در بازدید چند ساعته استاندار کرمانشاه از پروژه های عمرانی کرمانشاه:
توریسم درمانی با همکاری پزشکان و بخش خصوصی در کرمانشاه باید توسعه یابد
مدیریت ارشد استان در بازدید چند ساعته از پروژه های شهری کرمانشاه با توسعه توریست درمانی با همکاری پزشکان و بخش خصوصی تاکید کرد.
، وقتی که به آمارها نگاه میکنیم با نگاه به عقبه تاریخی استان بغض میکنیم و با توجه به آمارهایی مانند فلاکت، بیکاری، نزاع، تحصیلکردهها، میتوانیم آش شور و تلخ درست و درمانی به وجود بیاوریم. هر از چند گاهی مدیریتی عوض میشود و به دنبال آن مدیری دیگر و به دنبال آن بخشی و... اما میتوان دلیل پس رفت اقتصادی استان را در عوامل بسیاری جستجو کنیم و مشکل را پیدا کنیم که این کشتی بهگلنشسته را تکانی دوباره بدهیم.
مدتی است که منوچهر حبیبی استاندار کرمانشاه باانرژی بسیار مشغول رتقوفتق اموری است که از قبل وجود داشته است و شاید بشود گفت: آیا تمامکننده خوبی است؟ یا مانند سایر مدیران قبلی فقط در بازدیدها و عوض کردن مدیران بسیار تلاش میکند. استاندار کرمانشاه روز چهارشنبه که برای طرح های اقتصادی در نظر گرفته است، ضمن بازدید از پروژههای درمانی و رفاهی زمانی را مشخص میکند برای بررسی دوبارهکار، اما تنها سؤالی که پیش میآید این است که آیا بعد از گذشت مدت مشخص آیا بازهم مدارا و گذشت؟ چه تضمینی برای اتمام این پروژهها در صورت همکاری نکردن سایر مدیران باهم وجود دارد؟ و سؤالات فراوانی که در پایان شش ماه کاری باید از استاندار پرسید که نتیجه چه میشود؟
بازدید استاندار از طرح های عمرانی شهر کرمانشاه؛ بیمارستان ماد
استاندار کرمانشاه طی بازدید از چند مرکز درمانی و رفاهی توریستی در کرمانشاه از نزدیک با مشکلات این مراکز و نحوه رسیدگی آن توسط معاونین خود و مدیران ارشد بعضی از ادارات در نشستی که با مدیریت این مراکز داشت به مشکلات آنان رسیدگی و طی فرجهای یکماهه بررسی مجدد مشکلات را در دستور کار خود قرارداد.
استاندار در بازدید اول خود از پروژه بیمارستان ماد (هتل کلینیک ماد) به روند این بیمارستان با مدیران ارشد خود، شهردار، مدیر پروژه گفتگویی داشت.
علی مظفری مدیر پروژه در صحبتهای خود از روند ساختوساز بیمارستان گفت: قصد ما از ایجاد این مرکز تبدیل استان به قطب سلامت در غرب است.
مظفری در ادامه بابیان این که در این پروژه ما چند هدف داشتهایم مانند اشتغالزایی 300 شغل بهصورت مستقیم- کاهش بار ترافیکی مرکز شهر- برقراری مرکزی رفاهی و درمانی که در کنار درمان روند سلامت بیمار را ادامه دهیم.
مدیر پروژه این هتل کلینیک ابراز داشت: این پروژه در زمینی با مساحت 23 هزار مترمربع و در 14 طبقه در حال ساخت است.
همچنین درباره اختصاص طبقات و نوع درمان بیمارستان ابراز داشت: طبقات دوم تا هشتم متشکل از 50 کلینیک تخصصی و فوق تخصصی چشمپزشکی، جراحی پلاستیک و زیبایی، درمان ناباروری، فیزیوتراپی، آزمایشگاه و داروخانه است و طبقات نهم و دهم به اتاق عمل و اتاقهای رفاهی برای بیمارانی که از کشور همسایه میآیند اختصاص یافته است.
مظفری در ادامه به سایر اماکن رفاهی موجود در مجموعه مانند مراکز خرید و رستوران و... در طبقات همکف و اول اشاره کرد.
مدیر پروژه بیمارستان درباره برخی از مشکلات که روند ساخت پروژه را با کاهش و توقف مواجه کرده است گفت: پروژه از سال 96 آغاز در متراژ 252 متر و 3 بلوک اجرا شد که 140 هزار مترمکعب آن در فاز اول در حال اجرا است اما متأسفانه به خاطر اینکه شهرداری پروانه بهرهبرداری را نداده است درخواست وام با عدم موافقت بانک روبهرو شد.
علی مظفری در ادامه خاطرنشان داشت: اگر در آن تاریخ میتوانستیم از وام 80 میلیاردی استفاده کنیم متأسفانه هماکنون باگذشت چند سال و با توجه به نرخ تورم دیگر نمیتوانیم از 200 میلیارد هم در کار ساخت مرکز استفاده کنیم.
درباره مشکلات ساخت واحدها با توجه به اظهارات مدیر پروژه و مدیر شرکت خانه، شهردار کرمانشاه در جواب این مشکلات عنوان داشت: درزمان ساخت، شرکت بدون در نظر گرفتن قوانین شهرداری، 20 هزار متر تخلف کرده بودند که با توجه به شرایط به وجود آمده توسط شرکتِ خانه، شهرداری با توافقی که بین دو طرف انجام شد آماده کردن پروانه را در دستور کار قرار دادهایم.
شهردار کرمانشاه در ادامه بیان داشت: در توافق شهرداری با این شرکت قرار براین شد که به میزان 50 درصد از یکی از ساختمانهای ساختهشده (ساختمان n2) را در تملک خود داشته باشد که بتوان روند سهولت دریافت پروانه را انجام داد.
مدیر بنیاد مستضعفان درصحت صحبت های مدیر پروژه نیز با تائید بر صحبت شهردار کرمانشاه گفت: توافق صورت گرفته با شهرداری به این صورت است که بهجای جریمه تعدادی از واحدهای ساختهشده را به شهرداری بدهیم.
استاندار کرمانشاه در ادامه روند حلوفصل کردن مشکلات این واحد با حضور شهردار، مدیریت بانک توسعه، مدیرکل ثبتاسناد استان و مدیر پروژه، یک ماه را برای حل کردن مشکلات در نظر گرفت و قول پیگیری مجدد به مدیران مربوطه داد.
درروند بازدید از مراکز رفاهی و درمانی استاندار کرمانشاه و مدیران همراه از پروژه مرکز رفاهی جمشید (هتل پاطاقی) دیدن کردند.
جمشید باقری، مدیر پروژه ضمن خیرمقدم از استاندار و هیئت همراه درباره این پروژه گفت: این هتل در مکانی به مساحت 23 هزار مترمربع در حال ساخت است که دارای 80 سوئیت و 135 اتاق است.
باقری در ادامه اظهار داشت: در زمان شروع به کار این مجموعه 650 نفر در دو نوبت بهصورت مستقیم مشغول فعالیت میشوند.
مدیر پروژه در ادامه بیان کرد: فاز اول این پروژه در مساحت 15 هزار متر در حال راهاندازی است که باهمت مسئولین استان این روند رو به رشد است.
جمشید باقری درباره مشکلات به وجود آمده گفت: تنها مشکل به وجود آمده اختلاف ارتفاع با محل باستانی شکارگاه است که به همت میراث فرهنگی این مشکل هم رفع شده و با در نظر گرفتن وام از اعتبارات شورای ثبت وزارتخانه این پروژه اگر تأمین اعتبار شود در 18 ماه آینده به پایان میرسد.
پارک آبی کرمانشاه و بیمارستان حکیم
استاندار در بازدید بعدی به پارک آبی معروف به هتل ناصری رفت و در آخر به بیمارستان حکیم کرمانشاه رفته و پس از بازدید بخشهای اتاق عمل و مراقبتهای ویژه و ... در حضور خبرنگاران به صحبتهای مسئولین بیمارستان گوشداده و از همکاری خود با این بیمارستان در برنامههای آینده خبر داد.
همچنین ریاست بیمارستان حکیم و عضو هیئتمدیره بیمارستان محمدرضا هدایتی درباره بیمارستان حکیم اظهار داشت: در این بیمارستان تاکنون 14 هزار جراحی موفق به لطف پزشکان حاذق در این بیمارستان انجامشده که در ارزیابی کیفی دومین بیمارستان خصوصی کشور شناختهشده است.
محمدرضا هدایتی در ادامه بیان داشت: در کل بیمارستانهای نظامی و دولتی و خصوصی در کشور رتبه 5 را به دست آوردهایم که این خود نشان از کیفیت درمان و وضع استانداردهای مجموعه است. هدایتی همچنان خاطرنشان داشت: از سال گذشته تاکنون نیز در حال اقدام برای گرفتن گواهی ایزو بینالمللی هستیم که این کار را برای مهمانان کشور همسایه روندی رضایتبخش است. ریاست بیمارستان حکیم از رضایت 92 درصدی شهروندان را نشانه تلاش کارکنان زحمتکش مجموعه دانست و در ادامه ابراز داشت: به خاطر رقابتهای منفی و جذب بیماران خارجی توسط دلالان نیازمند ورود دانشگاه علوم پزشکی و همکاری استاندار محترم در این زمینه دانست.
منوچهر حبیبی در نشست با مسئولان بیمارستان درباره برنامههای آتی در حوزه رفاهی و سلامت با خبرنگاران گفتگویی داشت و عنوان کرد: استان ظرفیت بسیار بالا و قابلتوجهی در حوزه پزشکی و درمانی دارد که باید از آن استفاده شود.
حبیبی در ادامه با اشاره به داشتن پزشکان خوب و بیمارستانهای خوب در استان تصریح کرد: توریست درمانی یکی از کارهایی است که باید با پزشکان و کمک از بخش خصوصی به این موضوع پرداخته شود و نیاز استان را در این موضوع را اساسی دید.
استاندار کرمانشاه در ادامه صحبتهایش درباره توریست درمانی ابراز داشت: این موضوع نیاز به معرفی دارد و باید به کشور همسایه خوب معرفی شود.
بحث دیگری که استاندار به آن اشاره ویژه داشت ظرفیت پزشکی استان بود که به گفته ایشان تاکنون به این موضوع پرداخته نشده است.
منوچهر حبیبی در ادامه یکی از مشکلات را شناسنامهدار نشدن آژانسهای مرتبط با بخش درمانی ذکر کرد و ساماندهی نشدن را عرصه دلالان دانست.
منوچهر حبیبی در پایان خاطرنشان داشت: هرگاه گروهها و هیئتهای عراقی به استان بیایند و از اماکن پزشکی و رفاهی استان بازدید کنند و امکانات را ببینند میتواند روند روبه رشد توریستی سلامتی برای استان باشد.
استاندار همچنان در ادامه آوردن مسئولین کشور عراق به استان و ارتباط با آنها را وظیفه خود دانست و در حمایت از بیمارستانهای خصوصی تأکید داشت.
ارسال نظر