English

مدیر جهاد کشاورزی قائم شهر خبر داد؛

تولید بیش از ۲۶۲ تن شکر سرخ در قائمشهر

مدیر جهاد کشاورزی قائم شهر با اشاره به کشت نیشکر در ۱۰۵ هکتار اراضی زراعی این شهرستان از تولید بیش از ۲۶۲ تن شکر سرخ خبر داد.

تولید بیش از ۲۶۲ تن شکر سرخ در قائمشهر
به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

، علی درویش نیا با اشاره به اینکه امسال ۱۰۵ هکتار نیشکر با ۴۱۳ نفر بهره بردار در اراضی زراعی شهرستان قائم شهر کشت شد، اظهار داشت: به طور متوسط از هر هکتار زمین زیر کشت نیشکر ۱۰۰ تن نیشکر، ۲۵ تن سرشاخه و برگ، ۳۵ تن باگاس تر، ۱۰ تن شکر و ۴ تن ملاس به دست می‌آید و ملاس نیشکر و چغندر قند، باگاس و پیت نیشکر و... در تغذیه دام استفاده می‌شود.

وی تصریح کرد: باگاس یکی از تولیدات جانبی نیشکر است که پس از عصاره گیری نیشکر به صورت قطعات ریزتراشه چوب به دست می‌آید و به رنگ زرد کاهی بوده و باگاس در حالت خام نوعی ماده خبشی کم ارزش است که ارزش غذایی آن بین چوب و کاه قرار می‌گیرد و حداکثر به مقدار ۱۰ درصد در جیره نشخوارکنندگان می‌تواند به کار رود.

مدیر جهاد کشاورزی قائمشهر با بیان اینکه عملکرد این محصول در هر هکتار ۲ هزار و ۵۰۰ کیلوگرم است و قیمت هر کیلوگرم فرآورده شکر قرمز ۶۰ هزار تومان می‌رسد، گفت: در شهرستان قائم شهر نیشکر به عنوان محصول محلی شناخته می‌شود که موجب اشتغال زایی و عرضه آن به بازار مصرف شد.

وی خاطرنشان ساخت: ۱۸ کارگاه نیمه صنعتی و ۷۱ کارگاه سنتی فرآوری نیشکر در این شهرستان فعالیت دارند که اغلب این محصول در روستا‌های آهنگرکلا، چپی، سیف کتی، سیدابوصالح، قادیکلا، کرچنگ، گل افشان و واسکس کشت و تولید می‌شود.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه