هوش مصنوعی جایگزین سنتیسازی در صنعت ساختمان میشود
رئیس انجمن نخبگان گفت: استفاده از فناوریهای نوین و هوش مصنوعی به زودی جایگزین سنتی سازی میشود.
، فرزانه صادق، وزیر راه و شهرسازی در همایش صنعت ساختمان اظهار کرد: صنعت ساختمان کشور با چالشهایی مواجه است که میتواند فرصتهایی برای بروز استعدادهای شرکتهای داخلی و نخبگان کشور شود. ضرورت ارتباط شورای مرکزی نظاممهندسی با انجمن نخبگان با هماهنگی وزارتخانه میتواند باعث جهشی بزرگی در صنعت ساختمان باشد و توجه به ویرایش مبحث ۱۹ قوانین صنعت ساختمان میتوان مسیر اجرای پروژهها را تسهیل کرد.
در ادامه، سعید محمد نایب رئیس انجمن مدیران مراکز دانش بنیان و نخبگان کشور اظهار کرد: این انجمن یک نهاد تخصصی است که وظیفه اصلی آن حمایت از شرکتها و نفرات علمی کشور است که از مهمترین آن حوزه و صنعت ساختمان است.
وی افزود: صنعت ساختمان یک صنعت پیچیده با گردش مالی بالا که قابلیت توسعه یک کشور را دارد هست که حوزههای مدیریتی و تکنیکی آن باید ورود کرد. همچنین با توجه به افزایش هزینههای مسکن و دستور قانون اساسی، نیاز مبرم کشور به مسکن وجود دارد و مردم از دولت این موضوع را مطالبه میکنند.
محمد گفت: مشکلات مسکن متشکل از مشکلات مدیریتی، فنی، تأمین مالی است که سازمان برنامهریزی کل کشور زمان انعقاد قراردادها را ۳ سال و زمان پایان پروژهها را ۱۳ سال اعلام کرده است که علت اصلی آن همین مواردی است که اشاره شد و راهکار جدی این مسئله هم ورود بخش خصوصی و حمایت از بخش خصوصی در ارتباط با ساختمانسازی است.
ابوذر شهپری رئیس انجمن مدیران مراکز دانش بنیان و نخبگان کشور در ادامه نقش نخبگان در صنعت ساختمان را سازنده و بهینه دانست و گفت: استفاده از متریال و مصالح نوین ساختمانی بر پایه علوم نوین و نانو الزامی است، همچنین نقش BIM در طراحی اجرا و ساخت پروژههای عمرانی و صنعت ساختمان بدلیل و از واجبات است، چرا که استفاده از علوم نوین و هوش مصنوعی در صنعت ساخت به زودی جایگزین سنتی سازی را خواهد گرفت.
وی حمایت از نخبگان در صنعت ساختمان را از واجبات دانست و حضور وزیر راه و شهرسازی را در این همایش به جهت حمایت از نخبگان مسیری روشن برای آینده دانست.
ارسال نظر