English

نماینده استاندار مازندران در شورای آموزش و پرورش:

یادگیری محصول تربیت است/ پایه ششم ابتدایی را باید ویژه توجه کرد

محمد نیکخو ملکشاه با بیان اینکه یادگیری محصول تربیت است، گفت:پایه ششم ابتدایی را باید ویژه توجه کرد.

یادگیری محصول تربیت است/ پایه ششم ابتدایی را باید ویژه توجه کرد
به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

، نماینده استاندار مازندران در شورای آموزش و پرورش در گفت و گویی اظهار داشت :دوره ابتدایی را باید به صورت دو دوره اجرا کنیم، اول تا سوم و چهارم تاششم که در سند تحول بنیادین اموزش و پرورش دوره تحصیلی پیش بینی شده که به صورت ۶ -۳ -۳ انجام شود  که شش سال ابتدایی را به دو دوره تنظیم کردند که به لحاظ سنی سنخیت دارد.

وی بیان داشت: اگر بشود  در کنار نظام دوره ای ابتدایی  نظام دوری را اجرا کرد عالی می شود یعنی معلم کلاس اول ابتدایی با دانش آموز برود به کلاس دوم و سوم  و دوباره برگردد کلاس اول ، یعنی دانش آموز در دو دوره ابتدایی دو معلم داشته باشد.

نماینده استاندارمازندران در شورای آموزش و پرورش و پیگیری کننده مسائل فرهنگیان و دانش آموزان استان، افزود:اگر این طرح اجرا شود فکر می کنم شیوه آموزش تربیتی یکنواخت تر و یکسان تر می شود و به دلیل شناختی که معلم نسبت به دانش آموز و وویژگیهای روحی وروانیش، با تکیه بر شناخت شرایط خانوادگیش، پیدا می کند می تواند به عمق وجود دانش آموز نفوذ کند.

نیکخو گفت:ما طرح تحول بنیادین را فقط با نام ۶ -۳- ۳ آن را شناختیم.و اطلاعات دقیقتری با جزئیاتش، در اختیار خانواده ها قرار ندادیم واولیای محترم، کاملا، توجیه نیستند!!!

وی با اشاره به اینکه بابل با ۸۰ هزار دانش آموز در همه ی دوره ها، معلمان کار آزموده در دوره های مختلف تحصیلی، مدیران مجرب وموفق، پتانسیل اجرای دقیق طرح تحول بنیادین را ، علی الخصوص، در دوره ی ابتدایی و به ویژه به صورت نظام دوره ای دوری، دارد؛  افزود: هم، خانواده های دانش اموزان و هم فضای آموزشی در این شهر برای اجرای این طرح مهیا است.

این مسوول با بیان اینکه برای اینکار ما سازماندهی به معنای اعم کلمه  نیاز داریم، گفت: یعنی سازماندهی فضای آموزشی، سازماندهی مدیریتی ،سازماندهی دانش آموزی ، سازماندهی  و ساماندهی معلمان است.

وی بیان داشت: ساماندهی معلمان به این معنی است که چون با کمبود معلمان  در دوره ابتدایی، مواجه می باشیم؛ از مازاد نیروهای دوره های دیگر که تمایل دارند، با گزینش دقیق وطی کردن دوره های آموزشی و تربیتی مختص دوره ابتدایی ،استفاده کنیم.

نماینده استاندارمازندران در شورای آموزش و پرورش افزود : سال ششم ابتدایی حتما معلم متخصص می خواهد و با توجه به دروس آن، تقسیم کلاس ششم به معلمان مختلف که هرکدام تخصص های خاص دارند یکی از معضلات آموزش و پرورش استان است.

نیکخو ملکشاه ،خاطرنشان کرد:ششم را باید ویژه نگاه کنیم و این پایه جایی است که محصول دوره ابتدایی در سند تحول بنیادین عرضه می شود که اگر خروجی بدی داشته باشد زحمات چند ساله دوره ابتدایی و دور نمای طرح تحول بنیادین در دوره ی ابتدایی،  دچار خدشه خواهد شد.

نماینده استاندارمازندران در شورای آموزش و پرورش  گفت:در بحث تربیت دانش آموزان  دوره ابتدایی  بحث نشاط روحی و روانی دانش آموزان مطرح است که دانش اموز  باید در این دوره به مدرسه علاقمند شود.

وی گفت: نشاط، با اصول تربیتی تعریف شده مبتنی بر اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی، بدون شک، موجب علاقمندی خواهد شد.

نیکخو با اشاره به اینکه تربیت در کنار همه تعاریفی که تا کنون شده در یک جمله خلاصه می شود، افزود: تربیت یعنی درونی کردن ارزشها می باشد.

وی در پایان بیان داشت: موقعی یادگیری اتفاق می افتد که تربیت به بار بنشیند یعنی آنچه را می آموزانیم در رفتار متعلم، تجلی کند.

عضویت در کانال تلگرامی خبرگزاری موج
آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

  • وصال

    سلام خدمت استاد بزرگوار ،دکتر نیکخو!!!
    مثل همیشه، دقیق و کارشناسانه!!!
    فقط یه جمله: آموزش و پرورش بابل، مدیر شایسته ی گمشده اش را پیدا کرد!!!
    مصداق بارز این بیت شعر جافط:
    سالها دل طلب جام جم از مل می کرد
    وآنچه خود دلشت ز بیگانه تمنا می کرد!!!

  • ف.م.

    با سلام
    نظرات کارشناسی خوبی بود.
    آموزش و پرورش استان بخصوص آموزش و پرورش بابل نیازمند مدیر توانمند و آگاه است. پتانسیل بسیار زیادی در آن خوابیده است که فقط کسی که بر همه جنبه های آن تسلط داشته باشد می تواند آن را فعال کند.
    به امید فرا رسیدن آن روز.

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه