پوریانی خبر داد؛
ورود دادگستری مازندران به پروژه چهار بانده شدن محور کلاردشت به مرزن آباد
رئیس کل دادگستری مازندران با تأکید بر لزوم چهاربانده شدن محور کلاردشت به مرزن آباد، گفت: دستگاه قضایی اجازه اهمال و مسامحه در انجام وظایف و تکالیف مدیران دستگاه اجرایی در مازندران را نمیدهد.

، عباس پوریانی در بازدید از جاده کلاردشت به مرزن آباد، اظهار داشت: چهار بانده شدن محور کلاردشت به مرزن آباد، یکی از موضوعات مهمی است که جزء خواسته های مهم مردم کلاردشت بوده و در این خصوص مراجعات متعددی نیز به رئیس و دادستان این شهرستان انجام شده است.
وی ادامه داد: حسب اظهارات مسئولین شهرستان کلاردشت، علیرغم بازدیدهای انجام گرفته و وعده های ارائه شده، هنوز این مهم محقق نشده است.
رئیس کل دادگستری مازندران تأکید کرد: در طول سال تصادفات متعددی در این محور اتفاق می افتد و متأسفانه تعداد زیادی از مردم در این جاده، جان خود را از دست می دهند که مساله ای بسیار تأسف بار و قابل توجه است و باید مورد پیگیری ویژه قرار گیرد.
وی با انتقاد از طولانی شدن روند تکمیل برخی پروژه ها در استان، تصریح کرد: اجازه اهمال و مسامحه در انجام وظایف و تکالیف مدیران دستگاه اجرایی را در مازندران نمیدهیم و قطعاً در راستای حفظ حقوق عامه پیگیری لازم از سوی دستگاه قضایی صورت خواهد گرفت.
پوریانی افزود: در بازدید انجام شده از محور مذکور که با حضور مدیرعامل آب و فاضلاب استان و مدیرکل ساخت و توسعه راه های استان مازندران صورت گرفت، موارد و مشکلات موجود به شکل دقیق بررسی شد.
وی بیان داشت: با توجه به قرار گرفتن لوله اب در مسیر چهار بانده شدن محور مذکور، نسبت به جابجایی لوله آب کلاردشت به مرزن آباد از سوی شرکت آب و فاضلاب استان اقدام خواهد شد.
رئیس کل دادگستری مازندران افزود: با توجه به اهمیت پروژه مذکور، مقرر شد در راستای حفظ حقوق عامه مردم، شرکت آب و فاضلاب طی هفته آتی نسبت به انتخاب پیمانکار مناسب و سایر موارد اداری اقدام و در ادامه با تأمین اعتبار لازم و طی مراحل قانونی از سوی ادارات متولی، این پروژه تکمیل شود تا ان شاءالله هم دغدغه مردم مرتفع شده و هم شاهد وقوع تصادفات و حوادث تلخ در منطقه نباشیم.
وی تصریح کرد: دادگستری مازندران در راستای حل مشکلات مردم و حفظ حقوق عامه، در کنار مدیران دستگاه های اجرایی است و برای رفع موانع موجود در مسیر خدمت به مردم اهتمام ویژه دارد.
ارسال نظر