معاون هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی:
فعالیت هنری نیاز به برون سپاری دارد/ آمار عجیب معاون ارشاد از بودجه هنری این وزارتخانه
معاون هنری وزارت فرهنگ و ارشاد گفت: رسالت معاونت هنری، سیاستگذاری و برنامه ریزی است و فعالیت های هنری باید برون سپاری شود.
، نادره رضایی معاون هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در نشست خبری بیستمین جشنواره تئاتر عروسکی تهران مبارک با اشاره به اینکه رسالت ما در این معاونت سیاستگذاری و برنامه ریزی است، اظهار داشت: انجام کارهای اجرایی ما را از این رسالت دور کرده است.
وی با بیان اینکه اهمیت این جشنواره ها را نفی نمیکنیم، افزود: با توجه به اینکه بودجه هفته پیش تصویب شده برای امسال نمیتوان کاری انجام داد اما از سال آینده تلاشمان بر این است که با برون سپاری بتوانیم در امر برنامه ریزی و سیاست گذاری بیشتر کار کنیم.
معاون هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی خاطرنشان کرد: با اتمام یک دوره جشنواره نباید فعالیت در آن زمینه تمام شود، بلکه باید دبیرخانه جشنواره دائمی بوده و از دبیران جشنواره در قالب مشاور از تجربیاتشان بهره گیری کرد.
رضایی با بیان اینکه دشواری های کار در حوزه فرهنگ و هنر بسیار است، تصریح کرد: این نیاز به این حوزه و سختی های کار در سال آینده بیشتر خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه میزان بودجه این معاونت در صورت تخصیص از نمایشگاه کتاب امسال کمتر است، خاطرنشان کرد: این میزان برآورده کننده همه نیازها نیست اما تلاش می شود که با مدیریت بتوانیم کارهای اثرگذار و حمایت از هنرمندان را انجام دهیم.
معاون هنری وزارت فرهنگ و ارشاد عنوان کرد: در حال حاضر مکان ثابت جهت جشنواره عروسکی وجود ندارد و نیازمند این هستیم که با تعامل کارهای موثری در این زمینه انجام دهیم.
دغدغه معیشت فعالین حوزه تئاتر عروسکی را داریم
امیر سلطان احمدی دبیر جشنواره تئاتر عروسکی نیز در این نشست با اشاره به اینکه این جشنواره نخستین جشنواره بین المللی ایران قبل از فجر است، اظهار داشت: ما میراث دار تلاش گذشته هایمان هستیم.
وی با اشاره به اینکه معیشت فعالین این حوزه یکی از دغدغه های ما است.
دبیر جشنواره گفت: بنا گردیده است در این بخش ۳۰ آثار در کوشک باغ هنر به نمایش گذاشته شود.
سلطان احمدی با اشاره به اینکه تولید کلاه قرمزی زمینه ساز رغبت افراد زیادی به فعالیت در زمینه عروسکی شد، عنوان کرد: باید زمینه ای فراهم شود که این افراد از فعالیت دور نشوند.
وی به تولید برنامه بابیستا برای معرفی بیشتر این جشنواره اشاره کرد و عنوان کرد: جای خالی یک برنامه گفت وگو محور عروسکی در تلویزیون بسیار حس می شد و این برنامه در این راستا تولید شده است.
دبیر جشنواره گفت: هشت قسمت از این برنامه تا کنون تولید شده اما هنوز اینکه از کدام پلتفرم پخش شود مشخص نیست.
سلطان احمدی عنوان کرد: هنوز درباره بلیت فروشی تصمیم قطعی گرفته نشده و بزودی اعلام خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه داوران جشنواره مشخص هستند، عنوان کرد: اما دیرتر اعلام خواهیم کرد تا مشکلی پیش نیاید.
دبیر جشنواره تصریح کرد: هنوز مشخص نیست بلیت فروشی از کدام درگاه انجام شده و چه قیمتی است.
حمید نیلی مدیرکل هنری و نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در این آیین، اظهارداشت: خوشحالم این جشنواره آرام به ایستگاه پایانی نزدیک می شود.
وی افزودعلیرغم اتفاقاتی که امسال به ناچار رخ داد این جشنواره مانند جشنواره مانند دوره های دیگر طبق زمان بندی انجام می شود.
توجه به آموزش در برنامه های جنبی جشنواره نمایش عروسکی
نیلی با اشاره به اینکه در این دوره از جشنواره چند مولفه دارد که می توان در خصوص آن صحبت کرد، افزود: افزودن بخش هایی به آن است که این نگاه نو آورانه دبیرخانه جشنواره تهران مبارک یکی از اتفاقات مبارک است.
مدیرکل هنرهای نمایشی خاطرنشان کرد: استفاده از ظرفیت هایی خارج از اداره کل هنرهای نمایشی از جمله اتفاقات این دوره بود که جشنواره حضور در کنار اراضی عباس آباد را در کنار خود دارد.
وی عنوان کرد: در این دوره نگاه ویژه به نشست ها با اولویت آموزش صورت گرفته که خلاصه به اختتامیه نکرده و مدتی از این اقدامات آغاز شده است.
نیلی عنوان کرد: با توجه به تحولاتی که گریبانگیرش منطقه شده است حضور بخش ملل و مهمانان خارجی در این فضا قابل دفاع است و امیدوارم اتفاقات خوب رقم بخورد.
وی گفت: در حوزه بودجه با مشکل رو برو بودیم و عوامل برگزار کننده این جشنواره غیرت مندانه اینکار را انجام دادند.
مدیرکل هنرهای نمایشی با اشاره به اینکه در حوزه فرهنگ سازی، نمایش عروسک خیلی به ما کمک کرد، افزود: جشنواره عروسکی می تواند سبب کشف استعدادها و شناسایی افراد شود و صداوسیما، صبا و پلتفرم ها نیز برای تولید محتوا از این افراد بهره مند شوند.
ارسال نظر