English

پس از حواشی ایجاد شده اعلام شد؛

برنامه «دیدی‌نو» با اجرای عمو فیتیله ای جایگزین کتاب باز سروش صحت شد؟

مهران میرصالحی تهیه کننده برنامه «دیدی‌نو» توضیح داد: درباه‌ی انتخاب آقای گلی باید بگویم من سالها با «عموهای فیتیله‌ای» همکاری داشتم و با خود آقای حمید گلی ارتباط دوستی دیرینه ای دارم.

برنامه «دیدی‌نو» با اجرای عمو فیتیله ای جایگزین کتاب باز سروش صحت شد؟

به گزارش خبرگزاری موج، مهران میرصالحی تهیه کننده برنامه «دیدی‌نو» ـ ابتدا درباره دلیل تغییر مجری، اصل ماجرا را تداخل کاری حمید گلی با برنامه ای دیگر عنوان کرد و در این زمینه توضیح داد: درباه‌ی انتخاب آقای گلی باید بگویم من سالها با «عموهای فیتیله‌ای» همکاری داشتم و با خود آقای حمید گلی ارتباط دوستی دیرینه ای دارم.

مجری ای که برای این کار مد نظرمان بود، اولین خصیصه اش  باید اهل کتاب بودن می بود که آقای گلی این خصیصه را داشتند و بسیار اهل مطالعه هستند. ضمن اینکه ایشان اجرای خارج از برنامه کودکان هم در شبکه های مختلف داشتند. بر این اساس قرار شد آقای گلی در برنامه حضور داشته باشند اما به دلیل تعویق در آماده سازی دکور و پیش نرفتن برنامه، از نظر زمان بندی به مشکل برخوردیم و در نتیجه برای اجرای این پروژه و پروژه ای که قبلا آقای گلی به آن تعهد داده بود، تداخل پیش آمد. بنابراین ایشان امکان همکاری با ما را نداشتند و بنابراین آقای شکیبا قبول زحمت کردن و ما در خدمت ایشان هستیم.

میرصالحی سپس در پاسخ به اینکه عنوان می شود این برنامه قرار است جایگزین برنامه «کتاب باز» باشد، اظهار کرد: باید بگویم در ارتباط با کتاب اگر در هر شبکه ای روزی یک برنامه روی آنتن داشته باشد باز هم صدا و سیما ظرفیت دارد. هیچ برنامه کتابی جای دیگری را تنگ نمی کند. تنها نقطه اشتراک این برنامه با «کتاب باز» موضوع برنامه است که هر دو برنامه به حوزه کتاب می‌پردازند.

این تهیه کننده در ادامه درباره رویکرد برنامه «دیدی نو» گفت: هدف اول این برنامه در وهله نخست ترویج مستقیم کتاب نیست بلکه ترویج کتاب هدف دوم برنامه است. هدف اول این است که فرهنگ ترویج کتاب در جامعه را داشته باشیم. یعنی در کنار شغل های نشر کتاب، تالیف و نویسندگی و ... یک طبقه شغلی دیگر به نام معرفی کتاب ایجاد کنیم. تفاوت این برنامه نسبت به افرادی که در حوزه کتاب برنامه دارند این است که دنبال اشخاصی هستیم که به هر دلیل خیلی با کتاب درگیر نیستند. تمام هدف ما این است که این بخش از جامعه را درگیر کتاب کنیم.

میرصالحی همچنین درباره ی آیتم های برنامه توضیح داد: در ارتباط با موضوع بندی این برنامه در حوزه کتاب، انواع و اقسام موضوعاتی که می تواند ظرفیت نمایشی داشته باشد را استفاده کردیم که شامل موضوعات ادبیات کلاسیک، ادبیات فانتزی، ادبیات نوجوان، ادبیات مقاومت، سرگذشت نامه، زندگی نامه می شود و متمرکز به یک موضوع نیستیم. در هر برنامه سه آیتم نمایشی داریم و سه کتاب را معرفی می کنیم. ابتدا بخش هایی از کتاب توسط آقای شکیبا روایت می شود و هر گروهی که نماینده کتاب است، در سه قالب نمایشی قطعه‌ای از این کتاب را اجرا می کنند. یک بار نمایش صحنه، یک بار نمایش رادیویی و یک بار هم قطعه ای از کتاب به صورت تابلوی سه بعدی روایت می شود.

وی با بیان اینکه این برنامه صرفا برای بزرگسالان نیست، توضیح داد: ما برنامه را برای سه رده سنی در نظر گرفته ایم که شامل ۳۸ قست ۵۵ دقیقه ای است. ۳۲ برنامه برای بزرگسال و خانواده، سه برنامه برای نوجوان و سه برنامه برای حوزه کودک تدارک دیده شده است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه