گزارشی از حضور کدخدایی در نمایشگاه کتاب تهران؛
رئیس پژوهشکده شورای نگهبان با ناشران و بازدیدکنندگان گفتگو و از تازههای نشر دیدن کرد
رئیس پژوهشکده شورای نگهبان در چهارمین روز از برپایی سیوپنجمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران به مصلای امام خمینی (ره) رفت و از این نمایشگاه بازدید کرد.
، عباسعلی کدخدایی عضو حقوقدان و رئیس پژوهشکده شورای نگهبان و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در چهارمین روز از برپایی سی و پنجمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران شنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ به مصلای امام خمینی (ره) رفت و از این نمایشگاه بازدید کرد.
رئیس پژوهشکده شورای نگهبان با ناشران و بازدیدکنندگان گفتگو و از تازههای نشر دیدن کرد
وی در این بازدید ضمن حضور در برخی در غرفهها، با مسئولان این غرفهها درباره موضوعات مختلف عرصه نشر گفتگو کرد، با تازهترین و پرفروشترین آثار آشنا شد و همچنین از روند برگزاری این نمایشگاه و میزان استقبال مردم مطلع شد.
«کانون اندیشه جوان»، «امیرکبیر»، «حکمت»، «مکتب حاج قاسم»، «پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی»، «صدرا (آثار استاد شهید مرتضی مطهری)»، «خط مقدم»، «آستان قدس رضوی»، «موسسه انقلاب اسلامی (آثار رهبر معظم انقلاب)»، «موسسه پژوهشی تاریخ شفاهی انقلاب اسلامی»، «روزنامه اطلاعات»، «خبرگزاری فارس»، «خبرگزاری ایرنا» و «گروه رسانهای مهر» از جمله غرفههایی بودند که مورد بازدید این عضو حقوقدان شورای نگهبان قرار گرفت.
کدخدایی در بازدید از غرفه انتشارات روزنامه اطلاعات، یاد و خاطره مرحوم حجتالاسلام والمسلمین سیدمحمود دعایی را گرامی داشت و ضمن تجلیل وی، مرحوم دعایی را انسانی سلیمالنفس دانست.
رئیس پژوهشکده شورای نگهبان به غرفه انتشارات آن پژوهشکده که امسال با توان بیشتری در نمایشگاه کتاب تهران حضور یافته و آثار علمی و پژوهشی این پژوهشکده را در معرض دید بازدیدکنندگان قرار داده نیز سری زد. وی در غرفه پژوهشکده با پژوهشگران گفتگو کرد و جویای نظرات مردم درباره آثار و فعالیتهای پژوهشکده هم شد.
از حاشیههای این حضور نیز گپ و گفتهای کوتاه مردم و بازدیدکنندگان با دکتر کدخدایی بود؛ برخی از بعضی روندها و اتفاقات ابراز گلایه داشتند و برخی نیز به بیان سوالات و مسائلی پرداختند.
کدخدایی در پایان بازدید از نمایشگاه کتاب در گفتگو با خبرنگاران، سرانه کتابخواندن در کشور را پایین دانست و برگزاری نمایشگاه کتاب را گامی قابل تقدیر برای تشویق مردم به کتابخوانی برشمرد.
گفتنی است؛ نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران که از روز ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ آغاز به کار کرده تا روز ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ ادامه خواهد داشت و میزبان علاقهمندان به کتاب خواهد بود.
ارسال نظر