English

پاکستان در بانک بریکس سرمایه‌گذاری می‌کند

پاکستان، سهام «بانک توسعه جدید» (NDB) تحت حمایت بریکس را خریداری می‌کند و این اقدام می‌تواند به اسلام‌آباد کمک کند تا گزینه‌های اعتباری را متنوع کند و وابستگی خود را به بانک جهانی و صندوق بین‌المللی پول (IMF) کاهش دهد.

پاکستان در بانک بریکس سرمایه‌گذاری می‌کند
به گزارش خبرگزاری موج

، پاکستان ، ۵۸۲ میلیون دلار برای خرید ۱.۱ درصد از سهام «بانک توسعه جدید» بریکس به منظور افزایش استقلال خود از بانک جهانی و صندوق بین‌المللی پول (IMF) سرمایه‌گذاری خواهد کرد.

بر اساس گزارش نشریه نیکی آسیا، انگیزه اصلی پاکستان از پیوستن به «بانک توسعه جدید»، کاهش وابستگی خود به سیستم اقتصادی برتون وودز بوده، اما پاکستان همچنان به این سیستم وابسته است.

در ۲۵ سپتامبر ۲۰۲۴، هیئت اجرایی صندوق بین‌المللی پول، یک بسته کمک مالی ۳۷ ماهه به ارزش هفت میلیارد دلار را برای پاکستان تصویب کرد و اولین قسط تحت برنامه وام تعیین شده، ۱.۱ میلیارد دلار بود.

«بانک توسعه جدید» ۱۰۰ میلیارد دلاری مستقر در شانگهای، در سال ۲۰۱۴، توسط کشورهای عضو بریکس شامل برزیل، روسیه، هند، چین و آفریقای جنوبی، تاسیس شد. هدف این بانک، تامین مالی پروژه‌های زیرساختی و توسعه پایدار در بریکس و کشورهای در حال توسعه است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه