آمادگی کامل نیروگاههای حرارتی برای تامین برق پایدار تابستان
معاون راهبری تولید شرکت مادرتخصصی برق حرارتی گفت: با اتمام برنامه تعمیرات نیروگاههای حرارتی کشور این واحدها با توان حداکثری آماده تولید انرژی مورد نیاز مشترکان برای پیک مصرف برق ۱۴۰۳ خواهند بود.
، محمد رمضانی، معاون راهبری تولید شرکت مادرتخصصی تولید نیروی برق حرارتی در جریان بازدید از بخشهای مختلف تاسیساتی و اطلاع از روند تعمیرات اساسی واحدهای آن، نیروگاه بخار بندرعباس را به لحاظ برخورداری از کارکنان و متخصصانی با توانمندی و دانش فنی بالا، جزو نیروگاههای مهم کشور برشمرد و از تلاشها و زحمات آنان برای خدمترسانی به مردم قدردانی کرد.
معاون راهبری تولید شرکت مادرتخصصی تولید نیروی برق حرارتی با اشاره به شرایط سخت کاری در تابستان بسیار گرم و طاقتفرسا در این نیروگاه، مشکلات و نیازمندیهای پرسنل و همچنین بهینهسازی تجهیزات، با توجه به تامین ۳۵ درصدی برق استان توسط این نیروگاه را اولویت اصلی وزارت نیرو و شرکت مادرتخصصی تولید نیروی برق حرارتی برشمرد.
وی با تاکید بر اینکه راندمان نیروگاههای حرارتی در پایان سال گذشته با افزایش دو دهم درصدی به ۳۹.۳ درصد رسیده، ادامه داد: سال گذشته سوخت مصرفی نیروگاهها در حالی ۲.۹۱ درصد افزایش یافته که میزان تولید برق این واحدها بهدلیل افزایش راندمان نیروگاهها بیش از این رقم بوده است.
معاون راهبری تولید شرکت برق حرارتی با اشاره به اینکه ظرفیت نیروگاههای حرارتی در ابتدای امسال ۲.۹ درصد افزایش یافته، گفت: روند افزایش نیاز مصرف در ابتدای امسال رشد ۵.۵ درصدی داشته و با توجه به اینکه در سال جدید نیاز مصرف برق کشور رشد شتابانی دارد، باید آمادگی بیشتری برای تولید برق مورد نیاز مشترکان داشته باشیم.
داریوش محمودی، مدیرعامل نیروگاه بندرعباس در ادامه این بازدید عنوان کرد: این مجموعه با اتمام ۱۰ برنامه تعمیرات اساسی و دورهای و ۸۵۰ هزار نفر ساعت کار تعمیراتی، با حداکثر توان تولید عملی خود به استقبال روزهای اوج مصرف برق پیک تابستان میرود.
محمودی یادآور شد: بهمنظور آمادهسازی نیروگاه برای پیک تابستان امسال تعداد ۱۰ مورد عملیات تعمیرات سنگین و فشرده روی واحدهای گازی و بخار نیروگاه صورت گرفت که ۹۰ درصد آن توسط پرسنل نیروگاه انجام شده است.
وی با اشاره به اینکه سال گذشته تعداد چهار هزار و ۲۰۰ قطعه مورد نیاز نیروگاه توسط متخصصان داخلی ساخته شده است، از نوسازی سیستم کنترل مدیریت مشعلهای بویلر واحد یک بخار (BMS)، برای نخستین بار با صرفهجویی ارزی دو میلیون دلاری خبر داد.
محمودی عنوان کرد: در واحدهای بخار ۳۲۰ مگاواتی نیروگاه بندرعباس، سیستم مدیریت مشعلهای بویلر یا BMS وظیفه کنترل عملکرد مشعلها و همچنین حفاظت بویلر را برعهده دارد.
در این بازدید معاون راهبری تولید شرکت مادرتخصصی تولید نیروی برق حرارتی از اتاق فرمان و بخشهای فنی و تعمیراتی نیروگاه بازدید و در جلساتی رو در رو با مدیران و معاونین شرکت کرد و در مورد مشکلات و مسائل این واحد نیروگاهی به بحث و تبادل و نظر پرداخت.
ارسال نظر