فعالیت ۵۲ دستگاه کمباین مخصوص برداشت برنج در قائم شهر
مدیر جهاد کشاورزی قائمشهر از فعالیت ۵۲ دستگاه کمباین مخصوص برداشت برنج در این شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری موج،فرزین فرهادی اظهار کرد: یکی از پرهزینه ترین مراحل فرایند تولید برنج، مرحله برداشت است که با بهره گیری از کمباین مخصوص برنج ضمن دستیابی به اهداف افزایش سرعت انجام عملیات، به افزایش کیفیت محصول برداشت شده و کاهش هزینه های تولید دست خواهیم یافت.
وی با بیان اینکه پرداخت تسهیلات از خط اعتباری مکانیزاسیون سبب افزایش ضریب ورود ماشین آلات کشاورزی، کاهش هزینه و افزایش در راندمان تولید می شود، ادامه داد:۵۲ دستگاه کمباین مخصوص برداشت برنج در این شهرستان فعالیت دارند.
فرهادی درباره اهداف انجام معاینه فنی کمباین ها گفت: سازمان دهی و ساماندهی کمباین داران برنج و کنترل فنی فعالیت کمباین داران ازاهداف اجرای معاینه فنی کمباین ها است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قائم شهر درباره اهمیت معاینه فنی اظهار کرد: بازدید و معاینه فنی سالانه کمباین های برداشت برنج برای بهبود عملکرد و کارایی کمباین برنج، کاهش تلفات محصول، کاهش تعمیرات و مشکلات درحین برداشت تدوین شده است.
این مسؤول خاطرنشان کرد: با اجرای این پروژه از ریزش قابل توجهی از محصول در زمان برداشت، دانه های کوبیده نشده یا جدا نشده از خوشه در خرمنکوب، دانه های شکسته و پوست کننده درخرمنکوب، ریزش دانه های سالم همراه باد و ریزش دانه از بدنه جلوگیری میشود.
وی درباره ضرورت برخوردار بودن کمباین داران از کارت معاینه فنی اشاره کرد و افزود: درصد قابل توجهی از مشکلات فنی کمباین ها در زمان برداشت در مزرعه قابل رفع نیست و ضرورت دارد در زمان بازسازی کمباین ها عملیات معاینه فنی انجام شود.
فرهادی ادامه داد: با اجرای این طرح از کمباین ها بازدید و اشکالات فنی هرکمباین به صاحب آن اعلام می شود و نسبت به رفع عیب اقدام شده وسپس کارت معاینه فنی صادر برای فرد صادر می شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قائم شهر درباره ایمنی کمباین برداشت برنج گفت: در معاینه فنی سالم بودن آینه ها در دو طرف کمباین، داشتن کپسول آتش نشانی و جعبه کمک های اولیه، اطمینان از سالم بودن ترمز، نصب برچسب ایمنی پشت کمباین و پلاتفرم از سوی کارشناس معاینه فنی جدی گرفته شود.
ارسال نظر