English

یادداشتی به قلم ابوالفضل زین‌العابدین‌پور:

آیا ۴ سال درجا زدن کافی نیست

چهارسال فرصت به دولتی که نماد بی‌تدبیری در مهم‌ترین تصمیمات کشور بود و امروز دوباره چهار سال دیگر را حواله می‌خواهد، جای بسی تأمل نیست.

آیا 4 سال درجا زدن کافی نیست

به گزارش خبرگزاری موج، مناظره آخر و مناظرات قبل آن و برنامه‌های رسانه‌ای نامزدها و تقوای سیاسی برخی چهره‌های خدوم و زحمت‌کش در این مناظرات که قطعاً مردم آنها را خوب در مبارزه با فساد و رانت شناخته و در ساده‌زیستی و سبک مدیریت آنها در برخورد با غاصبان و غارت‌گران بیت‌المال در سابقه درخشان مدیریتی آنها نمود عینی دارد؛ قطعاً در حافظه تاریخی ملت ایران و تاریخ انقلاب اسلامی ثبت و ضبط خواهد ماند، کما اینکه روز ۲۹ اردیبهشت ماه و حضور میلیونی امت ایران اسلامی در پای صندوق‌های رأی هم در برگه زرین تاریخ انقلاب اسلامی مانا و ماندگار خواهد شد البته با انتخاب اصلح و آگاهانه ان‌شاء الله.

 

إِنَّ الَّذِینَ اتَّقَواْ إِذَا مَسَّهُمْ طَائِفٌ مِّنَ الشَّیْطَانِ تَذَکَّرُواْ فَإِذَا هُم مُّبْصِرُونَ

کسانی که پرهیزگاری می‌کنند چون از شیطان وسوسه‌ای به آنها برسد، خدا را یاد می‌کنند، زیرا مردمی صاحب بصیرت هستند.«سوره اعراف آیه ۲۰۲از مصحف شریف»

این روزها و انتخابات بهانه‌ای شد که دوباره سری به کتاب تاریخ تحلیلی اسلام بزنم ! نمی‌گویم گوشه منزل‌مان خاک می‌خورد شاید من مجالی برای مطالعه نیافتم !

گاهی انسان که به این اتفاقات عصر کنونی و حاضر نگاهی می‌اندازد هوای دلش برای حال علی (ع) و آل‌علی (ع) در آن روزها ابری می‌شود.

اهل قیاس شخصیت‌های ممتاز آن عصر پرالتهاب با چهره‌های کنونی حال حاضر نیستیم اما ..... قبول باید کرد برخی چهره‌های سیاسی عصر حاضر گوی سبقت را از معاویه و اصحابش به ارث برده‌اند؛ یا این آقایان راحت‌طلب و تجمل‌گرا خیال واهی به سرشان خورده که ماندگار خواهند بود !! یا ما از چیزی خبر نداریم که اینها خوب آن را می‌فهمند !

این روزها هراز گاهی سریال مختارنامه در ذهن، تداعی می‌شود! و تعجب بیشترم از این است که به جای پرداختن به برخی فیلم‌ها و سریال‌های بی‌محتوا و تهی از این اثر حیرت‌آور در صدا و سیمای کشور خبری نیست! اما منصف هم که باشیم باید تقدیر کرد از پخش برنامه دورهمی و عوامل زحمت‌کش این برنامه که خوب در عصر تکنولوژی و دوری انسان از انسان، خانواده‌ها را به روش امروزی دور هم جمع می‌کند  !!

باید روزه سکوت گرفته باشیم ظاهراً ..

جنگ و جدال مصدق در برهم زدن وحدت نیروهای انقلاب در عصر پهلوی هم بهانه خوبی است که دوستان را دعوت کنیم به دیدن سریال معمای شاه و شرایط آن روزها و توجه به گفتمان دست دادن به کدخدا و نشستن با قدرت‌های جهانی و اعتماد آنها به روش دیپلماسی عصر مصدق ، که باید گفت آزموده را آزمودن خطاست ...!

اما دوست دارم آنها را هم به مطالعات تاریخ اسلام و تاریخ امت اسلامی در عصر رسول خدا و امیرمومنان (ع) و اهل بیت (ع) حواله دهم !

آیا چهار سال درجا زدن کافی نیست!!؟ چهار سال فرصت به دولتی که نماد بی‌تدبیری در مهم‌ترین تصمیمات کشور بود و امروز دوباره چهار سال دیگر را حواله می‌خواهد، جای بسی تأمل نیست !!؟

تصمیم پخش با تأخیر و ضبط شده مناظرات در روزهای قبل تبلیغات انتخاباتی و هیاهوی آن روزها و مخالفت مخالفان دولتی با پخش زنده و موافقت موافقان و منتقدان به خواست افکار عمومی برای پخش زنده مناظرات و تن دادن ستاد تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری در صدا و سیمای کشور کاملا ًمشخص می‌کند که در این چهار سال مدیریت ارشد و اجرایی کشوری عظیم با مردمی مسلمان،متمدن و اصیل که چشم جهان را در بیش از سه دهه انقلاب اسلامی به حیرت وا داشته است دست چه کسانی داده‌ایم.

باید هم بداخلاقی‌های سیاسی و نداشتن تحمل مخالف در دولت بی‌کارنامه و بی‌عملکرد این‌گونه چشم حیرت ایرانی غیور را متعجب رفتارهای بی‌خردانه در مناظراتی کند که گویی قدرت را برایشان کسی به ارث گذاشته است !! و سهم‌خواه بیشتری از آب و خاک و ..... این کشور باشند !

اما چیزی که می‌ماند روسیاهی بر روی زغال است که برخی این ملت بصیر و آگاه را هنوز بعد این همه سابقه مدیریت اجرایی در کشور که مشخص نیست چگونه و به چه واسطه‌ای به این مقام‌ها رسیده‌اند هنوز نشناخته‌اند.

آری .. هم‌وطن ما نماد بصیرت در عصر حاضر هستیم که معمار چیره دست کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام روح الله (ره) از این امت به خوبی یاد کرد و فرمود ملت ایران در عصر حاضر بهتر از ملت حجاز در عهد رسول الله و نبی خدا (ص) است.

فتنه سال ۸۸ و آثار و عواقب آن هنوز از خاطرمان نرفته است که امروز جریان‌های فتنه‌انگیز و سران فتنه مورد حمایت چه طیف و گروه و اشخاصی هستند که ندای شکستن حصر از زبان و دهان بی‌بصیرت‌شان خارج می‌شود!! گویی آنقدر وضع دولت‌شان خراب است که باید برای آرامش این چند روزشان هم این‌گونه دست به دامان عده‌ای فتنه‌گر و آشوب‌گر و حتی سران فتنه شوند !

سیره مدیریت امام علی (ع) و رفتار سیاسی امیرمومنان علی (ع) با رفتارهای مدیران راحت‌طلب، اشرافی‌گر، تجمل‌گرا و نجومی بگیر در تضاد است و می‌توان به جرأت گفت این رفتارهای ارباب‌گرایانه در این ۴سال خود مهم‌ترین دلیل سقوط فضائل اخلاقی در بین این شخصیت‌ها است که می‌توان به‌راحتی حق را از باطل جدا کرد و شناخت.

بازهم می‌توان به این جمله در انتها اشاره کرد «معاویه زرنگ نبود ولی کذاب تا دلت بخواهد اما ... علی (ع) خود تقوا بود به معنی واقعی خود کلمه ...»

در پایان دوستان را به بیان زیبای شهید گران‌قدر شهید مصطفی چمران «تـقـــوا  از تـخـصــص لازم‌تر است، آن را می‌پذیرم،

اما می‌گویم آن کس که تخصص نـدارد و کاری را می‌پذیرد، بی‌تقــوا اسـت..»!!

ابوالفضل زین‌العابدین‌پور

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه