English

مدیر دفتر انتشارات و پژوهش اداره‌کل هنرهای نمایشی تغییر کرد

مراسم تکریم و معارفه مدیر دفتر انتشارات و پژوهش اداره‌کل هنرهای نمایشی در دفتر مدیرکل هنرهای نمایشی برگزار شد.

مدیر دفتر انتشارات و پژوهش اداره‌کل هنرهای نمایشی تغییر کرد

به گزارش خبرگزاری موج، مراسم تکریم و معارفه مدیر دفتر انتشارات و پژوهش اداره‌کل هنرهای نمایشی با حضور قادر آشنا مدیرکل هنرهای نمایشی، مهرداد رایانی‌مخصوص مدیر پیشین این دفتر، سعید اسدی مدیر جدید آن و برخی از مدیران اداره‌کل روز شنبه ۱۹ مهرماه در دفتر مدیرکل هنرهای نمایشی برگزار شد.

در این مراسم مهرداد رایانی‌مخصوص که چندی پیش به دلیل مشغله کاری از این سمت استعفا داد با تشکر از همکاران خود خطاب به مدیرکل هنرهای نمایشی گفت: همکاری شما در تحقق برنامه دفتر انتشارات و پژوهش را به هیچ‌وجه فراموش نمی‌کنم. تحقق درست و به‌قاعده سیستم اداری و تشکیلاتی از مواردی بود که سال‌های سال از آن دور بودیم و شما آن را میسر کردید.

او ادامه داد: اعتقاد دارم که حضور سعید اسدی در دفتر انتشارات و پژوهش اداره‌کل هنرهای نمایشی منشاء خیر خواهد بود. امروز بسیار خوشحالم که فارغ از تمام اتفاقاتی که در این مدت در دفتر انتشارات و پژوهش رخ داد وب‌سایت این مجموعه را با کمک همکارانم راه‌اندازی کردیم تا گنجینه دفتر انتشارات ماندگار شود.

در ادامه سعید اسدی مدیر جدید دفتر انتشارات و پژوهش اداره‌کل هنرهای نمایشی ضمن اشاره به سابقه دوستی و همکاری خود با رایانی‌مخصوص گفت: مسیر درستی در دوره مدیریت قبلی شکل گرفت که شاید تنها کاری که می‌شود انجام داد ادامه همین مسیر در کنار دوستانی است که همگی دارای شآن علمی و هنری هستند. امید دارم که با اشتراک مساعی و با نگاه مثبت مدیرکل هنرهای نمایشی بتوان بر بار پژوهشی این دفتر افزود و دیدگاه‌های تازه‌تری را به این مجموعه اضافه کرد.

رضا بصیرت مدیرعامل انجمن هنرهای نمایشی نیز در این جلسه ضمن تشکر از مهرداد رایانی‌مخصوص مشخص شدن برنامه‌های دفتر انتشارات و پژوهش تا پایان سال و ساختارمند شدن این مجموعه را از ویژگی‌های قابل توجه دوران مدیریت رایانی دانست.

در پایان مدیرکل هنرهای نمایشی ضمن تشکر از نگاه نظام‌مند مهرداد رایانی‌مخصوص گفت: با وجود این که سابقه همکاری من با ایشان مدت کوتاهی بود ولی انگار سال‌ها از یکدیگر شناخت داشتیم و به همین سبب علاقه داشتم که این همکاری ادامه پیدا کند که امیدوارم در جای دیگری این اتفاق رخ دهد.

قادر آشنا پژوهش کاربردی را نیاز امروز جامعه تئاتر دانست و افزود: در حوزه پژوهش امروز ما باید به سوال‌های متعددی که در حوزه تئاتر وجود دارد و ما تا به امروز نتوانسته‌ایم آن‌ها را پیگیری کنیم پاسخ دهیم.

او در پایان بحث آموزش را ماموریت جدی این دفتر دانست و اضافه کرد: در بحث آموزش نیز باید با برنامه به دنبال این باشیم که نیاز امروز جامعه تئاتر به خصوص در استان‌ها چیست  و جا دارد که در این امر مهم از پراکنده‌کاری که متاسفانه وجود دارد دوری کنیم و این می‌تواند یکی از برنامه‌های جدید دفتر انتشارات و پژوهش اداره‌کل هنرهای نمایشی باشد.

در متن حکم قادر آشنا خطاب به سعید اسدی چنین آمده است:

«در عرصه فعالیت هنرهای نمایشی حوزه پژوهش و انتشارات به جهت توجه به علم و دانش و نیازهای این حوزه و تولید آثار شایسته هنری بخصوص ادبیات نمایشی بسیار حائز اهمیت است. توجه به اندیشه و زیرساخت و بنیان‌های فکری، اهداف و چشم‌انداز روشن را در برنامه‌ریزی ایجاد خواهد کرد. آن‌چه که به عنوان موضوع مهم تئاتر شناخته شده و نیاز ضروری تئاتر کشور است. با توجه به سرمایه فعال و موثر دانش‌آموختگان و نویسندگان و مولفان هنرهای نمایشی این ظرفیت بالقوه وجود دارد تا بتوان به مدد پژوهش و تحقیق و جمع‌آوری و نشر آثار هنرمندان علاوه بر شناخت و ترسیم وضعیت گذشته و امروز، آینده درخشان را برای  هنر  تئاتر رقم زد.

نظر  به سابقه ارزنده و جایگاه هنری و بنا به پیشنهاد مدیرعامل محترم انجمن هنرهای نمایشی به موجب این حکم شما را به عنوان «مدیر دفتر انتشارات و پژوهش اداره‌کل هنرهای نمایشی» منصوب می‌کنم. امیدوارم با استفاده از همکاری و مشارکت هنرمندان و پژوهشگران و توجه به نیازهای  مهم و اساسی هنرهای نمایشی و در سایه پروردگار متعال در این مسئولیت ارزنده و مهم موفق و موید باشید.»

*استقبال از مسابقه‌ سراسری نمایشنامه‌نویسی اقتباسی «چهارراه»

ایوب آقاخانی، مدیر دفتر مطالعات و پژوهش‌های مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری، با اعلام این خبر گفت: «پس از پایان مهلت ارسال آثار به این مسابقه، خوشبختانه با انبوه اشتیاق علاقه‌مندان از سراسر کشور مواجه شدیم. به‌خصوص که این «شبه‌جشنواره» نخستین مسابقه‌ای در کشور است که مبنای اقتباس را فقط ادبیات کهن (شاهنامه، مثنوی معنوی، جوامع‌الحکایات، و گلستان) به نیت جلب توجه دوباره‌ی جامعه‌ی علاقه‌مندان به نمایشنامه‌نویسی به ارزش‌های ادبیات کهن و زبان فاخر فارسی قرار داده است.

آثار دریافتی دبیرخانه‌ این مسابقه نشان می‌دهد که بیش از هشتاد اثر از نوزده استان کشور در این مسابقه شرکت نموده‌اند که از یازده استان از این مجموعه، بیش از یک اثر دریافت شده است. این برای ما غرورآفرین و برای جامعه‌ی فرهنگی کشور امیدبخش است. توجه داشته باشید که از اولین اعلان فراخوان تا اتمام مهلت ارسال آثار، زمان زیادی هم نداشتیم.»

مسابقه‌ نمایشنامه‌نویسی چهارراه طبق اعلام دبیر این مسابقه‌ی سراسری به‌زودی داوران خود را از طریق رسانه‌ها معرفی خواهد کرد.

فراخوان این جشنواره در نیمه‌ اول مرداد منتشر شد و تا پایان تابستان ۱۳۹۹ برای ارسال آثار مهلت اعلام شده بود.

 

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه