دبیر اجرایی جشنواره موسیقی فجر:
هزینه بلیت های جشنواره موسیقی فجر هفته آینده نهایی می شود
دبیر اجرایی چهلمین جشنواره موسیقی فجر گفت: با توجه به اهمیت موضوع کمیته ای در حال ارزیابی هستند و هزینه بلیت های جشنواره موسیقی فجر هفته آینده نهایی می شود.
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری موج، احمد صدری سرپرست دفتر موسیقی در نشست خبری که امروز برگزار شد با گرامیداشت روز آوا و نوا، اظهار داشت: باید در ابتدا از دبیران جشنواره موسیقی فجر در چهل سال گذشته تشکر کرد چرا که اگر همت آنها نبود امروز نمی توانستیم این دوره را برگزار کنیم.
وی با بیان اینکه امسال چهلمین دوره برگزاری این جشنواره است، افزود: عدد چهل برای ما خاص است چرا که دلالت در کثرت و کمال می رود در این چهل سال علیرغم فراز و فرود این جشنواره به یک قوامی رسیده است.
سرپرست دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد، بیان کرد: برای تداوم این جشنواره باید آسیب شناسی از چند دهه صورت گیرد.
صدری خاطر نشان کرد: تلاش شده در این دوره با توجه به شرایط موجود به لحاظ کیفی بتوانیم تا جای امکانات افزایش داده و موسیقی جدی و هنری تر شاهد باشیم.
وی تصریح کرد: در این راستا از افراد فرهیخته موسیقی دعوت شده که بتوانیم به شرایط دوره دهه ۶۰ و ۷۰ نزدیک شویم.
محمد علی مرآتی دبیر اجرایی چهلمین دوره جشنواره موسیقی فجر نیز در این نشست خبری، اظهار داشت: جدول اجرایی جشنواره بیش از دو هفته است که آماده شده که ۱۰ روز از برنامه ریزی سال قبل علیرغم تغییرات مدیریتی جلو تر هستیم.
وی با اشاره به اینکه امسال تعداد سالن های اجرای موسیقی این جشنواره افزایش پیدا کرده است، افزود: سالن ها امسال از ۷ سالن به ۱۰ سالن رساندیم و اکثر سالن ها به صورت دو سانس برگزار خواهد شد.
دبیر اجرایی چهلمین جشنواره موسیقی فجر، عنوان کرد: ۱۲ اجرای فقط به بخش ویژه بانوان اختصاص یافته که در فرهنگسرای نیاوران برگزار می شود و تالار وحدت و رودکی برای ارکسترال و شب استادان تعیین شده است.
مرآتی گفت: امسال هزارو ۴۶۴ اجرا کننده، ۱۰۶ گروه که ۶ گروه آن بین المللی در جشنواره به اجرای برنامه خواهند پرداخت.
وی با بیان اینکه اقبال برای حضور در جشنواره ۴۰ درصد افزایش یافته است، عنوان کرد: ترکیه، هلند، اسپانیا، هند، ارمنستان و شمال آفریقا در جشنواره به اجرای برنامه خواهند پرداخت، نوازنده های درجه یک دنیا دعوت شده اند.
دبیر اجرایی چهلمین جشنواره موسیقی فجر تصریح کرد: بودجه جشنواره ۱۸ میلیارد است که رشد ۴۰ درصد داشته است و با توجه به کیفیت اجراها در حال نهایی کردن عدد بلیط ها هستیم.
وی گفت: شرایط ویژه ای برای دانشجویان در نظر گرفته شده است.
بیشتر بخوانید:
نشست خبری «چهلمین جشنواره بین المللی موسیقی فجر»
چرا جشنواره موسیقی فجر ستاره ساز نیست؟
مرآتی عنوان کرد: امسال از منظر کیفی و استعداد سازی گروه ویژه ای برای تیزر ها و انتخاب پدیده های شاخص در نظر گرفته شده و هنرمندان را رصد می کنند، با انجام این کار هدایت ویژه شده و افراد را بلد می کنند.
وی گفت: امیدواریم امسال با گروه ویژه پوشش تصویری در بخش کلاسیک، نواحی و پاپ پدیده ها را معرفی کنیم.
دبیر اجرایی چهلمین جشنواره موسیقی فجر بیان کرد: این جشنواره تا کنون اسپانسری ندارد و بنا به اعلام معاونت هنری نیازی نیز به اسپانسر وجود ندارد.
بهترین سالن را به موسیقی ویژه بانوان اختصاص داده شده است
رضا مهدوی دبیر چهلمین جشنواره موسیقی فجر نیز در این نشست خبری اظهار داشت: هرکدام از مسئولین گذشته این جشنواره مبنایی بر برگزار کردن بی کیفیت و ضعیف آن را نداشته و بدنبال بالنده تر نشان دادن موسیقی لذا از همه آنها تشکر می کنیم
وی در خصوص اختصاص بودجه اندک به جشنواره موسیقی فجر که در برخی رسانه ها مطرح شد، فزود: مصاحبه من در این خصوص برای چهار ماه قبل بوده و در حال حاضر بخش عمده بودجه مورد نیاز درخواست شده تخصیص پیدا کرده است.
وی با عنوان اینکه تا رسیدن به وضع مطلوب فاصله بسیاری وجود دارد، بیان کرد: اکنون جشنواره موسیقی فجر در دنیا شناخته شده است و افراد نامدار بسیاری علاقه مند هستند که در این جشنواره شرکت کنند.
مهدوی با اشاره به اینکه این جشنواره به طور واقع بین المللی است، تصریح کرد: امیدواریم سالهای بعد داوران خارجی را در کنار داوران داخلی داشته باشیم.
دبیر چهلمین جشنواره موسیقی فجر با عنوان اینکه امسال بخش بانوان و کودک و نوجوان احیا شده است، خاطرنشان کرد: امسال تکنوازی کودکان و نوجوانان را در فرهنگسرای ارسباران و اجرای ویژه بانوان را در فرهنگسرای نیاوران خواهیم داشت.
وی با بیان اینکه علیرغم جا به جایی ها امسال نسبت به سال گذشته نه تنها کاهش نداریم، بلکه بخش های مضاعف نیز داریم، گفت: در این دوره شب استادان را خواهیم داشت، این افراد چشم و چراغ موسیقی کشور هستند و امیدواریم در اجرای جوانان نیز برای تشویق و ایجاد انگیزه حضور داشته باشند.
مهدوی در پاسخ به این پرسش که چرا موسیقی رپ جایگاهی در این جشنواره ندارد، عنوان کرد: پیشنهاد اختراع رپ ایرانی را دادیم، اکنون بخشی از موسیقی ما کشورهای خارجی از جمله هند و انگلیس چپاول کردند، چرا ما باید داشته های خود را فراموش کنیم.
دبیر چهلمین جشنواره موسیقی فجر در ادامه افزود: رپ چیز عجیب و غربی نیست بلکه همان بحر طویلی است که در گذشته های دور و در زمان صفویه بوده است.
وی گفت: امروز جوانان تمایل دارند که از الفاظ نادرست در خوانش رپ استفاده کنند.
ارسال نظر