی از سوی چند هنرمند محدود بودیم. در مورد هیات داوران هم باید بگویم که همه داورانی که با این جشنواره همکاری دارند از چهره های انقلابی هستند.

ابراهیم داروغه‌زاده درباره محافظه کاری های ستاد جشنواره و به تعویق افتادن برگزاری نشست گفت: این سالن تازه دو روز پیش افتتاح شده و ما طی این دو روز مقدمات برپایی نشست را فراهم کرده ایم. آماده نبودن پوستر جشنواره و محل برگزاری نشست، دلیل به تعویق افتادن نشست خبری بود. بنابراین محافظه کاری نداشتیم. در مورد زمان غیر معمول انتشار اخبار هم باید بگویم که خبر هر وقت که تولید شد منتشر شد.

وی تاکید کرد: ما تغییر خاصی در برنامه نداشتیم و امسال تنها تغییر ما عدم برگزاری افتتاحیه به دلیل کمک به مردم مظلوم سیستان و بلوچستان است که روز شنبه اقلام تهیه شده به سوی منطقه سیل زده روانه می‌شود. ما یحتاج خریداری شده توسط هلال احمر به ما اعلام شده و در این مسیر برخی از سینماگران هم ما را همراهی کردهاند که اسامی کامل آنها در روز شنبه اعلام خواهد شد.

نمایش فیلم های کوتاه و مستند برای سینماگران

دبیر سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر در پاسخ به خبرنگار خبرگزاری موج درباره معیارهای جایزه سردار سلیمانی، جزییات ساخت تندیس این جایزه و دلیل نبود فیلم‌های کوتاه و مستند در برنامه سینمای هنرمندان، گفت: ساخت تندیس آغاز شده و تا اختتامیه خواهد رسید و جای نگرانی نیست. این تندیس و جایزه همانطور که در خبرش هم اعلام شده به آثاری با موضوع  مقاومت و جهاد اهدا می شود که ممکن است در هر سال مصادیق مقاومت تغییر کند و فیلم‌هایی که در این راستا ساخته شده باشند، در این بخش داوری می‌شوند.

وی با باراز بی اطلاعی از عدم درج برنامه اکران فیلم های مستند و کوتاه در پردیس چارسو که به اهالی سینما و هنرمندان اختصاص پیدا کرده گفت: ما امسال بهترین همراهی را با فیلم‌های مستند و کوتاه کردیم و حتما در پردیس چارسو (سینمای هنرمندان) هم این آثار در جدول نمایش گنجانده خواهد شد. 

برای تخصصی تر آرا شدن تعداد داوران را افزایش دادیم

داروغه زاده درباره دلیل افزایش تعداد داوران جشنواره پرسید که داروغه‌زاده گفت: ما برای تخصصی‌تر شدن داوری تعداد داوران فنی را از یک نفر به دو نفر افزایش دادیم و ناچارا تعداد داوران به نه نفر رسید.  ضمن اینکه در فضایی که برخی از رسانه‌های خارج از کشور، این شائبه را ایجاد کردند که کسی حاضر به پذیرفتن داوری نیستند اما این افزایش نشان داد که نه تنها چنین چیزی صحت ندارد، بلکه سینماگران از رویدادی که متعلق به خودشان است استقبال هم می کنند.

 

وی در مورد سوال دیگری در ارتباط با حضور یا عدم حضور مسعود کیمیایی در جشنواره گفت: آقای کیمیایی یکی از خاطره انگیزترین کارگردانان سینمای ایران قبل و بعد از انقلاب است که همیشه خود را در کنار مردم دانسته. با توجه به استقبال زیادی که مردم از این جشنواره کردهاند و همان‌طور که تهیه کننده فیلم خون شد به رسانه ها اعلام کرده اند، در جشنواره حضور خواهند داشت.

استقبال مردم از جشنواره نسبت به سال گذشته افزایش داشته

داروغه زاده درباره میزان استقبال مردم برای خرید بلیت جشنواره و سهمیه ارگان‌ها گفت: گفت: امسال ظرفیت نمایش فیلم‌ها افزایش پیدا کرده به نحوی که سال گذشته هفت هزار و پانصد صندلی بود و امسال حدود نه هزار و چهارصد صندلی افزایش داشته است. هر سال درصدی از بلیت‌ها، به نهادهایی اختصاص دارد  که می‌خواهند برای کارمندانشان بلیت خریداری کنند که ما حتی آنها را در محاسبات آرا مردمی هم نمی آوریم. اما امسال با توجه به استقبال مردم از ظرفیت این ارگان‌ها کم شد و به رغم حاشیه‌هایی که به وجود آمد استقبال مردم افزایش داشت و ما دو سالن هم به جمع سالن هایمان اضافه کردیم.

وی درباره بودجه برگزاری جشنواره و بخش دانش آموزی در نوبت صبح گفت: بنیاد فارابی بخش سیمرغ و پروانه‌ها را به روال سال‌های گذشته در سراسر کشور، بدون بلیت‌فروشی و به طور رایگان برگزار می‌کند. هزینه جشنواره براساس قراردادی که با شهرداری داشتیم، ۸ میلیارد تومان برآورد شده که امیدواریم بتوانیم این میزان را کمتر کنیم. تلاش ما این است که با مدیریت هزینه ها، جشنواره ای مناسب با شکوه جشنواره فجر برگزار کنیم.

داوری با پاسپورت امریکایی نداریم

دبیرجشنواره فجر درباره ترکیب هیأت داوران و دوتابعیتی بودن برخی از آنها و عدم سنخیت آنها با اهدای جایزه سردار سلیمانی گفت: ما برای تعیین داوران درباره تابعیت آنها سئوالی نمی‌پرسیم و البته بعید می‌دانم کسی از این بین دارای پاسپورت آمریکایی باشد. با توجه به جایگاه سردار سلیمانی، جایزه سردار سلیمانی اتفاقی بود که خواست همه اهالی سینما بود و طراحی شد تا نام و یادش ماندگار شود. موضوع این جایزه جهاد و مقاومت است و فیلم‌هایی که به این موضوع می‌پردازند، جداگانه داوری شوند.

تمام فیلم ها به جشنواره می رسند

داروغه زاده درباره علت پذیرفته نشدن یک فیلم که درباره ناشنوایان است در بخش سودای سیمرغ ، و احتمال جایگزینی این فیلم در بخش رقابتی با توجه به احتمال نرسیدن برخی آثار گفت: با توجه به گزارش هایی که به ما داده شده است، تمام فیلم‌هایی که در جشنواره انتخاب شدند به جشنواره خواهند رسید و اگر غیر از این بود فیلم‌های رزرو را جایگزین می‌کردیم اما هیچ فیلمی اعلام نکرده که نمی‌رسد. به هرحال ما باید این فرصت را به فیلم های رزرو هم بدهیم تا نسخه نهایی آثارشان را برای نمایش در جشنواره آماده کنند

همه فیلم ها بدون در نظر گرفتن حواشی داوری می شوند

وی د رپاسخ به سوال دیگری مبنی بر احتمال درباره نرسیدن دست کم یک فیلم به جشنواره و نحوه جایگزینی فیلم‌های رزو گفت: به همه فیلم‌های رزرو گفته شده که فیلم‌هایشان را آماده کنند که در صورت نرسیدن یک فیلم، فیلم‌ها به ترتیب اولویت رزرو جایگزین شوند.

دبیر جشنواره فجر در مورد نحوه برخورد جشنواره با پیمان معادی که جشنواره را تحریم کرده گفت: آقای معادی هرگز صحبتی از تحریم جشنواره نکرده و با صحبت هایی که با ایشان وتهیه کننده داشتیم، حتی احتمال حضورشان در جشنواره هم هست. اما ا شرکت فیلم در جشنواره و همه اجزای آن حق تهیه‌کننده است و ما فارغ از همه حواشی فیلم ها را داوری می‌کنیم، مگر اینکه تهیه‌کننده‌ای کتبا تقاضا کندخروج فیلمش از عرصه رقابت را داشته باشد.

وی تصریح کرد: در دوره های قبل هم نمونه هایی را داشته ایم که حتی هنمندانی برای دریافت سیمرغ شان به روی سن نیامده اند و جشنواره کار خود را ادامه داده است.

انیمیشن های متقاضی شرایط لازم برای حضو ردر جشنواره را نداشتند

داروغه‌زاده در پاسخ به سوالی  درباره عدم حضور انیمیشن‌ها در این دوره جشنواره گفت: ما در دو سال گذشته حمایت ویژه ای  از این حوزه کرده ایم. امسال هم برای این حوزه بخش ویژه‌ای را اختصاص داده بودیم اما دو فیلمی که متقاضی حضور بودند هم ناقص بودند و هم از نظر کیفی بسیار پایین تر از استانداردهای جشنواره، بنابراین از پذیرش آنها معذور بودیم.

در این بخش مسعود نجفی به سوالی درباره معیار انتخاب خبرنگاران تأیید صلاحیت شده و علت حضور یک مدیرسابق یکی از شبکه های صدا وسیما به عنوان خبرنگار این سازمان در فهرست اهالی رسانه، گفت: ما دو برابر آنچه پذیرفته شد تقاضا داشتیم و یکی از مهمترین معیارهای ما برای پذیرش درخواست‌ها، نامه‌ای است که از سوی رسانه برای ما فرستاده می‌شود.

داروغه زاده در خصوص حضور محمد مهدی عسگرپور در تیم داوران گفت: حضور ایشان به عنوان دبیر جشنواره جهانی فیلم فجر ممانعتی با حضورش درتیم داوران جشنواره فیلم فجر ندارد و این اتفاقا یک نقطه قوت و‌ مثبت برای جشنواره فجر است. با توجه به تخصص او در حوزه سینما و کارگردانی به طور عادی ایشان واجد شرایط داوری است گرچه پیش ار این بارها از ایشان برای این کار دعوت شده بود که نپذیرفته بود. حال پذیرفتن دبیری جشنواره بین المللی فجر هیچ چیزی از ارزشهای او برای انجام داوری فجر کم نمی کند.

برای چند سال دیگر هم سیمرغ ساخته ایم

در ادامه دبیر جشنواره در مورد ایرانی شدن تندیس سیمرغ و تاثیر یکی از اهالی رسانه در این زمینه: سال گذشته آقای میر فضایی در مورد چرایی ساخته نشدن سیمرغ در ایران ایجاد کرد که باعث شد که به فکر پیگیری این مسئله در سال حمایت از تولید ملی بیفتیم. این کار بسیار سخت بود چرا که کارخانه های متعدد ایرانی به دلیل تعداد کم این تندیس آن را به صرفه نمی دانستند و البته به دلیل به صرفه نبودن تولید به تعداد کم، ما هم امسال برای پنج شش سال سیمرغ ساختیم!

وی در مورد حل شدن مسئله تعریف جشنواره از کارگردان فیلم اولی اظهار داشت: مشکل مجوز ساخت ویدیویی در سازمان سینمایی و خانه سینما وجود دارد و تا در آنجا حل نشود جشنواره هم شاهد تبعات آن خواهد بود البته احتمالا در سازمان سینمایی تفکیک بین مجوز فیلم ویدئویی و سینمایی حذف شود و تنها مجوزی برای ساخت فیلم صادر شود که در آن صورت به طور طبیعی این نقص آیین نامه جشنواره هم مرتفع می شود.

هیات انتخاب در مورد حضور فیلم ها نظر می داد

داروغه‌زاده درباره چرایی عدم حضور فیلم مجبوریم ساخته رضا درمیشیان در جشنواره گفت: امسال تمامی فیلم‌ها دیده شدند و بهترین آنها انتخاب شدند. هیچ ملاحظه‌ای بیرون از هیأت انتخاب نبوده و نبود فیلم آقای درمیشیان تنها به دلیل عدم انتخاب هیات انتخاب است و این فیلم مشکلی برای پروانه نمایش نخواهد داشت.

داروغه‌زاده در پاسخ به سوالی درباره حضور فیلمسازان زن و هیأت داوری گفت: هیات انتخاب نگاهی فمنیستی به آثار نداشت و البته امسال تعداد کمتری از فیلمسازان زن برای حضور در جشنواره استقبال کردند. در عین حال ما دوست داریم حضور زنان در هیئت داوری بیشتر شود زیرا آنها منصفانه‌تر و دقیق‌تر فیلم را مورد بررسی قرار می‌دهند و محدودیتی در انتخاب تنها یک زن در هیات داوری و هیات انتخاب نداریم.

بزرگداشت فریدون حیرانی و اهدای جوایز اقلام تبلیغاتی در اختتامیه

وی تاکید کرد امسال تنها بزرگداشت فریدون جیرانی را خواهیم داشت که در کنار اهدای جوایز بخش مسابقه تبلیغات در اختتامیه جشنواره اجرا خواهد شد. ضمن اینکه به دلیل حذف برنامه افتتاحیه، جوایز بخش اقلام تبلیغاتی هم در مراسم اختتامیه اهدا خواهد شد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه