English

فاز اول پروژه جاده مرزی آستارا با پیشرفت فیزیکی ۷۵ درصد در حال تکمیل است

فاز اول پروژه جاده مرزی آستارا _آستارا به طول ۱۴۰۰ متر، تاکنون ۷۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و پیش‌بینی می‌شود تا پایان خرداد ماه امسال تکمیل شده و به بهره‌برداری برسد.

فاز اول پروژه جاده مرزی آستارا با پیشرفت فیزیکی ۷۵ درصد در حال تکمیل است

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از راهداری، اکبری معاون راهداری این سازمان در بازدید از پروژه بزرگراه آستارا - آستارا اظهار داشت: فاز اول این پروژه به طول ۱۴۰۰ متر در نقطه مرزی سرزمینی در حال احداث است و نقش بسزایی در حمل و نقل ترانزیتی ایفا می‌کند

رضا اکبری افزود: این پروژه شامل یک دهنه پل بزرگ به طول ۳۲ متر و ۱۴۰۰ متر احداث بزرگراه است.


معاون راهداری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای با بیان این که این پروژه در کنار پایانه مرزی جدید در کاهش بار ترافیکی کامیون‌ها اثرگذار خواهد بود، افزود: به طور قطع همکاری دستگاه‌های همسو به پیشبرد این پروژه کمک خواهد کرد.


وی همچنین گفت: با توجه به تردد میانگین روزانه ۳۰۰ کامیون به خارج از کشور از طریق مرز آستارا، توسعه زیرساخت‌های حمل و نقل بین المللی در این شهرستان ضروری می‌باشد، فاز دوم این پروژه شامل دو بانده کردن حدود ۲۲۰۰ متر از محور آستارا-اردبیل و یک دستگاه دوربرگردان غیر همسطح است که در صورت تأمین اعتبار لازم و عدم وقوع مشکلات معارضین تا پایان شهریور امسال قابلیت تکمیل را داراست.


معاون راهداری سازمان راهداری وحمل‌ونقل جاده‌ای در بازدید از پل جدیدالاحداث سیبلی در منطقه آستارا گفت: این پل در سیل سال گذشته و طغیان رودخانه تخریب شده بود که در حال حاضر توسط سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای در حال احداث است.


گفتنی است پل خرپائی بقعه آقا سید ابراهیم روستای نوخاله بخش تولمات شهرستان صومعه‌سرا نیز با حضور معاون راهداری سازمان افتتاح شد، این پل در روستای نوخاله صومعه سرا به طول ۶۰ متر و عرض چهار متر با بیش از ۳۰۰ میلیارد ریال هزینه احداث شده است.


معاون راهداری در حاشیه مراسم افتتاح این پل و در جمع مسئولان استانی، شهرستانی و اهالی روستای نوخاله صومعه‌سرا گفت: با اجرای طرح نهضت آسفالت در یک سال گذشته، ۲۰ هزار کیلومتر جاده‌های کشور آسفالت شده و ۳۰۰۰ کیلومتر جاده روستایی ساخته شده است.


اکبری همچنین در جلسه کمیسیون ایمنی راه‌های استان گیلان که به ریاست اسدالله عباسی استاندار و رئیس کمیسیون اجرایی ایمنی راه‌های استان گیلان برگزار شد، اظهار داشت: بهترین راهکار برای کاهش سوانح، انجام اقدامات حاصل از تحلیل حوادث رانندگی است تا از این راه نسخه‌های شفابخش و طرح‌های نو و به روز به دست آید.


معاون راهداری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای بر اهمیت رفع نواقص جاده‌های استان به منظور ایمن‌سازی محورها تاکید کرد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه