پرورش زالو موجب ایجاد اشتغال و درآمدزایی است
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قائمشهر گفت: پرورش زالو موجب ایجاد اشتغال و درآمدزایی است و با ۲۰۰ میلیون ریال سرمایه گذاری می توان در یک دوره ۶ ماهه به ۶۰۰ میلیون ریال درآمد دست یافت.
به گزارش خبرگزاری موج، مجید جعفری با اشاره به برگزاری یکدوره کارگاه آموزشی ترویجی پرورش زالو در شهرستان قائم شهر، گفت: ۶۵۰ نوع زالو با شکل های مختلف شناسایی شده و استفاده از زالو در پزشکی، پیشینه ی طولانی دارد و سابقه تاریخی آن به چهارهزارسال قبل برمی گردد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قائم شهر درخصوص زیست شناسی زالو گفت: زالوها کرم های حلقوی یا بند بند هستند و بدن آنها از ۳۴ بند تشکیل شده و در هر بند یک اندام مکنده قوی وجود دارد که محکم به انتهای بدن وصل شده است.
وی با بیان اینکه با پرورش زالو به صورت خانگی می توان با سرمایه کم درآمد مناسبی را در مدت ۶ ماه بدست آورد، تصریح کرد: با یک سرمایه ۲۰۰ میلیون ریالی و یک فضای ۶۰ مترمربعی به راحتی می توان با ۷ میلیون تومان سرمایه ثابت برای خرید یخچال و ظروف پلاستیکی و ۱۳ میلیون تومان شامل ۶۰ هزار لارو در ماه های خرداد و تیر و فروش آن در ماه های آبان، آذر و دی با قیمت نرمال هرعدد یک هزارتومان به ۶۰۰ میلیون ریال دست پیدا کرد که نسبت به سرمایه گذاری و وقت صرف شده توجیه بسیارمناسبی را داراست.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قائمشهر درخصوص طرح و نقشه ساختمان و تاسیسات پرورش زالو گفت: داشتن سالن تکثیر (انکوباسیون)، سالن پرورش و سالن تکثیر جلبک در مجاورت سالن پرورش و تکثیر زالو ضروری است.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
ارسال نظر