دونالد ترامپ کابینهای از میلیاردرها در آمریکا تشکیل داده است
ترامپ، رئیس جمهوری منتخب ایالات متحده در حال تشکیل کابینهای از میلیاردرهای آمریکایی است که گفته میشود داراییهای آنها در مجموع ۳۴۰ میلیارد دلار است.
، دونالد ترامپ ، رئیس جمهور منتخب آمریکا تعداد کافی از میلیاردرها و مولتی میلیونرهای آمریکایی را گرد خود جمع کرده است تا در دولت آینده او نقشهای کلیدی ایفا و مثل یک تیم فوتبال عمل کنند.
دونالد ترامپ در یک فرآیند استخدام که به نظر میرسد شعارهای کارزار انتخاباتی او برای رایدهندگان طبقه کارگر را به تمسخر میگیرد، گروهی از حامیان ثروتمند و برجسته خود را برای پستهای کلیدی مورد استفاده قرار داده است که در برخی موارد به آنها قدرت کاهش هزینههای خدمات عمومی را میدهد که توسط فقیرترین و آسیب پذیرترین افراد استفاده میشود.
به نوشته روزنامه گاردین، دست کم ۱۱ نفر از کسانی که برای پستهای استراتژیک پس از بازگشت ترامپ به کاخ سفید در ژانویه انتخاب شدهاند، یا خودشان به جایگاه یک میلیاردر رسیدهاند یا همسران میلیاردر دارند و یا در فاصلهای نزدیک به این موقعیت قرار دارند.
بنابراین، میتوان نتیجه گرفت که کابینه ترامپ، ثروتمندترین دولت در تاریخ ایالات متحده خواهد بود که ارزش دارایی اعضای آن بالغ بر ۳۴۰ میلیارد دلار در هفته گذشته، پیش از آن است که ترامپ ارزش مالی کابینه خود را با تلاش برای انتصاب حداقل سه میلیاردر دیگر افزایش دهد.
ثروت جمعی دولت آینده او به راحتی از اولین کابینه ترامپ که پس از پیروزی او در انتخابات سال ۲۰۱۶ تشکیل شد، پیشی میگیرد. در آن زمان نیز ثروتمندترین کابینه ایالات متحده بود که تا کنون تشکیل شده بود و دارای اعضای فوق ثروتمندی مانند رکس تیلرسون، مدیر اجرایی سابق اکسون موبیل بود که بهعنوان وزیر امورخارجه منصوب شد و همچنین ویلبر راس، وزیر بازرگانی که از طریق تجدید ساختار شرکتهای ورشکسته ثروتمند شده بود.
ثروتمندترین و برجستهترین فرد دولت آینده ترامپ، «ایلان ماسک» کارآفرین، مالک شرکت خودروسازی تسلا و صاحب شبکه اجتماعی ایکس است که ثروتمندترین فرد جهان به شمار میآید.
در کنار ماسک، ویوِک راماسوامی، کارآفرین دیگری در حوزه فناوری قرار دارد که گفته میشود ثروت او حداقل یک میلیارد دلار ارزش دارد. آنها برای رهبری بخش کارآمدی دولت تازه تاسیس با نام مخفف آن Doge شناخته میشود، انتخاب شدهاند که ماموریت آن کاهش اتلاف هزینههای عمومی است.
ماسک که آشکارا بهعنوان فردی ولخرج شناخته میشود، متعهد شده است که ۲ تریلیون دلار از بودجه ملی را کاهش دهد. او توضیح نداده است که چگونه یا در چه دورهای این کار انجام میشود اما هشدار داده که ممکن است «مشکلات اقتصادی موقت» به دنبال داشته باشد.
نه ماسک و نه راماسوامی نیازی به تایید مجلس سنا ندارند، زیرا دوج (Doge) یک اداره یا آژانس رسمی دولتی نیست.
گاردین ادامه داد: به هر صورت ترامپ از معرفی اعضای میلیاردر کابینه که باید در جلسات عمومی سنا شرکت کنند و ثروت آنها ممکن است در آن به موضوع بحث تبدیل شود، ابایی نکرده است.
این افراد بهعلاوه شامل لیندا مک ماهون، نامزد وزارت آموزش و پرورش و یکی از مدیران سابق شرکت World Wrestling Entertainment میشود که همسر او، یعنی وینس مک ماهون ثروتی حدود ۳ میلیارد دلار دارد. نام داگ بورگوم، فرماندار داکوتای شمالی و تاجر سابق نیز در این میان به چشم میخورد که به عنوان وزیر کشور انتخاب شده است. هوارد لوتنیک، رئیس و مدیر اجرایی کانتور فیتزجرالد (Cantor Fitzgerald) فرد دیگری است که بهعنوان وزیر بازرگانی نامزد شده و اسکات بسنت، مدیر صندوق «پوشش سرمایه» و شریک سابق «مدیریت سرمایهگذاری سوروس» که برای وزارت خزانهداری در نظر گرفته شده است.
گفته میشود دارایی جمعی آنها به تنهایی ۱۰.۷ میلیارد دلار است که ۴.۵ میلیارد دلار بیشتر از کابینه اول ترامپ است.
روزنامه انگلیسی همچنین به اشخاص دیگری اشاره کرد که برای پستهای رده پایینتر انتخاب شدهاند و به گفته نشریه فوربس، همه این افراد به صورت فردی یا از طریق پیوندهای زناشویی یا خانوادگی در گروه میلیاردرها قرار میگیرند، از جمله چارلز کوشنر، پدر داماد ترامپ و سرمایهدار بزرگ که مورد تائید سناست و احتمالا سفیر واشنگتن در پاریس خواهد شد.
ارسال نظر