English

فعالان حوزه راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، مجاهدانه به زائران اربعین حسینی خدمت کنند

وزیر راه و شهرسازی خدمت به زوار حضرت اباعبدالله الحسین(ع) را مایه مباهات دانست و بر تلاش مجاهدانه فعالان حوزه راهداری وحمل‌ونقل جاده‌ای در ایام اوج سفرها به زوار اربعین تاکید کرد.

فعالان حوزه راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، مجاهدانه به زائران اربعین حسینی خدمت کنند

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از روابط‌عمومی سازمان راهداری و‌حمل‌و نقل جاده‌ای مهرداد بذرپاش در گردهمایی مدیران ستادی و استانی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای با محوریت اربعین حسینی، ضرورت رفع کاستی‌ها و مشکلات سال‌های گذشته را یادآور شد و گفت: باید با تطبیق برنامه‌ریزی‌ها بر اساس شرایط جغرافیایی و گرمای هوا به دنبال ارتقاء خدمات‌رسانی به زائران اربعین حسینی باشیم.

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به ظرفیت پارکینگ برکت در مرز شهید سلیمانی برای پارک خودروهای شخصی زائران افزود: همچنین با توجه به گرمای هوا، باید در مرزها و مبادی خروجی امکانات و تجهیزات لازم و سایبان‌هایی برای خدمات‌رسانی بهتر به زائران تعبیه شود.

وی ادامه داد: مدیریت امکانات و تقسیم‌بندی تقاضای سفر از مبدأ به سمت استان‌های مرزی از دیگر محورهای کاری در ایام سفرهای اربعین حسینی است.

بذرپاش با بیان این که مسئولیت اصلی خدمت‌رسانی در زمینه جابجایی زائران در ایام اربعین بر عهده حوزه راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای است و ضمن قدردانی از تمامی تلاشگران این مسیر، افزود: امیدوارم فعالان این بخش مجاهدانه و با تمام قوا در ایام پیش‌رو برای زوار تلاش کنند و پرچم حضرت سیدالشهداء(ع) در وزارت راه وشهرسازی همواره برافراشته و بالا باشد.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به این‌که افزایش ضریب سرنشین در خودروهای شخصی، سهم زیادی در کاهش ترافیک ناوگان حمل و نقل عمومی دارد، با راه‌اندازی پویشی با این هدف و بارویکرد نذر حمل و نقل، بتوان تناسب بهتری بین عرضه و تقاضا ایجاد و آن را مدیریت کرد.

بذرپاش تاکید کرد: استفاده از ظرفیت پلتفرم‌ها و سکوهای مکمل و ترویج رسانه‌ای نقش زیادی در تسهیل‌گری بین عرضه و تقاضا و کاستن از فشار بار بر روی ناوگان حمل و نقل عمومی و افزایش رضایتمندی زائران دارد.

وی بیان کرد: خدمات ما بر پایه فناوری در حال انجام است و اگرچه اقدامات خوبی در راستای تحقق این مهم صورت گرفته، اما کافی نیست و از سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای انتظار بیشتری وجود دارد و این زیست‌بوم باید به حدی در سازمان راهداری فعالیت شود که در بازه‌های زمانی کوتاه، خدمات متنوعی در حوزه فناورانه ارائه شود که کاهش قیمت تمام‌شده خدمات، افزایش خدمات‌رسانی و اتصال به خطوط گسترده دانشی از دستاوردهای آن است.

 

پیش‌فروش بلیط سفرهای اربعین حسینی از ۲۱ مرداد آغاز می‌شود

شهریار افندی‌زاده معاون حمل و نقل وزارت راه وشهرسازی نیز اظهار کرد: سال گذشته حدود ۳/۵ میلیون زائر ایرانی در ایام اربعین حسینی به کشور عراق سفر کردند.

وی با اشاره به این‌که بیش از ۹۰ درصد جابجایی‌ها در جاده ها چه با ناوگان حمل و نقل عمومی و چه وسائط نقلیه شخصی با خدمات سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای در ارتباط مستقیم هستند، عنوان کرد: امسال با استفاده از تجارب سال‌های گذشته و به منظور مدیریت بازگشت سفر زائران، زمان دوره ایام اربعین یک هفته افزایش پیدا کرد و به ۲۵ روز رسید.

وی با تاکید بر این نکته که باید تلاش شود تا سفر زائران در این ۲۵ روز توزیع شود، گفت: البته در سفرهای رفت فاصله زمانی طولانی‌تر است و مدیریت تقاضا خود به خود صورت می‌گیرد، اما در سفرهای برگشت این کار سخت‌تر است، آن چیزی که برای ما مهم است این است که زائر چه زمانی حرکت می‌کند و به مرز می‌رسد تا برنامه‌ریزی بهتری برای جابه جایی‌ها انجام شود.

معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی با اشاره به نقش مدیریت زمان حرکت زائران، ورود به مرزها و زمان برگشت آن‌ها در تسهیل خدمات سفر عنوان کرد: از شنبه ۲۱ مرداد ماه پیش‌فروش بلیط سفرهای اربعین آغاز خواهد شد.

وی نقش افزایش ناوگان حمل و نقل عمومی را در بهبود خدمات‌رسانی در ایام اربعین موثر خواند و گفت: بخش حداکثری جابجایی‌ها از طریق حمل و نقل جاده‌ای انجام شده است.

افندی‌زاده تاکید کرد: امسال علاوه بر تعهد دو وزارتخانه نفت و صمت مبنی بر تأمین بخشی از ناوگان اتوبوسی جهت جابه‌جایی زائران، بخشی از ناوگان نیز از طریق ظرفیت کشورهای همسایه تأمین می‌شود.

وی کنترل و مدیریت سفر در مراکز استان‌ها را مهم برشمرد و تصریح کرد: تمام استان ها مبدأ سفر هستند اما استان‌های تهران، خراسان رضوی، فارس بیشترین زائر را دارند بنابراین مدیریت باید در مراکز استان‌هایی که بسیار تأثیرگذارند، انجام شود.

وی افزود: درخواست می‌شود با مدیریت خوبی که سال گذشته بالاخص در سفرهای مبدأ انجام شد، امسال هم با توجه به زمان‌بندی، مدیریت در ۶ استان هدف به خوبی انجام شود.

وی با اشاره به این‌که بیشترین تردد زائران مربوط به استان‌های خوزستان و ایلام است، خاطرنشان کرد: سال گذشته پایانه‌های مرزی شهید سلیمانی با ۵۰ درصد، شلمچه و چذابه با حدود ۴۰ درصد از سفرها، بیشترین بار ترافیک و تردد اتوبوس‌ها را در ایام اربعین حسینی را داشتند.

معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی از افزایش ظرفیت پارکینگ‌ها در مرزها خبر و ادامه داد: پیش‌بینی می‌شود با افزایش زمان سفرهای اربعین، خدمات‌دهی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای به چهار میلیون زائر انجام شود.

افندی‌زاده اظهار کرد: همچنین به منظور کاهش حضور زائران در مرزهای استان‌های خوزستان و ایلام، برنامه‌ریزی برای هدایت ۲۰ تا ۲۵ درصد زائران از طریق مرزهای استان کردستان، آذربایجان غربی و کرمانشاه انجام شود.

وی با اشاره به ضرورت مستندسازی تجربیات در حوزه حمل و نقل در ایام اربعین‌حسینی، تصریح کرد: به منظور کاستن از تمرکز بار سفرها بر روی ناوگان اتوبوسی، تلاش شده است در حوزه حمل و نقل سواری‌های شخصی ضریب سرنشین خودروها افزایش یابد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه