English

فیلم‌های کوتاه با موضوع مقاومت در «کاراکاس» اکران شد

کاراکاس پایتخت ونزوئلا، این روزها میزبان اکران فیلم‌های کوتاه مقاومت با عنوان «نقوش مقاومت» است.

فیلم‌های کوتاه با موضوع مقاومت در «کاراکاس» اکران شد

 به گزارش خبرگزاری موج،  اکران فیلم‌های کوتاه در موضوع مقاومت با عنوان رویداد «نقوش مقاومت» به همت امور بین‌الملل حوزه هنری و رایزنی فرهنگی ایران در ونزوئلا در حال برگزاری است. این رویداد دربردارنده نمایشگاه بین‌المللی آثار تجسمی ضد صهیونیستی، کارگاه‌های آموزشی هنری و اکران سیار فیلم در محله‌های مختلف کاراکاس است و از پنجم تا پانزدهم فروردین برقرار است.

طی این رویداد، ٩ اثر از فیلم‌های کوتاه تولید شده توسط باشگاه فیلم جوان سازمان سینمایی سوره در محلات مختلف کاراکاس اکران می‌گردد.

«سکوتی برای کودکان»، «آغوش»، «آنتراکت»، «آوای ابرها»، «پیش از بهشت»، «خانه»، «قایم‌موشک» و «نقاشی» عناوین این فیلم‌های کوتاه را تشکیل می‌دهند. هم‌چنین فیلم کوتاه «قایم‌موشک» در جمع بزرگ شرکت‌کنندگان مراسم روز قدس در کاراکاس نیز اکران شد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه