English

نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی در اولویت‌ کاری سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای

معاون وزیر و رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گفت: نوسازی ناوگان حمل‌ونقل عمومی یکی از اولویت‌های مهم کاری این سازمان در سال جاری است که پیگیری می‌شود.

نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی در اولویت‌ کاری سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از راهداری، رضا اکبری، معاون وزیر و رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، در جلسه کمیسیون زیربنایی و تولیدی مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به طرح موضوع نوسازی ناوگان حمل‌ونقل عمومی در کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی بین‌شهری به خصوص اتوبوسی توسط کمیسیون عمران مجلس با حضور وزارت صمت و وزارت راه و شهرسازی در حال پیگیری است.

وی از تهیه سند ملی ترانزیت خبر و ادامه داد: این سند باید از سوی شورای عالی ترانزیت به تصویب برسد و پیگیری‌ها در این باره به عنوان یکی دیگر از اولویت‌های کاری سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای در سال ۱۴۰۴ در حال انجام است.

معاون وزیر و رئیس سازمان از برگزاری نشست با معاون اول رئیس جمهور در خصوص برنامه عملیاتی ایمنی راه‌های کشور خبر و ادامه داد: امید است این برنامه که بخش عمده‌ای از آن شرح وظایف سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای را در بر می‌گیرد، در این جلسه مورد تصویب قرار گیرد.

اکبری با اشاره به برنامه‌ریزی برای انجام وظایف سازمانی و تکالیف محوله در قانون برنامه هفتم توسعه، اجرایی کردن سامانه پایش هوشمند تردد ناوگان (سپهتن) را اولویت کاری دیگر این سازمان در سال جاری ذکر کرد.

 

اصلاح ۸۸۰ نقطه پرحادثه‌ شبکه راه‌های کشور در سال ۱۴۰۳

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای از اصلاح و رفع 880 نقطه پرحادثه‌ و پرتصادف شبکه راه‌های کشور در سال ۱۴۰۳ خبر داد.

محمد تیموری از جابه‌جایی ۱۴۲ میلیون و ۵۰۰ هزار مسافر و حدود ۶۰۰ میلیون تن کالا از طریق ناوگان حمل‌ونقل عمومی کشور در سال ۱۴۰۳ خبر و ادامه داد: تحقق ترانزیت ۱۷ میلیون و ۴۷۰ هزار تُنی، اجرای ۷۱۰۸ کیلومتر روکش آسفالت تقویتی و ۳۷۶۶ کیلومتر روکش آسفالت حفاظتی بخش‌های دیگری از اقدامات صورت گرفته در سال گذشته است.

وی با اشاره به جابه‌جایی بیش از ۹۲ درصد کالا و مسافر از طریق جاده‌های کشور، عنوان کرد: با احتساب وزن بار جابه‌جا شده، قریب به 94 درصد جابجایی کالا در سطح کشور از طریق جاده‌ها صورت می‌گیرد.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع با اشاره به جابه‌جایی بیش از ۹۵ درصد زائران اربعین حسینی از طریق حمل و نقل جاده‌ای، افزود: حجم عظیمی از اقدامات زیرساختی در پایانه‌ها و محورهای منتهی به مرزهای اربعینی ریمدان، میرجاوه، دوغارون، شلمچه، جذابه، مهران، خسروی، تمرچین و باشماق اجرایی و عملیاتی شده است.

تیموری خاطرنشان کرد: ایجاد سایبان‌ها و سرویس‌های بهداشتی، تعبیه مه‌پاش‌ها، تامین ناوگان حمل و نقل عمومی اتوبوسی و تعبیه پارکینگ‌های مجاز در پایانه‌های اربعینی بخشی از اقدامات زیرساختی و حجم عملیات ۳۵۰۰ میلیارد تومانی سرمایه‌گذاری در در راستای جابه‌جایی و بهبود خدمات‌رسانی به زائران اربعینی به شمار می‌رود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به بهره‌مندی بیش از ۸۵ درصد روستاهای بالای ۲۰ خانواده کشور از راه روستایی آسفالته، عنوان کرد: در سال گذشته علاوه بر احداث 2791 کیلومتر راه آسفالته جدید، عملیات بهسازی و روکش آسفالت ۷۰۰۰ کیلومتر از محورهای روستایی کشور اجرایی شده و بهره‌مندی همه روستاهای بالای ۲۰ خانوار کشور از محور آسفالته نیازمند احداث ۲۶ هزار و ۵۰۰ کیلومتر راه جدید و تأمین اعتبار قریب به ۴۰۰ هزار میلیارد تومانی است.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع تصریح کرد: به منظور تقویت حوزه ترانزیت در کشور، عملیات تعمیر بازسازی و تکمیل ۲۵ پایانه مرزی در حال انجام بوده و طرح جامع چند پایانه دیگر مانند آستارا، ریمدان و کلاله - آغبند در حال تصویب است.

تیموری تصریح کرد: مجموع سرمایه‌گذاری بخش غیردولتی در حوزه حمل‌ونقل شامل فعالیت قریب به ۲۰۰۰ شرکت حمل‌ونقل کالا، مسافر و بین‌الملل، ۴۵۳ هزار دستگاه وسیله نقلیه باری، ۶۸ هزار دستگاه وسیله نقلیه مسافری، پایانه‌های بار و مسافر و ۱۱۰۸ باب مجتمع خدماتی رفاهی در حال بهره‌برداری در سطح محورهای مواصلاتی کشور، حدود ۶ هزار همت برآورد می‌شود.

وی همچنین ارزش قریب به ۲۳۰ هزار کیلومتر راه احداث شده در کشور را ۸۰۰۰ همت برآورد و اظهار کرد: در حالی اعتبار ۱۶۰ هزار میلیارد تومانی به منظور نگهداری راه‌ها مورد نیاز است که ناترازی در زمینه تأمین منابع پایدار برای این منظور وجود دارد.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع بیان کرد: در حالی سال گذشته در مجموع قریب به ۴۰ هزار میلیارد تومان اعتبارات سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای از محل اعتبارات مختلف محقق شده است که نیاز اعتباری ۲۸۰ هزار میلیارد تومانی، از کسری اعتبار ۲۴۰ هزار میلیارد تومانی حکایت دارد.

تیموری با اشاره به ثبت تردد سالانه هشت میلیارد پلاک خودرو توسط ۲۴۰۰ دستگاه دوربین پلاک‌خوان فعال در سطح شبکه راه‌های کشور و افزایش ترافیک محورهای مواصلاتی، عنوان کرد: با توجه به این‌که سطح سرویس ۷۸۳۱ کیلومتر از جاد‌ه‌ها بیش از ظرفیت آن‌ها است، نیازمند بازنگری در گلوگاه‌های ترافیکی، مدیریت تقاضای سفر و یا ایجاد شبکه جدید هستیم.

وی در ادامه ثابت ماندن اعتبارات و عدم همخوانی با افزایش هزینه های نگهداری راه‌ها و محقق نشدن منابع مالی جهت تأمین هزینه های احداث و نگهداری راه ها را از دیگر معضلات این حوزه برشمرد و خواستار تحقق مدیریت واحد ترانزیتی در پایانه های مرزی با هدف تسریع و تقویت حوزه ترانزیت کشور شد.

در این نشست که با حضور هاشمی رئیس کمیسیون و اعضای کارگروه کمیته عمران مجمع تشخیص مصلحت نظام و اعضای هیأت عامل سازمان راهداری وحمل‌ونقل جاده‌ای برگزار شد، اعضاء کمیسیون دیدگاه‌ها، چالش‌ها و انتظارات در حوزه راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای را بیان و بر برنامه‌ریزی برای نوسازی ناوگان حمل‌ونقل عمومی بین‌شهری شهری از جمله اتوبوس از طرف مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کردند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه