English

کردستان سرد می شود

کارشناس پیش بین هواشناسی کردستان گفت: براساس نقشه‌های هواشناسی، ناپایداری هوا تا روز شنبه هفته آینده در استان تداوم دارد و از روز جمعه، دمای هوا روند کاهشی خواهد داشت.

کردستان سرد می شود
به گزارش خبرگزاری موج از کردستان

، ریحان امیدی‌راد روز پنجشنبه اظهار کرد: پیش بینی‌ها نشان می دهد سامانه بارشی تا صبح جمعه در استان فعال است و طی روزهای جمعه و شنبه از فعالیت سامانه کاسته شده و بارش‌ها بصورت رگبارهای پراکنده خواهد بود.

وی افزود: برای امروز تا اوایل وقت فردا(روز جمعه) آسمان استان ابری، مه آلود، همراه با وزش شدید باد، رگبار باران، رعد و برق، احتمال تگرگ، آبگرفتگی نقطه ای و سیلابی شدن مسیل ها پیش بینی شده است.

کارشناس پیش‌بین هواشناسی کردستان گفت: براساس پیش بینی‌ها دمای سطح خاک در صبح روزهای شنبه تا دوشنبه در برخی نقاط استان به صفر و زیر صفر درجه می رسد.

به گفته امیدی‌راد، دمای روزانه هوا نیز از صبح جمعه کاهشی شده و تا روز یکشنبه دمای هوا بین هشت تا درجه کاهش یافته و هوا سردتر می شود.

وی به میزان بارندگی ها در شبانه روز گذشته اشاره کرد و یادآور شد: با فعالیت سامانه بارشی و در شبانه روز گذشته در بیجار ۱۱ میلی متر، زرینه ۹ میلی متر، سنندج پنج میلی متر، مریوان چهار میلی متر، دیواندره سه میلی متر، بانه و سقز هرکدام یک میلی متر بارش ثبت شده است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه