English

راه اندازی خطوط مسافربری میان ایران و آذربایجان در دریای خزر

مدیربنادرودریانوردی و منطقه ویژه اقتصادی بندرامیرآباد گفت: براساس توافق بنادر شمالی با کشور آذریایجان خطوط مسافربری دردریای خزر راه اندازی خواهد شد.

راه اندازی خطوط مسافربری میان ایران و آذربایجان در دریای خزر

به گزارش خبرگزاری موج،علی خدمتگزار در جمع خبرنگاران بیان داشت: در دولت تدبیر و امید میزان جذب سرمایه گذاری بخش خصوصی در این گذرگاه در مقایسه با دولت گذشته ۷ برابر رشد کرد.

وی افزود: تا قبل از دولت تدبیر و امید میزان جذب سرمایه گذاری بخش خصوصی در بندر امیرآباد هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال بود که مبلغ این سرمایه گذاری در دولت یازدهم تا پایان سال ۹۵ در حدود ۱۱ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال رسیده است.

مدیربنادرودریانوردی و منطقه ویژه اقتصادی بندرامیرآباد خاطرنشان کرد: در دولت تدبیر و امید بندرامیرآباد به عنوان مرکز ترانزیت گندم معرفی شد که  در حال حاضر ترانزیت گندم در استان های شمالی کشور به ۲۵۰ هزار تن رسیده است.

خدمتگزار تصریح کرد: عمده سرمایه گذاری های بخش خصوصی در امیرآباد در کارخانه کاغذ، مفتول کلاف، مبل، نئوپان، کارخانه روغن کشی و سیلوی ذخیره گندم است.

وی با اشاره به این امر که براساس توافق بنادر شمالی با کشور آذریایجان خطوط مسافربری دردریای خزر راه اندازی خواهد شد، گفت: خطوط مسافربری ابتدا در انزلی گیلان در حاشیه خزر راه اندازی و به صورت تور داخلی این مسافرپذیری در سایر بنادر حاشیه خزر انجام می شود.

خدمتگزار یادآورشد: شناور مورد نیاز برای حمل مسافر از سوی آذربایجان خریداری و کار حمل مسافر در دریای خزر از سوی این کشور انجام می شود.

مدیربنادرودریانوردی و منطقه ویژه اقتصادی بندرامیرآباد افزود: با اجرای این خطوط باید ایستگاه مجهز و گمرک برای پذیرش مسافر نیز اجرایی شود و بندرامیرآباد آمادگی لازم برای پذیرش مسافر را داشته و امکاناتش را فراهم می کند.

مدیربنادرودریانوردی و منطقه ویژه اقتصادی بندرامیرآباد گفت: بندرامیرآباد از لحاظ برخورداری از تجهیزات مدرن تنها بندر نسل سوم درکشور است.سازمان بنادر برای استقرار منطقه آزاد در اراضی بندرامیرآباد شرایطی را به مناطق آزاد پیشنهاد کرده تا بتواند در این نقطه از استان فعالیت کند.

وی افزود: مشارکت در تامین هزینه های زیرساختی از شروط اصلی برای استقرار احتمالی منطقه آزاد در این بندربوده زیرا بندر امیرآباد تجهیزات زیادی را با هزینه های داخلی در این منطقه مستقر کرده که منطقه آزاد برای مستقر شدن در این حوزه باید بخشی از هزینه ها را تامین کند.

مدیربنادرودریانوردی و منطقه ویژه اقتصادی بندرامیرآباد خاطرنشان کرد: بندرامیرآباد از لحاظ برخورداری تجهیزات مدرن تنها بندر نسل سوم در کشور بوده که می تواند بهترین نقطه برای قرارگیری منطقه آزاد باشد.

خدمتگزار در ادامه با اشاره به این نکته که تجهیزات مورد نیاز برای پاکسازی آلودگی احتمالی دریای خزر در بندرامیر آباد فراهم است، گفت: این گذرگاه اقتصادی سالانه برای پاکسازی آلودگی دریای خزر حدود ۱۰ میلیارد ریال هزینه می کند.

وی یادآورشد: اسکله رورو این بندر که ازحدود یک دهه صرفا برروی کاغذ به تصویب رسیده در نیمه اول سال جاری به بهره برداری می رسد.

مدیربنادرودریانوردی و منطقه ویژه اقتصادی بندرامیرآباد افزود: برای تکمیل اسکله رورو و تجهیزات مورد نیاز آن بالغ بر ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه پیش بینی شده است، با راه اندازی این تجهیزات کار تخلیه بار با حجم زیاد از کشتی به راه آهن سرعت می گیرد.

وی در خصوص تاثیر برجام براین منطقه گفت:  از مهمترین دستاوردهای پسابرجام ،بازگشایی ال سی برای خرید تجهیزات با بانک های خارجی از جمله روسیه بوده و این بندرپس از برجام توانست تجهیزات خود را از جمله برای ساخت اسکله رورو تامین کند.

 

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه