English

وزیر راه و شهرسازی:

ستاد ملی مرز تشکیل می شود/ ابلاغ مصوبات دولت در حوزه حمل و نقل بزودی

وزیر راه و شهرسازی گفت: مصوبات دولت در حوزه حمل و نقل به زودی ابلاغ خواهد شد و ستاد ملی مرز نیز به زودی عملیاتی می‌شود.

ستاد ملی مرز تشکیل می شود/ ابلاغ مصوبات دولت در حوزه حمل و نقل بزودی
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری موج

، فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی ، در نشست صمیمی با تشکل‌های صنعتی حمل و نقل بین‌المللی اظهار کرد: رانندگی و حمل و نقل جاده‌ای از مشاغل سخت به شمار می‌رود، اما هدف ما رسیدن به راه‌حل‌هایی عملی است. معاونان نیز پیشنهادات خود را ارائه داده‌اند، اما هنوز فاصله زیادی تا عملیاتی شدن این راه‌حل‌ها وجود دارد. باید به تفاهمی دست یابیم که میزان تاثیرگذاری این راه‌حل‌ها مشخص شود. هر تصمیمی که بدون مشورت با شما گرفته شود، نخواهیم پذیرفت. 

وی افزود:امروز در دولت موضوعات مورد نظر مطرح شد و در صورت تصویب، مصوبات به زودی ابلاغ خواهد شد. همچنین، ستاد ملی مرز باید بزودی انجام می شود و باید نظرات شما به عنوان نمایندگان صنف و رانندگان به ما منتقل شود. 

وی ادامه داد:دولت در نظر دارد تا با همکاری نمایندگان مجلس، این موضوعات را در اولویت قرار دهد. در اولین فرصت، نکات شما اثرگذار خواهد بود.

صادق در ادامه به مشکلات مرزی و محل استراحت رانندگان اشاره کرد تصریح کرد: عدم هماهنگی در مرز و نبود مکان‌های مناسب برای استراحت رانندگان تاثیر زیادی بر میزان تلفات جاده‌ای دارد. 

به گفته وزیر راه و شهرسازی حمل و نقل جاده‌ای همچنان بالاترین سهم را در حمل و نقل کشور دارد و باید در زمینه بهسازی و نوسازی جاده‌ها اقدامات بیشتری صورت گیرد.

وی تأکید کرد: برای تحقق توسعه پایدار، باید ارتباطات حمل و نقل با کشورهای دیگر تقویت شود، چرا که ترانزیت بین‌المللی نقش اساسی در رشد و پیشرفت کشور دارد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه